פורסם 2006 במאי 1519 שנים אני מהמר שהבחור העלה ווינדוס בתדר 1600 ואח"כ המהיר את המעבד באמצעות תוכנה ובהחלט ייתכן שבתדר גבוה כל-כך (השיא למרום כבר מגרד 3600) המעבד יזלול 1.6V שיאי עולם לא נשברים תחת מתח נמוך, מן הסתם בכל אופן קשה לי להאמין, לא לתוצאות האוברקלוק המרשימות, אלא לעובדה שעדיין קיימים משתמשים שמאמינים שאי שם בממלכת XS יושבים עשרות קונספירטורים ומזייפים תמונות מסך להנאתם
פורסם 2006 במאי 1619 שנים אני לא אומר שזה מזויףאני רק לא חושב שהתמונה אמינהזו דעתיואתה לא צריך להאמין לכל דבר שאתה רואה רק בגלל שזה בא מאתר גדול!ואני מדבר על התדר לא על המתח...
פורסם 2006 במאי 1619 שנים אז זהו שיש לו שיא יותר טוב והוא עושה 14.031 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=99549&page=3 מטורףףףףף
פורסם 2006 במאי 1619 שנים אני לא מתכוון לפתוח וויכוחים מיותרים, רק רוצה להגיד משהו. התמונות שהוא לקח הן אחרי שהSPI סיים את ההרצה. CPUZ משתמשת בדרך מיוחדת כדי להגיע למהירות המעבד, ומה שרשום בתוכנה זה התדר הנכון, התוכנה השניה שרצה אצלו ברקע היא לא מראה את המהירות הנכונה. עוד פעם לגבי המתח... המתח לא מתחלק הבין ליבות!! 3.2 וולט לא אומר 1.6וולט לכל ליבה, CPUZ פשוט לא קוראת את הערך בצורה נכונה מהחיישן בלוח. המחת שמגיע למעבד הוא מתח אחד שמגיע לשתי הליבות בבת אחת, ולא מתחלק או משהו כזה.
פורסם 2006 במאי 1619 שנים אני לא מתכוון לפתוח וויכוחים מיותרים, רק רוצה להגיד משהו. התמונות שהוא לקח הן אחרי שהSPI סיים את ההרצה. CPUZ משתמשת בדרך מיוחדת כדי להגיע למהירות המעבד, ומה שרשום בתוכנה זה התדר הנכון, התוכנה השניה שרצה אצלו ברקע היא לא מראה את המהירות הנכונה. עוד פעם לגבי המתח... המתח לא מתחלק הבין ליבות!! 3.2 וולט לא אומר 1.6וולט לכל ליבה, CPUZ פשוט לא קוראת את הערך בצורה נכונה מהחיישן בלוח. המחת שמגיע למעבד הוא מתח אחד שמגיע לשתי הליבות בבת אחת, ולא מתחלק או משהו כזה. להגיד לך מה לא ממש הגיוני בהסבר שלך.. המהירות של המעבד בסטוק היא 2.16 אני חושב...אומשהו כזה...אז איך במהירות נמוכה מזה זה מוציא תוצאה יותר טובה ממה שזה מוצא בסטוק תחשוב על זה ככה...המעבד הזה עובד על מתח של איזה 1.3 בערך עם לתת לו 3.2 זה יותר מכפול וזה בדוק נשרף במצב כזה הוא פשוט לא ישרוד את זה
פורסם 2006 במאי 1619 שנים כבר נאמר שהמתח הוא פשוט קריאה לא נכונה.אני אחזור רק שיהיה ברור:המתח למעבד שאתם רואים ב- CPUZ הוא פשוט קריאה לא נכונה של החיישן ע"י התוכנה, או שהתוכנה לא קוראת את החיישן הנכון. בכל מקרה המתח שנכנס למעבד הוא נמוך בהרבה מ 3.2 וולט.להגיד לך מה לא ממש הגיוני בהסבר שלך..המהירות של המעבד בסטוק היא 2.16 אני חושב...אומשהו כזה...אז איך במהירות נמוכה מזה זה מוציא תוצאה יותר טובה ממה שזה מוצא בסטוקתחשוב על זה ככה...המעבד הזה עובד על מתח של איזה 1.3 בערך עם לתת לו 3.2 זה יותר מכפול וזה בדוק נשרף במצב כזה הוא פשוט לא ישרוד את זההבנצ'ים האלה הם עם המעבד באוברקלוק ולא באנדרקלוק. אתה רואה מהירות נמוכנה מהסטוק בגלל שכאשר נלקחו התמונות המעבד כבר סיים את חישובי ה-PI, היה במצב מנוחה, וה-EIST (או SPEEDSTEP) הוריד את המכפלה ל-6 כדי לחסוך בחשמל ולהקטין את הפקת החום מפני שמרום היא ליבה למחשבים ניידים!!
פורסם 2006 במאי 1619 שנים זאת חתיכה קטנה מ-Everest. אחד זה החיישן של הליבה והשני אני לא יודע של מה. CPUZ אם לא רשום לו מספר נכון בקובץ ה-INI רושם את השני ולא את מתח הליבה...
פורסם 2006 במאי 1719 שנים הבנצ'ים האלה הם עם המעבד באוברקלוק ולא באנדרקלוק. אתה רואה מהירות נמוכנה מהסטוק בגלל שכאשר נלקחו התמונות המעבד כבר סיים את חישובי ה-PI, היה במצב מנוחה, וה-EIST (או SPEEDSTEP) הוריד את המכפלה ל-6 כדי לחסוך בחשמל ולהקטין את הפקת החום מפני שמרום היא ליבה למחשבים ניידים!!כמה זמן כבר לוקח ללחוץ על כפתור ה SS בדיוק חצי שניהבזמן הזה הוא לא מספיק להרוד את המהירות
פורסם 2006 במאי 1719 שנים כמה זמן כבר לוקח ללחוץ על כפתור ה SS בדיוק חצי שניהבזמן הזה הוא לא מספיק להרוד את המהירות בזמן הזה הוא יכול לשנות את המהירות מאות ואלפי פעמים
פורסם 2006 במאי 1819 שנים ושובבפעם המי-יודע-כמהנשבר השיא לSPI 1Mhttp://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=99892
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.