פורסם 2006 במאי 1219 שנים הלו ח אם שלי זה p4p800delux ויש לי איזה סתם כרטיס קול מובנהלאחרונה (לפני שבוע) קניתי כרטיס קול ?CREATIVE Audigy2 7.1והיום קיבלתי גם creativ inspire 5200 5.1עכשיו משום מה ... רק הפרונט פועלים...הכרטיס קול מותקן היטב.. והרמוקולים עצמם פועלים מה יכולה להיות הבעיה?אני משער בגלל שהלוח אם לא מאשפר את זה?כי אם מחליפים את הכבל של הline in עם הכבל של הסנטר אז שומעים וכנ"ל עם האחורים..
פורסם 2006 במאי 1219 שנים רגע רק הפרונטים פועלים באוודיג'י או בכרטיס קול שעל הלוח אם? אני יכול לפתור לך את הבעיה כי היה לי דבר כזה בדיוק...אם זה באוודיג'י אז:תבדוק שהרמקולים מחוברים כמו שצריךאם יש בדיקה מסוימת שמובנת ברמקולים לבדיקה שהכל מחובר תנסה את זה ותבדוק שכל הרמקולים נשמעיםכנס ל creative mixer ותבדוק אם שם הרמקולים מזוהים בתור 5.1כנס ל sound and audio devices בלוח הבקרה ותבדוק ששם הרמקולים מכוונים על 2.1 אתה שומע 2.1 במוסיקה? במשחקים? בסרטים?הלוח מאפשר כל דבר אין דבר כזה שהוא לא מאפשר את זהאיך חיברת את הרמקולים? 3 כבלים אנלוגים? כבל אופטי? קאוקסואלי? (או איך שלא רושמים את זה) ובאיזו יציאה של הכרטיס
פורסם 2006 במאי 1319 שנים מחבר רגע רק הפרונטים פועלים באוודיג'י או בכרטיס קול שעל הלוח אם? אני יכול לפתור לך את הבעיה כי היה לי דבר כזה בדיוק...אם זה באוודיג'י אז:תבדוק שהרמקולים מחוברים כמו שצריךאם יש בדיקה מסוימת שמובנת ברמקולים לבדיקה שהכל מחובר תנסה את זה ותבדוק שכל הרמקולים נשמעיםכנס ל creative mixer ותבדוק אם שם הרמקולים מזוהים בתור 5.1כנס ל sound and audio devices בלוח הבקרה ותבדוק ששם הרמקולים מכוונים על 2.1 אתה שומע 2.1 במוסיקה? במשחקים? בסרטים?הלוח מאפשר כל דבר אין דבר כזה שהוא לא מאפשר את זהאיך חיברת את הרמקולים? 3 כבלים אנלוגים? כבל אופטי? קאוקסואלי? (או איך שלא רושמים את זה) ובאיזו יציאה של הכרטיסהיום שיחקתי עם זה קצת... והגעתי למסקנה שהסאבופר קצת לא טוב חחאני משתמש עם 3 כבלים אנלוגיםברגע שמחברים את הכבל של הrear אז הרמקול של הסנטר פועל וברגע שמחברים גם את הכבל של הסנטר אז זה חוזר להשמיע רק בפרונטזה אומר מכל הקומבינציות של הכבלים.. הכי הרבה שפועלים זה 3 רמקולים מתוך 5.. והרמקולים עצמם עובדיםחחח סתם בעקבת התגובה שלך נכתסתי עכשיו לבקרת צלילים בלוח בקרה כדי לבדוק למה שיניתי את זה.. ובמקום לשנות לרמקולים 5.1 שיניתי את זה לסאררונד ועכשיו שינתיתי את זהל5.1 וזה פועלאז .. מואהה לך:-*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.