פורסם 2006 במאי 1319 שנים 1M מתחיל לאבד רלוונטיות ככל שעולים בתדר הפרש הזמנים קטן ובקושי שמים לב להבדלים מהו שיא עולם ל32M?
פורסם 2006 במאי 1319 שנים טוב יאללה, באמת מיצינו כבר.צריך לחכות ל-E8000 על חנקן שירד מ10 שניות ואז זה יעניין ;D
פורסם 2006 במאי 1319 שנים 1M מתחיל לאבד רלוונטיות ככל שעולים בתדר הפרש הזמנים קטן ובקושי שמים לב להבדלים מהו שיא עולם ל32M? 16 דקות וקצת גם של קונרו
פורסם 2006 במאי 1519 שנים לפי התמונה המעבד על 1600 והמהירות שלו ביכלל כסטוק היא 2.16 אשפר הסבר בקשר לזה איך במהירות נמוכה מהסטוק הוא מוציא תוצא כזאת? ואיך המתח הוא על 3.2V זה מטורף המעבד הזה אני חושב היה צריך כבר מיזמן להישרף
פורסם 2006 במאי 1519 שנים גם לא הגיוני...המעבד הזה תיאורתית אמור לצרוך 1.2-1.3אגב, אם בקובץ INI של ה-CPUZ לשנות את הפרמטר של VCore מ-0 למס' אחר אז החיישן מראה גם מתח אחר...
פורסם 2006 במאי 1519 שנים לגבי המתח, CZPUZ פשוט לא קורא נכון.לגבי המהירות.... למעבד יש משהו שנקרא SPEEDSTEP, המקביל ל COOL N QUIET של AMD, מה שזה עושב זה מוריד את המכפלה והמתח של המעבד כשהמעבד לא נמצא בעבודה מאומצת כדי לחסוך בחשמל ופליטת החום.אז אם אתם רואים בCPUZ מכפלה של 6 למרום במהירות סטוק של 2.16 יש מכפלה של 13, אז תכפילו את ה FSB ב מכפלה הסטוק של המעבד.
פורסם 2006 במאי 1519 שנים אבל למה שהוא יוריד את המכפלה באמצע SP1MB???????????זה לא מאמץ בשבילו??בכותרת של XSטוב אז גם אני יפתח דיון עם כותרת AMD סמפרון ב 25GHZ עושה 3.5 שניות בSP1MB!!זה אומר שזה נכון? לא בכלל לא!!המתח אין פה בעיה כי כבר ראיתי בעבר תמונות של CPU-Z עם מתח בערך על 3.0-3.2 שזה בערך 1.5-1.6 לכל ליבהאז הנחתי שוא עושה V1+V2=VTOTAL ש V1זה מתח של הליבה הראשונה ה V2 של הליבה השניה והVTOTAL זה המתח הטוטאליאבל בתדר של הליבה הוא לא עושה ככה!!כתוב שם 1600 שזה התדר שבו המעבד עבד!בכלל אני חושב שזה לא אמיתיאבל אין לי כח עכשיו להכנס לויכוחים הטיפשיים על פאן בויזהרי כל אחד שיגיד שזה מבחן מזויף ישר הפאן בויז של אינטל ינצלו את ההזדמנות ויתנפלו!אז בואו נחסוך את זה :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.