פורסם 2006 במאי 1219 שנים הסוללה תהיה מורכבת מ5 בטריות 1.2V כל אחת, בטריות נטעות של GP.אני מלחים את כולן ביחד ולכן אני לא יכול לפרק אותן.אני יכול להטעין את הסוללה דרך מטען של GP?
פורסם 2006 במאי 1219 שנים דבר ראשון לא טוב להלחים את הסוללותלא ציינת מה זרם הסוללותאם הם לדוגמה 1.8A זרם של עשיריתכפול 14 שעות או נמוך יותר לזמן ארוך יותרחבר לכל ספק של מ 8 וולט ומעלה דרך נגדבהנחה שאתה לא רוצה לעבור את הזרםטעינה מהירה היא ביצועית אבל לא יותר מידי זמןהסוללות עלולות להתחמם יתר ולהתקצרהחישוב פשוט כל מתח פחות 6 לחלק לזרם שבואתה רוצה להטעין אם אתה רוצה להטעין בלילהאל תטעין טעינה מהירה
פורסם 2006 במאי 1219 שנים מחבר הזרם הוא 2.3Aאין לי צורך בטעינה מהירה, מבחינתי טעינה של 20 שעות זה בסדרזה צריך לצאת דבר כזה אם זה עוזר לך להבין:http://www.rczoneshop.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_192&products_id=752ולא ממש הבנתי אותךיש לי מטען DC 2.8V 0.1A זה טוב?אם לא מה אני צריך?
פורסם 2006 במאי 1219 שנים אתה צריך כל מקור מתח מעל 8 וולט בזרם 0.5 אמפר ומעלההמטען מיועד לטעינת רק שתי סוללות "חיבור טורי"זרם טעינה איטי של 0.21A או 210MAמתח מקור המתח פחות 6 וולט "מתח יחידת הסוללות"לחלק ל 0.21 יתן לך את ערך הנגד שאתה צריך לחבר ביןמקור המתח לסוללה ברגל ה (+)ה (-) מחובר ישר ל (-) של מקור המתח+-----------------XXXXX------- (+) הסוללה נגד(-)--------------------------------(-) הסוללה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.