עבור לתוכן

עזרה בביצוע אובר ל-805

Featured Replies

פורסם

זה לא קשור אם הזכרונות מעולים או לא. זו יכולה להיות בעית תאימות. בכל מקרה תתחיל לשחק עם מתחים. קודם כל FSB.

• תגובות 48
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב אין מה לטחון מים עכשיו רק בצהריים אני בבית,ואז ננסה להעלות מתחים,בכמה להתחיל 0.1V או פחות?

פורסם

אני הייתי שם את ה FSB על +0.3 ואז אם זה יצליח בודק במה אפשר לרדת. אבל, זה מאוד מוזר, אמורים להיות מסוגלים לעלות איתו בסטוק (הכל) ל 3.5-3.6.

בכל מקרה תתחיל את העבודה עליו באיפוס ביוס עם הגאמפר.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

שמתי את הFSB VOLTAGE על +0.1V והעליתי את המעבד ל 2.9 ואני מריץ עכשיו S&M בינתיים הטמפ' על 44 מעלות.

והחלפתי את מיקום הסטיקים של הזיכרון אחד בשני (סתם לניסיון..).

היו לי איזה 2 שגיאות מערכת,בעיקר אקספלורר משום מה..

עידכון:

אוקיי נכנסתי לאתר של OCZ וראיתי שהזיכרון אמור לעבוד על 1.9V ואצלי ואצל KWAN (שנהינו חברים מרוב הודעות פרטיות).

המתח היה על 1.8V אז העליתי אותו והעליתי את ה- FSB ל-166 ובינתיים אני מריץ S&M כבר איזה שעה והטמפ' על 43-44 מעלות.

אז בינתיים הכל טוב נמשיך לעדכן.

פורסם

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

בכמה ימים הקרובים יהיה לי ניסיון עם :

805

Gigabyte 8I945PL-G

וזיכרונות ג'נריים 533MHZ 2 סטיקים של 512..

אני אביא לכאן תוצאות(קירור ביג טייפון)

ואחרי קצת התעסקות אני גם אכתוב מדריך לבאים אחרי שני אלו(KWAN וHOSHAM) כי רוב המפרטים כאן מבוססים על הלוחות של גיגהבייט...

מצפה להגיע לסביבות ה4GHZ עם הקירור הזה...

פורסם

4GHZ זה קצת אופטימי עם קירור אוויר

אבל שיהיה בהצלחה.

אבל למה זכרונות ג'נריים 533?

פורסם

לא כלכך החלטה שלי וגם לא היה אפשרות לקנות מנועה מחשבים ככה שההבדל בין 2 סטיקים של זיכרונות ג'נריים 533 לבין סאמסונג 533 הוא 200שקל ל2 סטיקים.. ככה שנראה לי שחברה איכותית לא שווה את ה200שקל בשביל לעבוד איתם ב533(כי זה במילא מה שיהיה.. אני אשאיר אותו בסוף על 3.32GHZ לא יותר.)

הדבר היחיד שאני דואג זה הספק כוח שיהיה FSP 350W עם המעבד הזה וכרטיס X1800GTO שכנראה הולך לנסות פתיחת צינורות.. נראה לכם שזה יהווה בעיה כלשהיא?

עריכה : ג'נריים = DIGMA...

פורסם
  • מחבר

אוקיי בינתיים 3.32@2.66 עם טמפ' של 43-44 במאמץ.

למה לעזאזל הלוח שלי ושל KWAN נתן 1.8V לזיכרונות ולא 1.9V כמו שהם דורשים???????אכלתי סרטים קשים מאוד עד שגיליתי שזו הבעיה.

נראה אולי אני אפילו אמשיך הלאה עם האובר.

דרך אגב מה הטמפ' המקס' שרצוי להגיע עם המעבד (במאמץ כמובן)?

פורסם

הדבר היחיד שאני דואג זה הספק כוח שיהיה FSP 350W עם המעבד הזה וכרטיס X1800GTO שכנראה הולך לנסות פתיחת צינורות.. נראה לכם שזה יהווה בעיה כלשהיא?

עריכה : ג'נריים = DIGMA...

תמונה אחת שווה 1000 מילים

load.gif

http://www.tomshardware.com/2006/05/10/dual_41_ghz_cores/page14.html

פורסם

ככה שעד 3.6GHZ לא אמור להפריע לי נכון? אני דווקא יותר חושש לריילים למרות שיש 2 מסילות של 18A של 12V...

פורסם

תשקיע בספק חזק יותר

פורסם

סטינגר,

למה אתה קונה את ה PLG?

אני חושב שיהיו לך בעיות איתו.

פורסם

זה לא בשבילי זה בשביל חבר.. ולמה בעיות? מה רע בו?

פורסם

הוא לוח עם ציפסט מסורס. אינו תומך למיטב זכרוני ב 667. תוודא שיש לו בכלל תפריט מתקדם לאוברקלוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים