עבור לתוכן

מאיפה אני יכולות לקנות את הכלים והחומרים הבאים למודינג פשוט???

Featured Replies

פורסם

היי :hi:

אף פעם לא עשיתי מודינג למחשב שלי ועכשיו אני מתכנן להתחיל אבל כמובן על המחשב הישן של אחותי :smile1:

לפני שאני מתחיל יש לי כמה שאלות פשוטות ואני אשמח אם תענו לי עליהם אבל לפני הכול אני רק צריך שתדעו שאני גר בראשון כך שאם יש שאלה שקשורה לחנות אז שתהיה קרובה ;):

1) איפה אפשר לקנות או להזמין מקדח כוס למקדחה ביתית שאני אוכל לעשות איתה חור, בגדלים של 120mm ו-80mm? וכמה בערך זה עולה?

2) איפה אני יכול לקנות או להזמין פרספקס, והאם אפשר להזמין בגודל מסוים שאני רוצה או שאני חייב לחתוך בעצמי? וכמה גם זה יעלה לי?

3) איפה אפשר לקנות או להזמין גומי בצורת H שמחבר בין דלת המארז לחלון? וכמה זה יעלה לי?

4) מאיפה ניתן לקנות או להזמין ראשי חריטה? ראשי החריטה שאני רוצה אפשר לראות, בפורום הזה של אלקטרוניקה ומודינג, בת'רד המודגש בין הראשונים שנקרא-"כל מה שרציתם לדעת על מודינג ולא העזתם לשאול", מתחת לתת כותרת-"ראשי חריטה וחיתוך קל", יש כמה אפשרויות של ראשי חריטה, אז הראשי חריטה שאני מחפש הם הראשים הראשונים שיש- אלה עם המ"ס 105-113. וכמה הם יעלו?

אני אשמח לתשובות במהרה, תודה מראש :yelclap:

פורסם
  • מחבר

תודה אבל זה לא ממש עוזר לי, אני מחפש וזה קצת מעצבן!

אף אחד לא יכול פשוט להגיד לי מקום שממנו אני יכול לקנות או להזמין את החומרים שאני צריך וכמה הם עולים???

בבקשה זה דחוף :-\

פורסם

ב תא

אצל וילנציק ברח אלנבי מול הדאר

פורסם
  • מחבר

אתה יודע בוודאות שיש להם מקדח כוס? אתה יודע כמה זה עולה? יש לך את המ"ס טלפון שלהם או אתר שלהם?

פורסם

שמע, את כול הציוד אתה יכול לקנות בהום סנטר, ACE וטמבוריות למיניהן. חוץ מפרספק שאותו קונים אצל זגג.

ואני באמת ממליף לך לקרוא את המדריכים בFAQ לפני שאתה מתחיל לעבוד כדי למנוע טעויות שנובעות מחוסר ניסיון...

פורסם
  • מחבר

את המדריכים כבר קראתי, וחיפשתי בת'רדים קודמים בנושא, וכל אחד ששאל לא קיבל תשובה מדויקת רק שלחו אותו לACE ולהום סנטר והם אמרו שהם כבר בדקו שם ואין, אולם הרבה המליצו להם לחפש בחנויות שהן לא רשתות גדולות ואני לא יודע איפה יש. לכן אני שואל משהוא אם הוא יכול לתת לי מקום ספציפי שיש שם מקדח כוס ואל תשכחו את כל שארק הדברים שאני צריך כמו גומי בצורה H וראשי חריטה כמו שהראתי???

אני גם אשמח אם תגידו לי מה הם המכירים לכל דבר, ובקשר למקדח כוס ספציפי- ראיתי בת'רד אחד שאמרו שהוא עולה בין 20-30 ובאחר שהוא עולה כ-90 שקל. אז כמה זה באמת עולה ( רק הכוס בלי מקדחה )? וצריך עוד משהוא חוץ ממקדחה ומקדח כוס בשביל לחתוך חור למאוורר?

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

שמע, ראשים לדראמל (כל הראשים...) אפשר למצוא בהום סנטר או בACE, ואם אין אז אפשר להזמין. גומי H אפשר להשיג אצל זגג, ואם יש לך דראמל אתה יכול לעשות חור למאורר איתו, או אפילו עם ג'יגסו, רק צריך לדעת להשתמש בכלים...

תכתוב באיזה איזור אתה גר כדי שאנשים יוכלו לתת לך כתובת מדוייקת שקרובה אליך...

פורסם
  • מחבר

אני גר בראשון קרוב למרכז בנווה הדרים, אבל אני לא עלן ולא איכפת לי אם תשלחו אותי אפילו לת"א, העיקר שיהיה שם.

ואני רוצה לעשות חור למאוורר רק עם מקדח כוס כי זה פעם ראשונה שלי בכל הקטע של המודינג ולכן אני רוצה ללכת על בטוח.

ולפי מה שאמרתה, אני יכול להבין שראשי החריטה הספציפיים שרציתי ( הבנתה לאיזה ראשים התכוונתי בהודעה הראשונה? ) הם בעצם ראשים לדרמל?

פורסם

ולפי מה שאמרתה, אני יכול להבין שראשי החריטה הספציפיים שרציתי ( הבנתה לאיזה ראשים התכוונתי בהודעה הראשונה? ) הם בעצם ראשים לדרמל?

משהו-

המדריך הבא בא לענות על השאלה התמידית, "באיזה ראש של דרמל אני צריך להשתמש בשביל......?"

...

רשימת ראשי-דרמל מומלצים למודינג

אומר לי שכן ;)

(ככה קראת את המדריכים? ::))

פורסם
  • מחבר

חחח... מה אתה רוצה הכתבה היתה ארוכה אז ניגשתי ישר ולענין :silly:

אבל שוב לענינו, מאיפה אני יכול להזמין או איזה חנות יש שאפשר לקנות ממנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים