עבור לתוכן

בעיה עם נגן CREATIVE ZEN MICRO לא עולה

Featured Replies

פורסם

שלום!.

יש לי נגן ZEN MICRO 5 GIGA.

אני מדליק אותו והוא לא עולה.

מגיע לי הסמל של CREATIVE ואז הוא נתקע וכלום לא עובד.

מה אפשר לעשות?

תודה.

פורסם

קח את הנגן לאיסטרוניקס אם זה במסגרת האחריות הם יתקנו לך אותו

אם לא אז אתה תשלם והם יתקנו לך אותו

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לעשות עוד משהו חוץ מלקחת לאחריות?

פורסם

אתה יכל לחבר אותו למחשב ושהוא יגיב?

אם כן תפרמט אותו לגמריי ותתקין הכל מחדש (לא בטוח שזה יעזור אבל אין לך מה להפסיד!!!)

פורסם

אי אפשר לעשות עוד משהו חוץ מלקחת לאחריות?

תאמין לי זה הכי טוב שיש

פורסם
  • מחבר

אתה יכל לחבר אותו למחשב ושהוא יגיב?

אם כן תפרמט אותו לגמריי ותתקין הכל מחדש (לא בטוח שזה יעזור אבל אין לך מה להפסיד!!!)

לא גם במחשב הוא לא מגיב וגם כשניסיתי לפרמט אותו הוא נתקע.

אני לא יודע אם יש לו אחריות כי קנו אותו בדיטי פרי והוא גם חדש בקושי שלושה חודשים וכבר התקתקל בקושי השתמשתי בו.

פורסם

יש לו אחריות אל דאגה

האחריות היא של איסטרוניקס..

ואל תדאג הם יטפלו בו יפה

פורסם
  • מחבר

ואיפה נמצאת איסטרוניקס?

פורסם

www.easx.co.il

רוזאניס 10

תל אביב

פורסם

אתה יכול להכנס למצב טכנאי של המכשיר פשוט ע"י הוצאת הסוללה והחזרתו למכשיר בזמן שכפתור ההדלקה לחוץ,יש שם מספר אפשריות כמו clean up ,

format hd ו reload firmware .קח בחשבון שלהשתמש בשתי האופציות האחרונות מוחק את כל מה שיש על המכשיר ומחזיר אותו להגדרות מהמפעל(קצת מרגיז אם זה קורה הרבה)

מכשיר לא אמין לטעמי היה לי והשתמשתי באופציות הללו יותר מדי פעמים , עד אשר הוא נפל לי מהכיס וסירב בתוקף להדלק שוב. :pissed:

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להכנס למצב טכנאי של המכשיר פשוט ע"י הוצאת הסוללה והחזרתו למכשיר בזמן שכפתור ההדלקה לחוץ,יש שם מספר אפשריות כמו clean up ,

format hd ו reload firmware .קח בחשבון שלהשתמש בשתי האופציות האחרונות מוחק את כל מה שיש על המכשיר ומחזיר אותו להגדרות מהמפעל(קצת מרגיז אם זה קורה הרבה)

מכשיר לא אמין לטעמי היה לי והשתמשתי באופציות הללו יותר מדי פעמים , עד אשר הוא נפל לי מהכיס וסירב בתוקף להדלק שוב. :pissed:

כן עשיתי את אבל זה עדיין נתקע :nixweiss:

פורסם

עדיין לא הלכת לאיסטרוניקס לתקן אותו?

תאמין לי שזה ייחסוך לך הרבה בעיות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים