פורסם 2006 במאי 1219 שנים שלום!.יש לי נגן ZEN MICRO 5 GIGA.אני מדליק אותו והוא לא עולה. מגיע לי הסמל של CREATIVE ואז הוא נתקע וכלום לא עובד.מה אפשר לעשות?תודה.
פורסם 2006 במאי 1219 שנים קח את הנגן לאיסטרוניקס אם זה במסגרת האחריות הם יתקנו לך אותואם לא אז אתה תשלם והם יתקנו לך אותו
פורסם 2006 במאי 1319 שנים אתה יכל לחבר אותו למחשב ושהוא יגיב?אם כן תפרמט אותו לגמריי ותתקין הכל מחדש (לא בטוח שזה יעזור אבל אין לך מה להפסיד!!!)
פורסם 2006 במאי 1419 שנים מחבר אתה יכל לחבר אותו למחשב ושהוא יגיב?אם כן תפרמט אותו לגמריי ותתקין הכל מחדש (לא בטוח שזה יעזור אבל אין לך מה להפסיד!!!)לא גם במחשב הוא לא מגיב וגם כשניסיתי לפרמט אותו הוא נתקע.אני לא יודע אם יש לו אחריות כי קנו אותו בדיטי פרי והוא גם חדש בקושי שלושה חודשים וכבר התקתקל בקושי השתמשתי בו.
פורסם 2006 במאי 1519 שנים אתה יכול להכנס למצב טכנאי של המכשיר פשוט ע"י הוצאת הסוללה והחזרתו למכשיר בזמן שכפתור ההדלקה לחוץ,יש שם מספר אפשריות כמו clean up , format hd ו reload firmware .קח בחשבון שלהשתמש בשתי האופציות האחרונות מוחק את כל מה שיש על המכשיר ומחזיר אותו להגדרות מהמפעל(קצת מרגיז אם זה קורה הרבה) מכשיר לא אמין לטעמי היה לי והשתמשתי באופציות הללו יותר מדי פעמים , עד אשר הוא נפל לי מהכיס וסירב בתוקף להדלק שוב.
פורסם 2006 במאי 1719 שנים מחבר אתה יכול להכנס למצב טכנאי של המכשיר פשוט ע"י הוצאת הסוללה והחזרתו למכשיר בזמן שכפתור ההדלקה לחוץ,יש שם מספר אפשריות כמו clean up , format hd ו reload firmware .קח בחשבון שלהשתמש בשתי האופציות האחרונות מוחק את כל מה שיש על המכשיר ומחזיר אותו להגדרות מהמפעל(קצת מרגיז אם זה קורה הרבה) מכשיר לא אמין לטעמי היה לי והשתמשתי באופציות הללו יותר מדי פעמים , עד אשר הוא נפל לי מהכיס וסירב בתוקף להדלק שוב. כן עשיתי את אבל זה עדיין נתקע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.