פורסם 2006 במאי 1319 שנים צילום ממש ראשון שלי.. קצת ערכתי תגובות בבקשה.. אני מבין שזה לא ברמה של הרוב פה אבל בכל מקרה אם אפשר משוב..
פורסם 2006 במאי 1319 שנים אחלה תמונה! אהבתי!אני מבין שזה לא ברמה של הרוב פה אבל בכל מקרה אם אפשר משוב..מי אמר לך שזה לא ברמה של "הרוב פה"? מה זה "הרוב פה"?
פורסם 2006 במאי 1319 שנים קונטראסט מוגזם... אחלה תמונה! אהבתי! מי אמר לך שזה לא ברמה של "הרוב פה"? מה זה "הרוב פה"? אתה
פורסם 2006 במאי 1319 שנים מה תודה?! תשפר ותעלה שוב (תנסה להוריד קצת קונטראסט והלעלות את הבהירות... הפרטים בתמונה נראים יותר מידי מודגשים ולא מחוברים לפי דעתי...)
פורסם 2006 במאי 1319 שנים מחבר איזו מצלמה זאת? ב Exif כתוב DV... :s05: ולמה היא כל כך קטנה? מצלמה ממש גרועה שלפי דעתי טובה רק לצילומי נוף ושטחים שבהם יש אור נורמלי (אזורים פתוחים).. עשיתי CROP והקטנתי את התמונה למימדים נורמליים.. שיהיה נחמד.. המצלמה היא MUSTEK DV3500 קניתי אותה מלפני שנתיים שלוש... (לקרפד: גיל!) ול:IG יותר טוב? התמונה המקורית:http://img258.imageshack.us/img258/4536/imag01758ny.jpg
פורסם 2006 במאי 1319 שנים עריכה לא עושים לתמונה שערוכה כבר, אלא לתמונה המקורית!בדיוק... אבל ביחס לתמונה האחרונה ששמת, אז צריך להוריד את הגמא (התמונה נראת שרופה מידי... הגדר לבנה מידי...), להבהיר עוד טיפה, ולהוריד עוד קצת את הקונטראסט...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.