עבור לתוכן

תופעה מוזרה במצלמה דיגיטלית FUJI

Featured Replies

פורסם

אני משתמש במצלמה דיגיטלית של פוג'י דגם S9500 ויש תופעה מוזרה שמתרחשת בנקודות לבנות על התמונה ברגע שמצלמים עם הפלאש (דוגמא בתמונה המצורפת)

עכשיו, אני לא בטוח שזאת בעיה או שזה פשוט קורה במצלמות דיגיטליות כי לעוד 2 אנשים יש בעיה מאוד מאוד דומה עם המצלמות סוני מסדרת T שלהם וזאת תופעה שקורת רק במצלמים עם הפלאש במקומות שהם יחסית חשוכים

ממה לדעתכם זה קורה??

[attachment deleted by admin]

פורסם

נראה לי שהעדשה שלך מלוכלכת.. :nixweiss:

פורסם

גם אצלי זה קרה בZ3 וניקיתי את העדשה

זה מופיע לפעמים ולפעמים לא

פורסם

אני חושב שיש לך את התופעה הזו של התחממות החיישן, אני לא זוכר איך קוראים לתופעה.

פורסם

sensor overheating/overheated sensor

פורסם

שום חימום ושום בטיח,זה נובע מכלוכים על העדשה שמובלטים כתוצאה מהחזרת האור של הפלאש אל המצלמה,תנסה לנקות יסודי את העדשה ונסה שוב.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שהעדשה שלך מלוכלכת.. :nixweiss:

זאת מצלמה ממש חדשה וגם לעוד 2 אנשים זה קרה אז זה לא זה

sensor overheating/overheated sensor

אז רגע זאת בעיה? או שזה דבר שפשוט אין מה לעשות אלא לחכות שהחיישן יתקרר? (לא לצלם למשך כמה זמן או לסגור את המצלמה)

שום חימום ושום בטיח,זה נובע מכלוכים על העדשה שמובלטים כתוצאה מהחזרת האור של הפלאש אל המצלמה,תנסה לנקות יסודי את העדשה ונסה שוב.

כמו שהגבתי לתגובה הראשונה...

משגע אותי מה זה יכול להיות

אה ודרך אגב העדשה נקיה כמו חדשה

פורסם

תבדוק טוב טוב.. :xyxthumbs::yelclap:

פורסם
  • מחבר

זאת בעיה כי זה לא דבר שתמיד קורה אז אי אפשר להיות בטוח... אני לא בטוח שזאת התחממות כי צילמתי קרוב לעשרים תמונות במצב צילום ברצף ולא הייתה התופעה הזאת אז למה בכל זאת זה קורה?

פורסם

לדעתי (ואני לא שום מומחה)

זה נובע מאבק באוויר או משהו בסגנון

כי איזה פעם שהייתי בנגב וצילמתי ועלה אבק אז כל התמונה היתה מלאה בזה

מה אתם אומרים?

פורסם
  • מחבר

גם לא קשור... האבק לא יכול יה להיכנס כי איך שהוצאתי את המצלמה מהתיק (והתיק מאוד נקי) זה מה שיצא לי וזה לא הגיוני שזה ליכלוך או משהו דומה.. זה פשוט לא הגיוני... אני לא חושב שזאת תקלה במצלמה או משהו פשוט מעניין אותי לדעת ממה זה נובע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים