עבור לתוכן

שאלה לתותחים בנושא אוזניות (כפתור ואין-איר).

Featured Replies

פורסם

על ה-E2C שמעתי גם דברים לא טובים במיוחד. תיאורים כמו "מרוחות" לא מדויקות וכו' לא ממש נדירים. את ה-E4C שמעתי, והן לא רעות בכלל. הבאס שלהן לא רע לגודל שלהן ויש להן צליל מפורט ומדויק. ממה שהבנתי ה-Er6i טובות יותר מה-E2C והרבה אומרים את זה, ייתכן וכדאי יהיה לך להזמין אותן מחול ולגמור עניין.

Anatoli.

• תגובות 49
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ה E2C אכן מעט מרוחות לטעמי. אבל יש אנשים שאוהבים את הצליל. :nixweiss:

ה Etymotic חדות הרבה יותר על חשבון נפח בנמוכים.

פורסם

בצליל אפשר לישמוע? יש להם אתר??

אוזניות בערך ב +300 עדיף סנייזר קומפקטי (מיתקפל או כפטור)

האוזניות שניכנסות לאוזן מציקות או שיש מידות?

פורסם

בדרך כלל עם אוזניות IN-EAR בכזה מחיר באות כמה מידות של ספוגים

פורסם

אוזניות in ear קצת מציקות בהתחלה, עד שמתרגלים. לפחות לי זה הציק.

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה שתמשיכו לדבר על אוזניות של אלף שקל אבל לפני זה אני רק רוצה לקבל תשובה קצרה ועניינית איזה כפתור/אין-איר (כולל קליפ-אונים למינהם) הכי איכותי במחיר של עד 300 שקל בארץ?

המון המון תודות (:

פורסם

קודם כל יש לציין שבשביל לעשות השוואה הוגנת צריכים להשוות את ה Etymotic ER-6i ואתה מה שנמצא איתו באותה רמת המחיר שזה ה Shure E3C ולא ה E2C. גם ה ER-6i וגם ה E3C עולים כ990 ש"ח.

אוקיי . . . להלן בסיכום של ביקורות שקראתי. אתם מוזמנים לבדוק לבד:

ביקורות על הShure E3C:

http://reviews.cnet.com/Shure_E3c/4852-6468_7-30612174.html?tag=uolst

ביקורות על ה Etymotic ER-6i:

http://reviews.cnet.com/Etymotic_ER_6i_Isolator_white/4852-6468_7-31077372.html?tag=uolst

בכל מקרה, מדיונים עולה תמונת מצב די זהה באשר לאיכות המוזיקה, אך יש כמה פרטים פרקטיים שמעלים את ה ER-6i מעל הE2C:

ER-6i:הסיכום:

1 - איכות מצויינת

2 - יותר נוחים ללבישה מאשר הE3C

3 - חוטים יותר דקים של האוזניות מאשר לE3C, לא שומעים את החיכוך שלהן עם הבגדים דרך האוזניות, עקב כך וזה לא מפריע למוזיקה.

4 - הגומי עם הצלעות שמגיע יחד איתן הוא מעולה הרבה יותר להכנסה ולאיטום באוזן. אותו גומי נותנת SHURE רק בדגם הE5C שלה שעולה כ2500 ש"ח.

5 - אוטמות טוב יותר מאשר ה E3C

6- באס חלש . צריך להגביר אותו בנגן המקור.

Shure E3C הסיכום:

1 - איכות סאונד מצויינת

2- פחות נוחים ללבישה מאשר ה ER-6i

3- חוטים עבים יותר, אשר בעת הליכה מתחכחים בבגדים ושומעים את זה באושניות, דבר שמפריע יותר מב ER-6i

4- מגיעות עם ספוגיות להתאמה לכל אוזן. לא נוחות כמו ה ER-6i

5- אוטמות "פחות טוב" מאשר ה ER-6i למה במרכאות? תכף תבינו את רמת האטימה ה"לא טובה הזאת".

6- אותה רמת בס חלשה כמו ב ER-6i.

אנקדוטה לגראנד פינאלה:

אמרתי כבר שהER-6i אוטמים יותר טוב מה E3C. אז זהו שכדי להבין את רמת האטימה ההתחלתית המצויינת של ה E3C, תקרא את מה שאמר חייל באחד התגובות:

תירגמתי כמובן:

"אני חייל. קניתי את האוזניות האלה ושמעתי בהן מצויין. העניין הוא שרציתי לקחת אותן לצבא, כי אני כל הזמן בתזוזה ובטיסות ואני צריך זמן להעביר. בכל מקרה, לקחתי איתי את הE3C לטיסה במסוק צ'ינוק והופתעתי שבעת הטיסה כלל לא שמעתי את רעש המסוק, אלא רק את המוזיקה. החברים שלי ממש התפלאו ונדלקו על הE3C."

אזזז . . . אם אפילו הE3C גורמות לשקט באוזניות, בעת טיסה במסוק עם שני (!!!) רוטורים של 20 מטר קוטר האחד מעל הראש, אני מוריד בפניהן את הכובע. מה זה מסוק צ'ינוק?!

chook2.jpg

פורסם

שווה אבל זה לא הורס תאוזן שזה אטום לגמרי?

350 יעשו שינוי באיכות של האוזניה זאת אומרת אוזניה ב 350 הכי איכותית תהיה יותר טובה? או לא עקרוני?

פורסם

גם אני קונה אוזניות...

לצערי אני תקוע עם האוזניות המעפנות שמגיעות עם ה-iAudio X5L, שאין להם באס בגרוש!

אני מוכן להשקיע עד 350 שקל מקסימום!

בינתיים ראיתי שמשבחים את האוזניות של סנהייזר ה-CX300, יש יותר טובים מהם בתקציב של עד 350?

תודה לעוזרים!

**עריכה**

אני מעוניין באוזניות כפתור/IN EAR בלבד.

פורסם

גם לIN HEAR אין באס

פורסם

גם לIN EAR אין באס

מצטרף בחום . . .

עדיין לא הבנת, אחרי הפוסט הזה(אם קראת את כולו בכלל) שאין לאוזניות קטנות באס? לאף זוג אוזניות "IN EAR" או "אוזניות כפתור" ברמת מחיר עד 1000 ש"ח לא תהיה רמת באס כמו לאוזניות רגילות ב300 ש"ח. הן פשוט קטנות. פיזית, אי אפשר לדחוף שם דרייבר לבאס או משהו בסגנון. בגלל זה הפתרון הוא להעלות את הבאס בתוך המכשיר אם זה ע"י האקוולייזר, או לחילופין כל מיני טכנולוגיות להוספת באס X-BASS, BASS EXPANDER ועוד שמות מוזרים כאלה בנגנים השונים . . .

פורסם

אז זהו שלא.

דבר ראשון, כל אוזנייה מתקשה להוציא באס. גם האוזנייה עם הבאס הכי טוב לא תתקרב לבאס אמיתי ולא משנה מה. דבר שני, אוזניות In-ear מוגבלות עוד יותר, אבל צריך לקחת בחשבון שהרעיון שלהן הוא לדחוס אויר בתוך תעלת האוזן ואז מקבלים באס חזק. אני עם האוזניות שקיבלתי עם ה-W800 הורדתי את הבאס בחצי בגלל שהוא פשוט מטורף. כל ה-X-BASS וכו' הם לא יותר מאקולייזר מוגדר מראש, והם לא מסוגלים להוציא מהאוזנייה משהו שהיא לא יכולה גם ככה. ההבדל הוא שהם עושים זאת מבלי להגביר את שאר התדרים. תכנון שונה של הסלילים והממברנות היה מניב אותה תוצאה מבלי שום שימוש באקולייזר, כך שהדבר אפשרי בהחלט.

נכון שאוזניות כפתור ו-in-ear מוגבלות יותר (כאשר הכפתור מוגבלת קצת יותר. מניסיוני, החיסרון של האטימה מקשה עליהן מאוד), אך בשתיהן אפשרי להוציא באס מורגש ונמוך יחסית במידה והן מתוכננות נכון.

Anatoli.

פורסם

וואלה...

לא ידעתי שלאוזניות IN EAR/כפתור אין באסים.

זה דיי מבאס כי אני לא אוהב את האוזניות הגדולות האלה! אתה נראה כמו איזה אסטרונאוט כשאתה לובש אותם.

אז מה אוזניות טובות זה רק אוזניות קשת כאלה?

פורסם

אוזניות קשת יהיו עדיפות בגלל שהבאס שלהן נשמע טיבעי יותר (בדר"כ) ובגלל שהן מזיקות פחות לאוזן.

Anatoli.

פורסם

אהא!

אז אין שום אוזניות כפתור/IN EAR שמומלצות? בכלל??

תודה לעוזרים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים