פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים היי איזה מאוורר מומלץ לפנטיום 4 2.53? חשבתי לקחת את הAX478 עם מאוורר דלתא 80 מ"מ אבל אני מפחד שהוא יעשה לי חור בראש נניח שאני קונה את הAX478 האם אני יכול לשים עליו מאוורר 80 מ"מ סטנדרטי שעובד במהירות של 2800RPM? אולי כדאי לקנות מאוורר אחר? וולקנו 7 פלוס אולי? יש הצעות? ??? ד"א אני לא בטוח שאני אעשה OVERCLOCK
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים SmartFan אל תקח בחיים! הוא איום ונורא.רעש מעצבן לחלוטין ובלתי נסבל.הוא לוקח את כל ה 4 80ממ והקריסטל אורב וה92ממ בכיס הקטן :-\
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים לא יודע איך הולך הקירור לפנטיום החדשים, אצלי על ה AXP 1600 שמתי אתמול AX-7 יחד עם המאוורר מארז של אנרמקס של 2700סל"ד, והוא במנוחה על 43, ואני מרוצה מהעובדה הזאתי, ועוד עם חרא לבן , המטרה שלי עם ה AX7 היא לא טמפ' נמוכה ככל האפשר, יותר בכיוון השקט, מה שהוא בהחלט נתן לי, אבל לא נשנה את הנושא ואתה תמיד יכול לחבר דלטא לפאנבאס של 2 מצבים אצלי הוא מתפקד בסדר תלך לבדיקת שמיעה ;D אם הוא בקטע שהרעש מפריע לו שלא יתקרב ל SMARTFAN, הוא רועש בצורה מרעישה ביותר :-\ רק עכשיו שאני שם אותו על 7V אני באמת מרגיש את העוצמת רעש שלו.
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים אם הוא ריטייל יש לו כבר מאוורר די שקט שעושה את העבודה.אפשר לשים מאוורר 80 ממ רגיל שקט על ה AX478, זה יעשה את העבודה אבל לא לאוברקלוק.אתה מחפש שקט או אוברקלוק?
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים לי שי את הSMARTFAN והוא באמת בלתי נסבל!המחשב שלי היה ממש רועש עם הSMARTFANאבל כשהסרתי אותו התחלתי לישון בלילות ;D (המחשב היה שקט כמו שולחן)
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים אתה יכול לעשות כמוני, לשים את הכרית על הראש במקום מתחתיו לא יודע אם זה יעניין אותכם אבל משום מה ... גם אני ישן ככה :asthanos: :AR15: ככה זה 6 מאוררים במארז לא כולל ספק מעבד כרטיס מסך ....
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים אולי זה נהפך לספאם של ממש אבל אני אכתוב בכל זאת, אתמול הצלחתי להרדם מבלי כרית על הראש ;D, הפאנבאס עושה את שלו, איכשהו
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים ונזחור בבקשה לשאלה של הבחור כאן, כמו שאמרו כבר, אפ אתה לא הכי מתעניין באוברקלוקינג רצחני שים פשוט מאורר מארז שקט וטוב, וזה אפילו יחזיקל לך אוברקלוק בהחלט לא קטן...
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים מחבר תודה, נראה לי שזה הרעיון הכי טובדרך אגב המאוורר המקורי של אינטל שמגיע עם המעבד עובד במהירות של 2800RPM,אז כבר עדיף לשים מאוורר 80 מ"מ רגיל שעובד באותה מהירות על AX478.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.