פורסם 2006 במאי 1219 שנים http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6150804&pid=920858&rgroup=e32006_videos
פורסם 2006 במאי 1219 שנים תנו לי להסביר, קצת יותר טוב ממנו. כרגע אני אדבר בגוף ראשון כאילו אני מנכ"ל החברה:"הכרטיס החדשני שלנו הוא פיסת טכנולוגיה חדשה, וכמו רבות לפניה- חסרת ערך.מה שאנחנו ב Fag-geia מנסים לעשות זה לסחוט לאנשים מסכנים את הכיס עד תום, בשביל שיקנו אתהכרטיס שלנו שגם ככה לא עושה הרבה הבדל, במחיר מופקע שבמקומו אפשר לקנות כבר מעבדכפול ליבה שיפיק הרבה יותר תועלת. כמובן ששווה למשכן כליה בשביל הכרטיס שלנו שבקושי נתמך עד עכשיוע"י משחק אחד, וכל ההבדל שהוא עושה זה לגרום לחלקיקים לקפץ בצורה יותר מציאותית. אז רוצו עכשיו לחנויות,תוציאו כל אגורה שחסכתם לדברים חשובים באמת, ותוציאו אותם על פיסת הזבל חסרת הערך הזו".אני מניח שאתם יודעים עכשיו בדיוק מה אני חושב על הכרטיס הזה |:
פורסם 2006 במאי 1219 שנים לא יוצא במסע צלב נגד אף אחדיוצא רק נגד הטיפשות.תסתכל כמה זה עולה, תסתכל מה ההבדל שזה עושה.רכיב כזה שווה 300-400 שקל, לא אגורה מעל
פורסם 2006 במאי 1219 שנים מחבר אני חושב שיש לכרטיס הזה עתיד.... כמו שהמנכ"ל אמר יש הרבה מאוד משחקים שמתחילים לתמוך בכרטיס הזה... רק צריך לחכות שהמחיר ירד...בכל זאת הכרטיס הושק רק לפני כמה ימים
פורסם 2006 במאי 1219 שנים לא יוצא במסע צלב נגד אף אחדיוצא רק נגד הטיפשות.תסתכל כמה זה עולה, תסתכל מה ההבדל שזה עושה.רכיב כזה שווה 300-400 שקל, לא אגורה מעללפני 10 שנים בטח אמרו אותו דבר על ה-VOODOO הראשוןלמרות שלגבי המחיר אתה צודק, 2000 ש"ח הרבה יותר מידי
פורסם 2006 במאי 1219 שנים תנו לי להסביר, קצת יותר טוב ממנו. כרגע אני אדבר בגוף ראשון כאילו אני מנכ"ל החברה:"הכרטיס החדשני שלנו הוא פיסת טכנולוגיה חדשה, וכמו רבות לפניה- חסרת ערך.מה שאנחנו ב Fag-geia מנסים לעשות זה לסחוט לאנשים מסכנים את הכיס עד תום, בשביל שיקנו אתהכרטיס שלנו שגם ככה לא עושה הרבה הבדל, במחיר מופקע שבמקומו אפשר לקנות כבר מעבדכפול ליבה שיפיק הרבה יותר תועלת. כמובן ששווה למשכן כליה בשביל הכרטיס שלנו שבקושי נתמך עד עכשיוע"י משחק אחד, וכל ההבדל שהוא עושה זה לגרום לחלקיקים לקפץ בצורה יותר מציאותית. אז רוצו עכשיו לחנויות,תוציאו כל אגורה שחסכתם לדברים חשובים באמת, ותוציאו אותם על פיסת הזבל חסרת הערך הזו".אני מניח שאתם יודעים עכשיו בדיוק מה אני חושב על הכרטיס הזה |:צודק הכרטיס הזה עושה רק אפקטים סתם בולשיט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.