פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים אני רוצה לעשות אינטרנט מהיר, אבל בכל חברה יש קטש אחר.הבנתי שצריך לשלם פעמיים בכל מקרה: כסף לספק, וכסף לבזק. בכבלים : כסף לספק, כסף לחברת כבלים.עכשיו חשבתי לעצמי מה יותר משתלם מבחינת שני הגורמים הנ"ל, גלשתי באתרים שונים אבל עדיין לא הצלחתי לגבש דעה אחת.....אז חשבתי שאני אשאל כאן, הרי המשתמשים יודעים הכי טוב.....תודה!
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים טוב אז יותר שווה זה ערוצי זהב הסיבה לכך:ADSL אתה עושה רק של 0.5 כבלים זה 750 ז כבר יותר מישתלםערוצי זהב יותר זולים!ספק אמור לעלות לך 84 בשניהם (בזק בן לאומי)אם גר אתה גר באיזור שהוא אינו צפוץ אז אתה גולש יותר מהר (בכבלים) אי די אסל זה פרטי!(נקודה לזכותו)כבלים עלות ההתקנה 99 שח ועל המודם אתה לא משלם!והחבילה שאתה לוקח בכבלים עולה לך עולה 99 שח וזה מאוד זול תשווה אם החבילה של ה750 של ADSL
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים מחבר אני בערוצי זהב במרכז ;Dובדקתי ב012 , ו ADSL 0.5 עולה 74 שקל לחצי שנה, ואחר כך 150, וכך גם כבלים 750......יש איזה הנחה בערוצי זהב על כל שקל שאתה משלם מעבר לחבילה הבסיסית ? שמעתי על זה משהו.....
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים תלך על כבלים.... היה לי את שתי החבילות והכבלים יותר מהיר תמיד!!!אני יודע שיש את הקטע הזה שכמה שיותר אנשים מתחברים זה יותר איתי אבל אני מוריד בכבלים תמיד יותר מהר ממה שהיה לי ב-adsl
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים כי זה תלוי באזור שאתה גר בו, אם יש באותו אזור הרבה משתמשי כבלים אז זה יאט לך את החיבור, אם לא אז הרווחת ותקבל כל הזמן מהירויות גבוהות...אצלי למשל אני נמצא עכשיו בADSL אבל עובר בקרוב לכבלים, למה ? כי זה יותר מהיר ובגלל שאיפה שאני גר כולם זקנים ולא יודעים אפילומה זה מקש ENTER אז אין לי הרבה לדאוג בקשר לירידה במהירות...
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים עוד לא הבנתם שכל העניין הזה של ירידת מהירות בכבלים הוא שטות אחת גדולה? גם אם אכן מתרחשת ירידה במהירות (אני לא שמתי לב לירידה כזו), אין סיבה שהיא לא תתרחש גם ב-ADSL.
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים אתה טועה.זו לא שטות אחת גדולה.נכון לעכשיו הכבלים לא תפסו תאוצה כמו ADSL. זה הכל.לדעתי, בחצי שנה הקרובה העסק ישתנה.אגב, כמה עולה לחודש החבילה של ה750 בכבלים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.