פורסם 2006 במאי 1219 שנים WOW, 3DGOD זו התמונה הכי טובה שלך!! ואחת הטובות שראיתי!!!מדהים, אם כי קצת מסנוור.
פורסם 2006 במאי 1219 שנים מעולה, הגוונים מעולים...אני כל כך אוהב שקיעות כאלה, גם אני תפסתי כמה לפני זמן רב, אם תרצה אעלה דוגמא...
פורסם 2006 במאי 1219 שנים 3DG, אחלה תמונה.זווית מדהימה, נראה כמו עדשה די רחבה (עוד לא בדקתי את הEXIF).KOM גוונים מצוינים, וגם הצללית השחורה של הבניין יפה.
פורסם 2006 במאי 1219 שנים התמונה הראשונה חזקהאבל למרות שאתה עושה מסגרות באופן אוטומטיתבדוק את הענין שוב זה פשוט מפריע לתוכן של תמונה כזויש בה משהו מאוד חזק ומיסטי ואז בום מסגרת כפולה...למה?
פורסם 2006 במאי 1219 שנים מחבר תמונה מעולה קובי 3DG, אחלה תמונה. זווית מדהימה, נראה כמו עדשה די רחבה (עוד לא בדקתי את הEXIF). הכי רחב, 28MM. התמונה הראשונה חזקה אבל למרות שאתה עושה מסגרות באופן אוטומטי תבדוק את הענין שוב זה פשוט מפריע לתוכן של תמונה כזו יש בה משהו מאוד חזק ומיסטי ואז בום מסגרת כפולה...למה? הפעם המסגרת תורמת מאוד לדעתי...
פורסם 2006 במאי 1219 שנים אני עם זה שמעליי מעליי, אני ל אחובב מסגרות בכלל, תמונה היא תמונה ועד שהיא לא על קיר אין סיבה למסגרת (וגם אז לא בטוח בכלל, מי שרוצה לראות את החדר שלי מוזמן), זו דעתי אגב...
פורסם 2006 במאי 1219 שנים תמונה איכותית 3DG ,למרות שצילמת מול השמש השוקעת ,התמונה חדה יחסית!השאלה אם לא הסתנוורת בזמן הצילום ?
פורסם 2006 במאי 1219 שנים כמובן הכל ענין של דעה...אני בדעתי, לתוכן של התמונה יש משמעות זה לא דבר טכני וזהוומסגרת במיוחד במקרה הזה פשוט הורסת וכמו שאמרתי כבר זה נכון ב 99% לכל התמונות עם נוףזו רק דעתי.
פורסם 2006 במאי 1219 שנים הרבה יותר "משחורר" וטוב לדעתי אבל אולי כדאי גם לבדוק את הפריים בכלל נראה לי שאופציה לרוחב יותר טובה אני מדמיין את התמונה מדופסת על גיליון נראה לי שלרוחב היא פשוט תהיה מצויינת כלומר לחתוך מעט למטה ואולי טיפה למעלה
פורסם 2006 במאי 1219 שנים תמונה איכותית 3DG ,למרות שצילמת מול השמש השוקעת ,התמונה חדה יחסית!לא למרות אלא בזכות, כמות האור שנכנסה לחיישן מטורפת לכן מהירות התריס תהייה מהירה בטירוף ולכן אין סיבה שהתמונה לא תצא חדה גם אצל חולה פרקינסון...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.