פורסם 2006 במאי 1319 שנים למה? בשביל וורד אינטרנט ותוכנה לנהול משרד מה אתה צריך יותר ממחשב בסיסי אם לוח נורמלי מעבד סביר ומספיק זכרון כול השאר זה כבר הוצאות מיותרות אין כאן עריכת וידאו או תמונות וכ'ו אלה אם הוא נתן לך פרטים יותר מדיוקים לגבי אותה עבודה משרדית כמון שהוא חייב לקחת בחשבון שבמשרד הוא חייב תוכנות מקוריות וזה עוד כסף והרבה
פורסם 2006 במאי 1319 שנים לגבי תוכנות - יכול להיות שיש לו, ועבדוה משרדית לא אומר שזה יהיה במשרד - יכול להיות שזה הצרכים שלו במחשב.אגב - וורד היום מנצלת הרבה ראם יפה מאוד, אתה מוזמן להרגיש בהבדלים. לגבי מעבד כפול ליבה או חד ליבה - כפול ליבה בלי ספק במחיר הזה. זה מחשב בסיסי מה שהציעו פה. לא מינימלי - אבל בסיסי. מה שאתה הצעת זה מחשב מינימלי.
פורסם 2006 במאי 1319 שנים אני מקבל חלק מהדברים שלך אבל עדין השאלה אם זה יעשה את אותה עבודה או לא?ולגבי זכרון אתה כניראה צודק לכן במה שנתתי יש מרווח אם התקציב שלוכדי לגדיל אותו
פורסם 2006 במאי 1319 שנים את העבדוה הוא יעשה, אבל פחות טוב. המחשב שלי יריץ ויסטה בצורה טובה יותר משלך בגלל כפול הליבה.והמסך שבחרת זוועתי.
פורסם 2006 במאי 1319 שנים אוקי זאות דעתך ואני מקבל אותה למרות שאני לא כול כך מסכים איתה כי תמיד אפשר לשפר אין לזה סוף אז לא משנה מה אני או אתה נתן תמיד יהיה אפשר לשנותהשאלה איך אתה נותן לו מחשב שהספק את הצרכים שלו ובכמה שפחות כסף מבלי לפגוע בביצועים
פורסם 2006 במאי 1319 שנים מחבר שמתי לב שבשלי אין דיסק קשיח (נראה לי שמשהו חסר בו אבל לא מצאתי מה ) פנטיום D עדיף על סלרון, נקודה. הPLG לוח גרוע! ואין בו כרטיס מובנה, בשביל זה תצטרך לקחת 945GMF. אוקיי, בהנחה שאני אחליף לGMF, המפרטים טובים? במיוחד זה עם ה19 אינץ' (כי אם הם בכלל לא משחקים אין טעם לקחת שום כרטיס מסך). תודה רבה. וגם אני הבנתי שבשביל ויסטה עדיף כפול ליבה, לכן אם יש תקציב עדיף להשקיע.
פורסם 2006 במאי 1319 שנים כן וגם צריך ג'גה וחצי זכרוןואני די בטוח ש 805 לא יעזור כי הוא לא 64 ביטזה יהיה בזבוז כי אם הוא בונה על מעבר לויסטה אז הוא צריך משהיו הרבה יותר נורמלי מי מה שנתנו לו כאן
פורסם 2006 במאי 1319 שנים כול הגרסאות של 8XXX של אינטל לא 64 ביט אלה אם יש משהיו חדש שאני לא יודע עליו הגרסאות של 9XXX הם בעלי 64 ביט אם יש לך איזה אתר שאומר אחרת כולל האתר הרישמי של אינטל אני השמח לראות בגלל זה גם לא כול כך הבנתי את ההשווה שעשו כאן בין XF של AMD אם אינטל 840 לדעתי זאות השווה לא הוגנת כול כך
פורסם 2006 במאי 1319 שנים אתה יכול להתווכח איתי כמה שאתה רוצה אני הגיד רק דבר אחד תבדוק איפו שאתה רוצה אבל לא ניראה לי שתמצא משהיו שאומר את מה שאתה אומר אם אתה רואה מאמר כזה תראה לי ואתה מוזמן לבדוק באתר של היצרן אינטל ותראה שהם לא מזכירים 64 ביט לגבי המעבדים האלה אם כן אני השמח אם תראה לי
פורסם 2006 במאי 1319 שנים zahi תפסיק לדבר שטויות ומהר מה אתה משחק לי אותה מבין כזה גדול?המפרט של יואב עדיף בהרבה משלך המעבד שם כפול ליבה אתה לא מבין את זה?
פורסם 2006 במאי 1319 שנים לא אמרתי שלא עדיף רק שאלתי למה הוא צריך לזרוק כסף על דבר שהוא לא ישתמש בואזה הכול ואני לא מדבר שטויות מי שחושב שגרסאות 8XXX של אינטל אם 64 ביט מדבר שטויותאני רק דואג להתרס של זה שביקש את המחשבעוד פעם אם יש לו דרישות גבות יותר אז סבבה אבל לעבודה משרדית אין צורך ביותר לדעתי
פורסם 2006 במאי 1319 שנים 805 הוא לא 64 ביט וזה מה שנאמר כאן וזה לא נכון לגבי 8XXX קטונטי מלהתווכח על זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.