פורסם 2006 במאי 1219 שנים יש לי לוח של ASUS 925X וה NORTHBRIDGE שלו בוער.כשאני נוגע בו הוא ממש לוהט והוא יושב ממש ליד ה BT שלי וכנראה שבגלל זה הוא לא מקרר את המעבד כ"כ טוב.איך אני מוריד לו את הטמפ ? מה גורם לחום הרב ? תודה
פורסם 2006 במאי 1219 שנים הציפסט ידוע כרכיב חם....ואתה יכול לקמבן עליו מאווורר או לקנות לא קירור חדש...ואם אין לך קריסות או משהו בכיוון למרות שהוא חם זה עדיין בסדר....
פורסם 2006 במאי 1319 שנים עדיף לך ללכת על משהו פסיבי...ואם כבר אז תוסיף מאוורר על הקירור נוכחי ותחסוך...
פורסם 2006 במאי 1319 שנים מאוורר 40/60מ"מ אמור להתאים (אם יש לך מחשב ישן P1/2/3 או AMD ישן) אז המאוורר שלהם צריך להתאים בקומבינה....אתה מעוניין בלקנות קירור חדש?
פורסם 2006 במאי 1319 שנים מחבר אני מעוניין במשהו שיוריד לו את הטמפ בדחיפות !!לא משנה לי אם זה קירור חדש או תוספת לישן .לא מצאתי מאווררים עם קוטר כזה קטן :s05:
פורסם 2006 במאי 1319 שנים שוב אני אומר לך שאם אין לך קריסות וכו אין סיבה ממש להחליף קירור (ציפסט הוא רכיב חם...)..אם אתה מתעקש ולא מצאת שום מאוורר לקמבן עליו אז תקנה חדש..http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_144
פורסם 2006 במאי 1319 שנים יש לוחות שלא יתאים לו קירור כזה.ב-GB-K8NXP הכרטיס ווידאו יושב על הצי'פ ממש.
פורסם 2006 במאי 1319 שנים די להמליץ על התוכנה הזאת (SPEEDFAN) סתם תוכנה זורקת טמפ' חופשי....ומקסימום אם יש בעיה אז שיקצץ קצת מהקירור...ושוב אני אחוזר ואומר אם אין לך קריסות וכו אין סיבה להחליף...
פורסם 2006 במאי 1319 שנים מחבר אין אפשרות לראות בביוס ולא באוורסט אבל לענייננו האם הTT יקרר אותו ובכמה רעש ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.