עבור לתוכן

שאלה לתותחים בנושא אוזניות (כפתור ואין-איר).

Featured Replies

פורסם

עדיף לך להישאר עם האוזניות שלך :xyxthumbs:

Walter Samuel איך באמת ה PX 100 שוות את הכסף ? או שעדיף PX 200 או PMX 100 והאם שווה להשקיע את ההבדל אני מעדיף מיתקפלת

• תגובות 49
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחי, אוזניתו אןי איר טובות עוברות את ה300 שקל, אין מה לעשותת אתה יכול להישאר עם הסנייסר והסוני אבל אין על shure כל מי ששומע אותן משבח אותן שחבל על הזמן.......... ואני לא מדבר רק על אטימה אלא בעיקר על איכות צליל....., ונכון, אין להן כ"כ באס, אבל תמיד אפשר להגיהה את הבאס במכשיר.... ;)

תשמע, אני כן מוכן להשקיע. עכשיו, מה תוכל לומר לי על האוזניות של SURE? הן עד כדי כך טובות?

באיזה דגמים השתמשת\הכרת מישהו שהשתמש? האם הE2C טובים יותר ברמת הבסיס מהSONY הנ"ל, או מהסנהייזר ה300 האלה? כי המחיר של הE2C ממילא עובר את שניהם.

שאלה שנייה, עד כמה שווה לשלם על דגמים יותר יקרים כמו E3 או E4 או E5? כי אם זה מגיע ל2000+ שקל, זה חייב לשנות משהו באופן דרסטי, ואני לא מצליח להבין מה כבר אפשר לשפר באוזנייה בגודל מיניאטורי שכזה . . . לכן נדמה לי שמעל הE2C כבר אין כל כך מה לשפר וסתם לוקחים ממני כסף.

מה דעתכם?

פורסם

עדיף לך להישאר עם האוזניות שלך :xyxthumbs:

Walter Samuel איך באמת ה PX 100 שוות את הכסף ? או שעדיף PX 200 או PMX 100 והאם שווה להשקיע את ההבדל אני מעדיף מיתקפלת

הPX100 יותר טובות מהPX200 וגם מהPMX.

והן מעולות (הPX100).

פורסם

בבחירת אוזניות יש בעיה אין הרבה חנויות המאפשרות לך לישמוע סוגי אוזניות שונות כדי להשוות

אוזניות זה כמו רמקולים צריך לישמוע כדי ליבחור!!!

לכל אחד יש תעם שונה ושמיעה שונה יש אחד שאוהב סוג אוזניות אחד ויש אדם ששונה את אותם אוזניות אתה חייב להקשיב לאוניות לפני קניה כדי ליקנות אוזניות שאתה תוהב

פורסם
  • מחבר

הPX100 יותר טובות מהPX200 וגם מהPMX.

והן מעולות (הPX100).

הPMX והPX זהים,

אם תמצאו סניף של צליל עם האוזניות האלה הם יתנו לכם לשמוע לפני הקניה.

פורסם

הכוונה שלי לא היתה מבחינת איכות השמע, אלא מבחינת הנוחות וצורת הבנייה.

ממש לא אהבתי את הPMX מהבחינה הזו.

פורסם

צורת הבנייה?

פורסם
  • מחבר

לPX יש יתרון בודד וזה שהוא מתקפל.

הPMX נראה מרשים יותר לדעתי, ואוזניות עורף בכלל נראות הרבה יותר טוב מאשר קשת על הראש כמו בשנות ה80...

פורסם

אוקיי אז זה כבר עניין של טעם.

טעיתי כשלא אמרתי שמבחינת איכות שמע הן אותו דבר, אבל בכל מקרה ההבדל שבניהן הוא המבנה.

פורסם

אני רואה שאני אבכה היום . . . :'(

לאף אחד אין דעה על הדברים האלה? :-\:

1) האם דגם הבסיס שלהן E2C שנמכר בכ550 שקל

http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2464&scat=308&tcat=33

eseries_e2c.html#tech

שווה יותר או פחות מהסנהייזר החדשות האלה

http://www.djshop.co.il/category/hedphones_hi_fi_mp3

2) בתגובה בזאפ לגבי הE2C האלה מישהו ציין שלמרות שהן עושות בידוד מטורף ומשמיעות טרבל מדהים, חסר בהן באס, וזה נורא מפריע לו. האם זה ככה בכל האוזניות המיניאטוריות האלה IN -EAR ?!

3) מה לגבי הדגמים היותר יקרים בסדרה של SURE? כמו אלה למשל:

http://www.shurestore.com/earphones/index.html#eseries

או בישראל:

http://www.pdastore.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=73&DeptIDReq=14

4) מה לגבי הSONY החדשות?

http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=sony-ex51lp&Cat2Cat1ID=73&Cat2ID=0&DeptIDReq=14

תשכחו מהמחירים לגמרי! אני מוכן להשקיע באוזניות פעם אחת להרבה שנים טובות איתן אפילו 1000 שקל+ אם צריך.

השאלה היא: האם בדגם הסנהייזר הזול ההוא יש באסים טובים יותר(אם בכלל זה הגיוני לגודל הזה) יותר מב E2C או האם בדגמים היקרים יותר של SURE יש באסים, ובמה בכלל הם שונים מהדגם הזול. כל המילים המנופחות של החברה, שוות משהו? (אני יודע שיש ביקורות ושיש כאלה שחושבים שזו החברה הטובה ביותר לאוזניות כאלה).

תודה :xyxthumbs:

פורסם

תשמע, אני כן מוכן להשקיע. עכשיו, מה תוכל לומר לי על האוזניות של SURE? הן עד כדי כך טובות?

באיזה דגמים השתמשת\הכרת מישהו שהשתמש? האם הE2C טובים יותר ברמת הבסיס מהSONY הנ"ל, או מהסנהייזר ה300 האלה? כי המחיר של הE2C ממילא עובר את שניהם.

שאלה שנייה, עד כמה שווה לשלם על דגמים יותר יקרים כמו E3 או E4 או E5? כי אם זה מגיע ל2000+ שקל, זה חייב לשנות משהו באופן דרסטי, ואני לא מצליח להבין מה כבר אפשר לשפר באוזנייה בגודל מיניאטורי שכזה . . . לכן נדמה לי שמעל הE2C כבר אין כל כך מה לשפר וסתם לוקחים ממני כסף.

מה דעתכם?

התמורה שתקבל מאוזניות תלך ותקטן ככל שתשקיע יותר כסף. כלומר, אוזניות ב 2000 ש"ח לא יהיו פי 2 יותר טובות מאוזניות ב 1000 ש"ח.

אתה צריך לשמוע בעצמך, מספיק באס בשבילי זה לא בהכרח מספיק באס בשבילך. בשבילי ל Shure E2C יש מספיק באס.

פורסם

יפה. סופסןף תגובה עניינית.

שתי דברים:

1)האם צודקת ההנחה, שSHURE E2C לוקחות בהליכה את שאר האוזניות הזולות שהוזכרו כאן כמו ה 300 והסוני האלה?

2) האם יש כאן מישהו ששמע, מכיר מישהו או החזיק ביד אוזניות SHURE מתקדמות יותר מהE2C, ויכול לחוות דיעה האם שווה להשקיע מעבר לE2C?!

3)בשימוש בE2C האם בכלל יש אפשרות לשמוע מבחוץ? כי ראיתי אוזניות שכאילו נפתח איזה חור ושומעים את העולם החיצוני. או שזה כמו עולם מת (זה די מסוכן לנסוע ככה על אופניים או משהו כזה. לא שומעים צופרים וצעקות).

תודה.

פורסם

1. אני מניח שכן, לא שמעתי בעצמי.

2. יש לי את ה Etymotic Er-6i שנמכרות בארץ באלף ש"ח בערך. לדעתי הן יותר טובות מה E2C, ואם תזמין מארה"ב המחיר שלהן אפילו משתלם. הבעיה היא שיש להן "פחות באס" מאשר ה E2C.

3. הן אוטמות בצורה משמעותית מאוד. עולם קרוב למת. צפירה קרובה אולי תשמע, אבל מכונית מתקרבת לא.

פורסם

תשמע, ראיתי את התגובה הזאת בחו"ל:

Full user opinion

Let me begin by asking what the editors who reviewed these are smoking???

First of all, these are NOT the best cans out there. They are not even the best phones made by Shure. Anyone with an internet connection can go to the Shure webpage which clearly shows that their top of the line model is the Shure e5c, which has dual drivers in each earbud and an inline crossover to split high and low sound frequencies and maximize driver efficiency.

Furthermore, the editors, in their haste to name every new product "the best," began a year or two back by naming the ETYs as the "best." That is completely ridiculous. In the world of high end personal audio equipment, the ETYs are the low end, entry studio model. I don't know any professionals that use them. In fact, no serious audiophile does, unless they don't have the money for something better.

The three main players for the really expensive earbud market are Shure, Sensaphonics, and Ultimate Ears. Ultimate Ears are probably the best, but they are mostly limited to serious professionals because of their fantastic cost, which is about $1,000 for their flagship UE-10 pro model. Sensaphonics also has a great industry reputation, but they are a bit lacking in customer service and have a lame webpage. Shure is very good, and I highly recommend the e5cs, which retail for $500, but can be had for $350 or so on the internet.

To turn specifically to the e4cs, they are what they are. They are good, but not great. They are severly limited by only having single drivers, which no matter how good they are, can only produce certain sound frequencies at a limited efficiency.

They were obviously designed for the "prosumer" market. That is to say, people who like music, aren't professionals, but know the difference between crap and something good, and have a little extra cash. Hence the IPOD matching design.

My final thought - save up a little more money and go for the e5cs over the e4s, there is a very significant difference between the two.

=============

אז נגיד שאין לי כסף לE5, ששם הוא אומר שההבדל בין ה E4 לE5 הוא דרסטי כי בE5 יש כבר שני דרייברים ובשאר - אחד, אבל אני מבין שאין כזה הבדל בין E2 לE3 . . .

בכל מקרה הוא אומר להתרחק מהחברה הזאת Etymotic כי זה שבל למתחילים. למרות שאולי שומעים מצויין, אני מעדיף להשקיע במחיר הזה בE3 או E4 כבר.

יש השגות?

פורסם

טוב, אני דיברתי על קאנאלים באזור ה 100 דולר.

אם אתה מוכן לשלם יותר אז בוודאי שיש אפשרויות טובות יותר, אבל אני לא שמעתי - אז אני לא יכול להמליץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים