פורסם 2006 במאי 1119 שנים שלום לכולם,למי שיש את הקירור בבית...יש לי שאלה... בסוקט 775 ...האם זה באמת הכרחי להוציא את הדבק משני צידי הגומי (זאת אומרת אחד להדביק ללוח אם ואחד להדביק לברזל)או שאפשר להדביק רק את הברזל לגומי .?? כי נראה לי די מטומטם לשים את הגומי הדביק על הלוח אם ...או בקיצור ...אם מישהו יוכל להסביר לי איך מרכיבים את הפלטה האחורית...?
פורסם 2006 במאי 1219 שנים מומלץ בחום לא להדביק שום דבר ללוח אם,אחרי הכל, מתישהו זה יצטרך לרדת....מדביקים לברזל, ויש אפשרות להשאיר את הפלסטיק או להוריד אותו...אני מעדיף להוריד אותו, כי 800 גרם שמזדעזעים או קופצים או כל דבר אחר יכולים לשבור פלסטיק....הפלטה האחורית מתחת ללוח(ללא פלסטיק בינהם),מבריגים שני ברגיםמחזקים עם אומים ללוחמניחים את הביגטייפוןועליו(מחדירים דרכו) את ה-H השני ואז מחזקים עם אומים עוד פעם...זו השיטה שלי, שלפי דעתי סבבה...יש עוד כמה שיטות אחרות...
פורסם 2006 במאי 1219 שנים מחבר הצלחתי להרכיב את זה ללא בעייהלא הדבקתי שום דבר ללוח אם ..שמתי את הברזל אחרי זה גומי ואז את הפלסטיק...חיזקתי והכל יצא בסדררק מה קניתי מארז 6A19 עם 2 מאוורים אבל המאוורר האחורי נתקע בביגטייפון אז הייתי חייב להוריד אותולא יודע למה זה קרה הדבר הזה...העובי של מאווררים 120 מ"מ הוא סטנדרטי??כי הוא היה עבה....זה מה שבא עם המארז ...
פורסם 2006 במאי 1219 שנים אממ במאווררים 120 שבמארזים האלה (ה6A) יש תוספת תופסן פלסטיק שמחבר אותו למארז עצמו, אולי תנסה להוריד את הפלסטיק ולחבר את המאוורר ישירות אל המארז (זה מקצץ בסביבות החצי סנטימ')לפחות אצלי זה ככה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.