פורסם 2006 במאי 1119 שנים יש לי נגן אמ פי 3 קריאטיב ZEN 10GBבקיצור קניתי לא מזמן אוזניות חצי סגורות כאלה של SONY עם קשת אחורית כזאת על הצוואר..עלו לי בערך 120הם איכותיים אבל העוצמה חלשה..אני רוצה משהו איכותי ביותר ושיביא גם עוצמה טובה מאוד...מוכן להשקיע 150 בערך
פורסם 2006 במאי 1219 שנים יש לי נגן אמ פי 3 קריאטיב ZEN 10GBבקיצור קניתי לא מזמן אוזניות חצי סגורות כאלה של SONY עם קשת אחורית כזאת על הצוואר..עלו לי בערך 120הם איכותיים אבל העוצמה חלשה..אני רוצה משהו איכותי ביותר ושיביא גם עוצמה טובה מאוד...מוכן להשקיע 150 בערך ???אה ב-150 לא תמצא ממש מלא דברים אבל אם תרצה תוכל לקנות אוזניות של סנהייזר...mx400אבל אם תוכל להוסיף ככה 100 ש"ח לתקציב אז תגיע לאוזניות איכותיות אין איר לדוגמא:creative ep630...יש גם עוד דגם של קריאטיב ב-135 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4146הם באים עם הנגנים החדשים של קריאטיב
פורסם 2006 במאי 1219 שנים מחבר תודה אחי אני יבדוק את האוזניות שציינת.עריכה : אני רואה שלא הבנת איזה נגן יש לי...יש לי נגן בן 3 שנים בערך...קניתי אותו שהוא היה מספר אחד בשוקCREATIVE NOMAD JUKEBOX ZEN 10GBזה השם המלא שלותריץ חיפוש ביקורות עליו הוא מצויין ...ועם כל הכבוד לאייפודים אני לא מתכוון להחליף אותו..עד שימות לי חחחבאמת נגן מעולה ... חבר שלי קנה IPOD VIDEO 30GB והתבאס שאצלי שומעים יותר איכותי..וזה בדוק.
פורסם 2006 במאי 1219 שנים תקנה סנהייזר MX550. ראיתי איפשהו אותו ב120 שקל. אוזניות ממש מעולות.אם אתה רוצה משהו יותר רציני אז באמת תלך על הEP-630. או על הסנהייזר CX300.
פורסם 2006 במאי 1219 שנים תודה אחי אני יבדוק את האוזניות שציינת.עריכה : אני רואה שלא הבנת איזה נגן יש לי...יש לי נגן בן 3 שנים בערך...קניתי אותו שהוא היה מספר אחד בשוקCREATIVE NOMAD JUKEBOX ZEN 10GBזה השם המלא שלותריץ חיפוש ביקורות עליו הוא מצויין ...ועם כל הכבוד לאייפודים אני לא מתכוון להחליף אותו..עד שימות לי חחחבאמת נגן מעולה ... חבר שלי קנה IPOD VIDEO 30GB והתבאס שאצלי שומעים יותר איכותי..וזה בדוק.1.אני יודע שהוא מצויין....2.האוזניות השניות שהמלצתי לך עליהן טובות גם כן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.