עבור לתוכן

שאלה לגבי ספק(ועוד כמה דברים קטנים)

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות מערכת מחשב חדשה בארה"ב בסכום לא מבוטל של 14000 ש"ח ללא מארז שכבר יש לי (ותכף נגיע לשאלה שלי : :) ) וללא שני HD'S שכבר יש לי(WD 200GB SATA X2?) עכשיו

כרגע יש לי את ה XSAER 3 של THERMALTAKE עם ספק בן חודש (שקיבלתי מתנה) גם של THRMALTAKE והדגם הוא PUREPOWER 460W

עכשיו אני ישאר בארה"ב עד סוף יולי בתקווה שאוכל לרכוש את הקונרו וכמובן בתקווה שהוא יצא עד אז ואם כן אז נקנה לוח אם בהתאם והכרטיס מסך יהיה כנראה ה- X1900XT אלה אם עד אז ירדו המחירים טיפה ואולי אני אוכל לרכוש את ה GT אבל בכל מקרה זה הולך להיות ATI לפי ההמלצות פה.

בשורה התחתונה רציתי לדעת האם אני צריך ספק חדש או שהנוכחי יספיק ?

דרך אגב על איזה מסך הייתם ממליצים לי? מכס ומשקל הם כבר לא הבעייה עקב הצתרפותו של הבן דוד שלי לטיסה אתי בחזרה לארץ לביקור(שהוא אזרח אמריקאי שבא עם המסך שלי בתור מתנה למישהו בארץ ::) )

אז תנו המלצותיכם ותשובתכם לגבי השאלה על הספק

תודה מראש

עומרי

פורסם

ספק טוב שיחזיק הכל לא עולה הרבה

במערכת של 14K שקל לא הייתי שם ספק של TT, זה פשוט אחד מהדברים שלא עושים

במיוחד לא אחד עם 15A בלבד בכל מסילת 12V (ואל תטעה ותחשוב שיחד זה 30A)

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז מה אתה ממליץ ?

ואולי בכלל מארז חדש פשוט זה יהיה טיפשי לקנות את כל החלקים בארה"ב לחזור לארץ ואז לראות שאני צריך ספק חדש וחזק שבמחיר שלו בארץ יכולתי לקנות מארז +ספק בארה"ב

אז אפילו אם יש מארז טוב שאתה ממליץ עליו תן דעתך וגם לגבי מסך אני אשמח לראות מה דעתך.

שוב תודה

פורסם

מארזים טובים יהיו יקרים וגדולים

מארז לא משתלם לקנות בחו"ל.

ספק באיזה תקציב אתה צריך?

פורסם
  • מחבר

התקציב לספק הוא בסביבות 150$ (אל תשכח שזה נקנה בארה"ב)

פורסם

OCZ PowerStream 600W

עולה 169$ אחרי 30$ של החזר בדואר אם זה תופס לגביך

SilverStone 600W

עולה 162$

OCZ GameXtrem 700W

עולה 159$

Sparkle 650W

עולה 159$

Antec Phantom 500W

עולה 159$

זה לחולי שקט, הוא בלי מאווררים בכלל

FSP 600W GLN

עולה 140$

SilverStone 560W

עולה 138$, קצת יותר זול ממנו יש עוד אחד שלהם, באותו הספק אבל עם מסילת 12V בודדת. זה מתאים במיוחד למערכות עם מעבדים מבוססי פרסקוט באוברקלוק גדול

OCZ PowerStream 520W

עולה 135$

OCZ GameXtreme 600W

עולה 129$

הייתי הולך על ה-OCZ GameXtreme 700W או SilverStone 600W בחריגה קטנה

בלי החריגה הייתי הולך על ה-OCZ GameXtreme 600W, או על ה-OCZ PowerStream 520W או על ה-SilverStone 560W

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים