עבור לתוכן

שאלה לתותחים בנושא אוזניות (כפתור ואין-איר).

Featured Replies

פורסם

יש. זה לא נכון שאין להן באס בכלל. פשוט הבאס שלהן זה לא הבאס של האוזניות הגדולות יותר.

מבחינת המלצות תן תקציב ומישהו ישמח לתת לך המלצה.

Anatoli.

• תגובות 49
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אמממ...

התקציב שלי הוא בערך 300 שקל, אבל אני רוצה באסים שייספקו לי שמיעה טובה לראפ וכאלה שיש להם באס חזק...

בינתיים אני עם האוזניות של האייאודיו X5L והם קקה! אם מגבירים מעל ל30 שומעים רשרוש מעצבן כזה.

יש אוזניות כפתור/IN EAR שמספקות באס מספיק טוב למוזיקה שחורה?

פורסם

*התשובה נערכה בטון רגוע יותר. הגזמתי, MY BAD.

אמממ...

התקציב שלי הוא בערך 300 שקל, אבל אני רוצה באסים שייספקו לי שמיעה טובה לראפ וכאלה שיש להם באס חזק...

בינתיים אני עם האוזניות של האייאודיו X5L והם קקה! אם מגבירים מעל ל30 שומעים רשרוש מעצבן כזה.

יש אוזניות כפתור/IN EAR שמספקות באס מספיק טוב למוזיקה שחורה?

לך על ה SENNHEISER CX-300(תודה לVATOS על התזכורת)שהוזכרו לאורך הפוסט ובעיקר בתחילתו . . . ואם תשים לב, כבר דנו בזה כמה עמודים אחורה.

אני חייב לציין שיש באס לאוזניות האלה, פשוט הוא לא חזק כמו באוזניות הרגילות בגלל המבנה.

לגבי נזק לאוזניים - אנטולי, אל תפתח כאן פחד , יש כאלה שייקחו את זה ברצינות.

בשמירה על כללים בסיסיים, זה כמו שימוש בשאר האוזניות (עובדה שאף אחת מ40 הביקורות שקראתי של אוזניות SHURE E2ב והחברה השנייה לא הצביעו על משהו ואף לא הזכירו זאת.

1) לא להכניס אותן עמוק מדיי. אם זה כואב - תקרא את ההוראות באשר לצורה למשוך את האוזן וןלפתוח את תעלת האוזן ורק אח"כ להכניס בעדינות (אחרי כמה שימושים זה כבר יצא לכם בטבעיות).

2) לא לשמוע בווליום חזק, הדבר משול כנגד הסנפה של הרואין, והזרקתו הישירה לווריד . . .

3)לא להיות מטומטמים ואם יש רעש של פטיש אוויר לידכם, להגביר את המוזיקה מעל הווליום שלו . . . ככה יוצא שכשהרעש נפסק, אתם נהיים חירשים בגלל הווליום שהגברתם אצלכם באוזניות.

סופ"ש מטורף לכולכם!!!

פורסם
  • מחבר

בונא מה נסגר איתך ישך בעיות שליטה בעצבים? לך תשחרר את זה בפורומים של גיימר\תפוז.

אתה לא רוצה אל תענה, אל תעשה פה תפוזות שך זה לא מעניין אף אחד, אולי הוא מחפש עוד ועוד דיעות והמלצות, זכותו...

אגב, פעם באה שאתה רושם משהו תדאג לקרוא את זה אחר כך לאמת שאתה לא כותב שטויות,

אם הוא יקשיב לך ויקנה MX300 (שעולות בערך 70 שקל) הוא יקבל אוזניות זוועתיות כמעט כמו של אפל,

האוזניות המדוברות הם CX300.

להת'

פורסם

תעצרו, את הכללללללל !

הרי לכם דוגמה חיה לתורת היחסות של איינשטיין :

"איכות היא עניין מאוד אישי. ניסיון מצויין של אחד הוא ניסיון ממש גרוע של האחר".

נכון שקודם קראתי המון ביקורות על הE2C, ועל ה Etymotic ER-6i ?!

כתבתי אפילו שה Etymotic ER-6i טיפה יותר טובות בכמה תחומים, במסקנותיי אחרי הקריאה של תגובות של כ 50 גולשים?!

אז זהו שלא.

היום הייתי בחנות בר"ג ומייד כששאלתי על האוזניות Etymotic ER-6i המוכר אמר לי "אני חושב שעלייך להתמקד בחברת SURE ובE3C המקבילות שלה . הרבה לקוחות החזירו את ה Etymotic ER-6i ולקחו את ה SURE במקום". היה לי מוזר עד שהוא הציע לי לנסות זוג אוזניות שיום לפני כן לקוח שקנה אותן החזיר לו. קיצור הדלקתי את הCOWON A2 שלי ושמעתי במו אוזניי את הEtymotic ER-6i שמישהו החזיר. מממ . . . הניסיון היה נורא.

בהשוואה לאוזניות SONY(קשתיות מאחורי הצוואר) ב120 שקל שנמכרות בכל חור(שאיתן באתי לחנות כהשוואה), אוזניות ה Etymotic ER-6i ממש לא הרשימו אותי.

אז כן

האטימה של אוזניות מסוג זה היא מטורפת וכשדיברתי איתן עם המוכר, כלל לא שמעתי את מילותיו(והוא עמד ממש מולי) ונכון שיש שם באס כמו שאחרים כתבו, ושומעים קצת יותר חד וברור קולות, טרבל ובאס, אבל פאק, זה לא מה שהייתי מצפה מאוזניות של 1000 שקל.

יש לומר שמקריאת ניסיון של אנשים ניסיתי לא לחזור על אותה הטעות והוצאתי והחזרתי את האוזניות לתוך האוזניים שמה בטעות אולי אני לא מנוסה איתן ולא הכנסתי אותן נכון. משכתי באוזן והכנסתי אותן כמו שצריך, אבל עדיין . . . "שום דבר לדבר עליו" . ממש הייתי בבאסה באותו הרגע, כי הפתגם"כגודל הציפייה, כך גודל האכזבה" היכה בי באותו רגע והמוכר עוד מחייך לידי ואומר "נו, ואתה שאלת למה הלקוח החזיר אותן" . . .

חברה, אני את המסקנה שלי עשיתי. תנסו להימנע מהטעות שלי,תשתדלו לנסות את האוזניותשאתם רוצים לקנות במיוחד כשיש תחרות כל כך צמודה מחברה כל כך מצויינת כמו SURE. אולי, כמו שנאמר כאן ה Etymotic ER-6i יתאימו לכמה אנשים שאוהבים צלילים "סגורים", לא חדים כתער ובועטים את הסאונד לתוך הראש, אבל אני בכל מקרה שמעדיף תמיד רמקולים פתוחים (של חברת JAMO למשל) הולך לעבוד עוד איזה שבועיים, להרוויח עוד 1000 ש"ח, וכנראה לא אסתפק בSURE E3C המקבילות ל Etymotic ER-6i, אלא אקנה את ה SURE E5C ב2000+ שקל. אם אני קונה אוזניות במחיר כזה, מה זה עוד שבוע עבודה. ?!

תודה על הקשבה, מקווה שמנעתי את הטעות הקודמת כשהיללתי אוזניות בלא לשמוע אותן (יש לציין שרק סיכמתי ביקורות של הרבה אחרים ולא דעה שלי, בהודעה הקודמת).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים