פורסם 2006 במאי 1319 שנים חבר טס לחו"ל עוד מעט , רוצה את הציוד גיימינג הכי טוב שאתם יכולים להציע .אני אגיד לכם על מה אני חשבתי :עכבר - Razor Copperhead או Logitech G5 מה שהוא יבחר משניהםפאד - SteelPad 5Lאוזניות - Zalman ZM-RS6F או SteelPad 5H מה שהוא יבחר משניהםמקלדת - ZBord או Logitech G15 מה שהוא יבחר משניהםמה אתם אומרים ?
פורסם 2006 במאי 1319 שנים שיש לך עודף כסף מיותר..ואתה מוכן לבזבז אותו על שטויות....ואיך חבר שלך הולך לעבור עם כול הציוד הזה במכס???
פורסם 2006 במאי 1319 שנים מחבר שיש לך עודף כסף מיותר..ואתה מוכן לבזבז אותו על שטויות.... ואיך חבר שלך הולך לעבור עם כול הציוד הזה במכס??? 1) הציוד הוא בשבילו : זה הוא קונה את הציוד הזה , לא אני , הלוואי עליי כל כך הרבה כסף !! 2)אין לי מושג , אבל פשוט תנסו לענות לי על השאלה במקום להתרכז בדברים הפחות משמעותיים .
פורסם 2006 במאי 1319 שנים עכשיו הייתיה ולך על הG5 נוח וזול (ביחס לריזור)..פאד סבבה..מקלדת לדעתי שתייהם מיותרות..אוזניות זה לא התחום שלי....
פורסם 2006 במאי 1319 שנים מחבר עכשיו הייתיה ולך על הG5 נוח וזול (ביחס לריזור)..פאד סבבה..מקלדת לדעתי שתייהם מיותרות..אוזניות זה לא התחום שלי....אין לו הגבלה בתקציב .בבקשה מי שיכול , שייתן את החוות דעת שלו ויענה על השאלה שלי !
פורסם 2006 במאי 1319 שנים לא היתי הולך על האוזניות של STEEL אתה יכול לראות עשו להם ביקורת באתר פה קיבלו ציון 6.5 עם זלמן אין לי ניסיון אבל היתי ממליץ ללכת על Icemat Sibiria white , plactronics או sennihister 150PCכל השאר G5 פאד מעולה לפי ביקורות מקלדת שתיהם הם מיותרות לדעתי גם אבל אם הוא רוצה משהו מיוחד שיקח את G15
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.