עבור לתוכן

7800gs works bad

Featured Replies

פורסם

ג'נרי.יתכן ומכאן נובעת הבעייה.

מי שהציע לבטל את הHT - התשגעת? :screwy:

• תגובות 66
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי שהציע לבטל את הHT - התשגעת? :screwy:

תסביר לי למה השתגעתי

פורסם
  • מחבר

חברה , המידע על הספק +מארז מספיק?

פורסם

ספק ומארז ג'נרי, אני מציע לך להחליף את הספק למשהו קצת יותר רציני כמו FSP 350 THN ב250ש"ח.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא האם זה משפיע על רמת הFPS שלי?

פורסם

זה יכול להשפיע.

פורסם
  • מחבר

סידרתי את הPRIORITY של CSS בPROCESSES ל REAL TIME

והFPS שלי עלו בצורה דרמטית מ 30 ל-180. לאחר כ20 דקות של משחק חזר הFPS ל 30 -90 .

פורסם
  • מחבר

אני עדיין חושב שהבעיה היא של הספק אך איני בטוח מספיק אם כדאי לי להשקיע את הכסף ולבסוף להתאכזב

פורסם

מעניין... גם לי הייתה בעיה כזאת עם המערכת שלי, ולי יש עוד 79GT.

לאחר שביטלתי HT וניסיתי לעשות הכל עם המעבד (כולל אוברקלוק מעל 4 גיגה) הבנתי שאין לזה שום קשר למעבד וביטול ה-HT לא הזיז בכלל לתוצאה שלי ב-3Dmark. (הוריד 20 נקודות בערך).

הבעיה אצלי היא ללא ספק הספק, וגם כנראה אצלך... באופן כללי הייתי ממליץ לך להחליף אותו, וגם אם זה לא יעזור משמעותית זה יוכל לעזור לך לתמוך בשדרוגים בעתיד ויוסיף ליציבות של המערכת שלך.

עריכה: אני חסיד גדול של Topower, ב-385 שקל ספר 550W מעולה שיכול אפילו להחזיק SLI... או אם אתה קצר בתקציב אז 300 שקל לספק שיכול להחזיק אפילו 79GTX כמו סוס.

(פנדה מחשבים.. יש גם בנועה)

פורסם

ה-Topower אולי יחזיק סלי של שני 7900GT (שווה ערך ל-6600GT) אבל יותר מזה אני כבר בספק.

פורסם

תיקון שטות שנפלטה מהפה שלי: בסוף הזמנתי Enermax liberty 400W... קראתי ביקורת על ה-topower וזה פשוט עצוב, הוא נותן בקושי בקושי 14A על ה-12V

אבל יש ספקים יותר טובים במחירים יותר קטנים, FSP, HEC וכאלה, אני לא ממש מכיר הרבה דגמים...

אני הייתי ממליץ לך לבדוק ספק אחר.

חוץ מזה שלקבל 90-30 FPS זה לא כל כך נורא. (בהגזמה. זה אפילו די טוב)

פורסם
  • מחבר

כן זה טוב...

אבל לא בשביל כרטיס מסך כמו שלי

עם לחבר שלי יש 6600GTשלא יורד מ 120 FPS

פורסם

מה המפרט של חבר שלך?

אתם מפעילים על אותן הגדרות?

פורסם

אני לא יודע איזה ביקורת קראת, אבל לפי האתר של TOPWER ה-550W נותן 20A בכל רייל 12V ו-35A ביחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים