עבור לתוכן

דיעה של מקצונים על PNY.

Featured Replies

פורסם

אוקיי, אני מחפש כרטיס מסך יד שנייה (אם מישהו מוכר, הוא מוזמן לצור איתי קשר), ואיזה בחור הציע לכרטיס של החברה PNY. אני אישית לא מכיר את החברה הזאת ואפילו לא שמעתי עלייה, אבל מי אני לעומתכם. אני צריך דיעה מכם על החברה, האם היא משתלמת, איך היא וכל מה שיש לכם לספר לי עלייה.

להית'. :hi:

פורסם

פורום גרפיקה וכרטיסי מסך.

פורסם

לא יודע לגבי החברה הנ"ל

אם אתה לא בטוח לגבי ההוא

יש פה באתר לוח יש שניה-חפש.

פורסם

איזה ממשק של כרטיס מסך אתה מחפש ?

פורסם

תגיד, בשביל מה אתה צריך את הכרטיס מסך בכלל? בשביל משחקים חדשניים? משחקים ישנים? תוכנות עיצוב או סתם למחשב ישן לשימוש של אינטרנו ודברים בסיסיים כאלה?

פורסם
  • מחבר

תגיד, בשביל מה אתה צריך את הכרטיס מסך בכלל? בשביל משחקים חדשניים? משחקים ישנים? תוכנות עיצוב או סתם למחשב ישן לשימוש של אינטרנו ודברים בסיסיים כאלה?

משחקים. איך זה קשור?

פורסם

זה קשור לאיזה סוג משחקים אתה מעונין להריץ ובכלל לאיזה שימושים

איזה חיבור יש לך בלוח?

פורסם
  • מחבר

זה קשור לאיזה סוג משחקים אתה מעונין להריץ ובכלל לאיזה שימושים

איזה חיבור יש לך בלוח?

AGP

פורסם

משחקים. איך זה קשור?

אתה לא מתבייש לשאול :screwy:

משחקים זה הדבר שיכול להעמיס הכי הרבה על הכרטיס מסך מכל דבר אחר שאדם רגיל יכול להשתמש בו!!! ואתה קונה כרטיס מסך בהתאם לצרכים שלך, אם אתה לא עושה דברים דברים שכלכך מעמיסים על הכרטיס מסך אז אין צורך לקנות אחד חדש וטוב כי זה יהיה בזבוז כסף, אתה לא יכול סתם לקנות כרטיס מסך יקר וטוב או אפילו להפך, אתה חייב להתאים כל דבר לצרכים שלך! אני באמת הייתי צריך לומר לך את זה בשביל שתבין :nixweiss:

פורסם

ולשאלתך האם PNY חברה טובה - אז הם חברה טובה מאוד , נמכרים בעיקר בארץ ה QUADRO כרטסים לערכיה גרפית

אבל מה שאמרו כבר מלפי כרטיס מתאימים לצרכים

מה הצרכים שלך ? ומה הציעו לך ? ו..איזה מפרט יש לך ?

ככה רק אנשים שמבינים יוכלו לתת לך עצה טובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים