עבור לתוכן

מפרט 6.5K

Featured Replies

פורסם

שלום רב הנה מפרט לאח שלי שמשתחרר מהצבא בקרוב ומתכוון לחרוש על משחקי האונליין שהזיל עליהם ריר במשך שירותו הצבאי (:

17rv.jpg

אם לא רואים טוב אז לחצו על זה: http://img457.imageshack.us/img457/2135/17rv.jpg

והנה כמה שאלות חשובות:

1.האם הזכרונות שבחרתי בסדר והאם תהיה להם תאימות מלאה למערכת

2.האם הלוח אם שבחרתי יש לו הבדל גדול באיכות מהלוח ASUS P5LD2 ולמה ?

3.החדר של אח שלי הוא בקומה שלישית וממש ממש חם שם אז הוספתי קירור לדיסק הקשיח וקירור למעבד האם אם נחוצים למה הוא דיי לחוץ על התקציב

4.לפי מה שזכור לי מפעם ה ALTEC LANCING היו נחשבים להכי איכותיים אז האם גם היום הם נחשבים ככה והם שווים את המחיר שלהם

5.יש לי כבר שני מחשבים בבית עם מארזים של קומפיוקייס האם יש הצעה למארז דומה עם ספק כוח איכותי באותו המחיר

6.אני צריך כמו שאמרתי כמה שיותר לצמצם במחיר אז אם אתם רואים משהו שאפשר לצמצם בו אז תגידו

תודה מראש לעוזרים,עידן.

פורסם

1. כן תהיה תאימות מלאה.

2. האסוס מאובזר יותר (פיצ'רים וכאלה) ובעל יכולות OC טובות יותר.

3. למעבד כדאי, לדיסק קשיח אין צורך.

4. תשאל בפורום המתאים לגבי הרמקולים.

5. המארז שלקחת יהיה מצוין, גם הספק בסדר גמור.

6. אם החשיבות של משחקים לא כל כך גדולה, אפשר לרדת בכרטיס מסך ל-7600GT זה חיסכון של 600 שקל, אבל ירידה לא קטנה בביצועים.

פורסם
  • מחבר

1. כן תהיה תאימות מלאה.

2. האסוס מאובזר יותר (פיצ'רים וכאלה) ובעל יכולות OC טובות יותר.

3. למעבד כדאי, לדיסק קשיח אין צורך.

4. תשאל בפורום המתאים לגבי הרמקולים.

5. המארז שלקחת יהיה מצוין, גם הספק בסדר גמור.

6. אם החשיבות של משחקים לא כל כך גדולה, אפשר לרדת בכרטיס מסך ל-7600GT זה חיסכון של 600 שקל, אבל ירידה לא קטנה בביצועים.

1.סבבה

2.אני לא מתכנן oc אז זה משנה לי ?

3.סבבה אז למעבד אני משאיר את הקירור ששמתי,ולהארדיסק אני גם ישאיר זה 50 ש"ח ואני חושב וזה רק יכול לעזור.

4.אוקיי

5.אני יודע שהמארז מצויין אבל יש אולי הצעה למשהו שונה מזה עם ספק איכותי וטוב באותו המחיר ? ולא משהו מוצעצע אני מחפש משהו באותו הטעם.

6.המחשב הוא לרוב למשחקים אז יש חשיבות,האם יש הצעות לקיצוצים כלשהם ?

תודה מראש,עידן.

עריכה:

טוב הנה משהו טוב הכרטיס מסך הזה:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4316

נוסף היום לאתר של זיגזג

הוא זול ב 200 ש"ח מה leadtek

להחליף אותו ?

תודה מראש.

פורסם

אני יודע שאתה אמרת שאתה לא רוצה לעשות OC למעבד.

אבל בלי קשר, אני סתם זורק, שתדע באופן כללי שב1250 שקל יש X1800GTO שהוא טוב בפני עצמו, עדיף על ה7600GT ואם תעשה לו OC אז הוא יגיע לביצועים דומים לX800XL שהוא נחשב מאוד, ואז תעשה חיסכון מהותי ביותר. 500 שקל בערך.

פורסם
  • מחבר

אבל בלי קשר, אני סתם זורק, שתדע באופן כללי שב1250 שקל יש X1800GTO שהוא טוב בפני עצמו, עדיף על ה7600GT ואם תעשה לו OC אז הוא יגיע לביצועים דומים לX800XL שהוא נחשב מאוד, ואז תעשה חיסכון מהותי ביותר. 500 שקל בערך.

גבר אני מדבר פה על 7900GT ולא על 7600GT.

פורסם

אני מאמין שהתכוונת:

X1800GTO + OC=X1800XL ולא X1800GTO + OC = X800XL...המשמעות של השני היא ירידה בביצועים ואילו של הראשון עלייה חדה בביצועים.

לגבי הראשון, זה לא אפשרי, כי עד כמה שזכור לי אין אופציה לפתיחת צינורות ב-X1800GTO ולכן לא ניתן להגיע לרמה של X1800XL (ה-GTO בעל 12 צינורות וה-XL בעל 16).

פורסם

גבר אני מדבר פה על 7900GT ולא על 7600GT.

נכון ושאלת איך לצמצם בעלויות, אז אני אומר לך שיש את הX1800GTO שבסטוק פחות טוב מה7900GT בצורה די ניכרת אבל עדין כרטיס מצויין.

עכשיו, אם אתה עושה OC הוא מגיע לביצועים דומים לX1800XL.

וזה חיסכון של בערך 500 שקל.

==עריכה==

אני מאמין שהתכוונת:

X1800GTO + OC=X1800XL ולא X1800GTO + OC = X800XL...המשמעות של השני היא ירידה בביצועים ואילו של הראשון עלייה חדה בביצועים.

לגבי הראשון, זה לא אפשרי, כי עד כמה שזכור לי אין אופציה לפתיחת צינורות ב-X1800GTO ולכן לא ניתן להגיע לרמה של X1800XL (ה-GTO בעל 12 צינורות וה-XL בעל 16).

מה שאתה אומר זה נכון, אני לא יודע איך זה, אבל זה מה שקראתי בפורום תצוגה.

פורסם
  • מחבר

אה...הבנתי,בכל מקרה אני לא מתכוון לשנות לכרטיס מסך אחר...

אז אתה יכול בבקשה לענות לי על השאלה המקורית אם יש הבדל בין היצרנים ?

תודה מראש,עידן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים