עבור לתוכן

מעוניין במצלמה בתקציב של עד 3K ש"ח - עודכן ב5\12 ב23:30

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כמו שכתבתי בכותרת, אני מעוניין לקנות מצלמה חדשה והתקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח.

הדרישות שלי הן:

שגודל העדשה שלה יאפשר צילום של נופים ומבנים גדולים (כמו למשל מגדל אייפל) מבלי שהתמונה תחתך.

שהמצלמה תהיה נוחה ביד ושהמקשים שבה יהיו מסודרים בצורה חכמה וטובה.

והכי חשוב, שתאפשר יצירת תמונות איכותיות כמה שיותר וללא רעשים.

נ.ב: כמובן שלא חובה לבזבז את כל ה3K .. אם יש למשל מצלמה באיזור ה2K שתהיה ממש טובה אז אני חושב שאני "אסתפק" בה :)

אשמח להמלצות ותודה לכולם,

עמית

פורסם

אני מבין שחשוב לך עדשה רחבה

לך על ה S70 של קאנון

ואם בא לך משהו גדול יותר לך על פוגי 9500

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל ראיתי באתר DPreview שרשמו על המצלמה שצילומי המקרו שלה לא משהו (דבר שחשוב לי מאוד).

וה9500 גדולה מדי, אני מחפש קופמקטית כמה שיותר :)

תוכל בבקשה להמליץ לי על מצלמות נוספות?

האפשרויות שראיתי עד עכשיו הן:

Sony H1

Canon A620

Canon G1

Sony S-75

Sony CD300

Sony CD200

Canon G2

Minolta S404

Canon S45

Canon G3

Canon A70

Canon G6

Sony V3

אני אשמח אם תורידו מהרשימה הזו את המצלמות שלא עומדות בדרישות (כשהעיקר הוא עניין העדשה הרחבה,בגלל שזה די נדיר בקומפקטיות).

ושוב,תודה רבה

פורסם

Sony H1

גדולה מידי בשבילך

Canon A620

הגודל שלה מתאים אבל הזום שלה יחסית למה שאתה מתאר "רועש"

Canon G1

רד ממנה... מצלמה ישנה ובומבסטית

Sony S-75

מצלמה ישנה מאוד ואיטית בטירוף...

Sony CD300

כנ"ל ^^

Sony CD200

כנ"ל ^^

Canon G2

ישנה מאוד, מצלמה בומבסטית וכבדה

Minolta S404

כנ"ל ^^

Canon S45

ישנה מאוד...

Canon G3

ישנה מאוד...

Canon A70

שלא תיגע

Canon G6

יקרה מאוד ולא שווה את המחיר שלה בשביל משתמש כמוך

Sony V3

לא שמעתי עליה אבל לפי הביקורות שקראתי בארץ היא יקרה מאוד פה ולא שווה ליקנות אותה בארץ...

שמע גבר... אם אתה רוצה מצלמה שתתאים לך אל תחפש מצלמות מלפני תקום המדינה, כל הדגמים שהבאת פה ישנים לאללה!!

אני דווקא ממליץ על ה A700 של קנון או ה TZ1 של פנסוניק שיש לה זום כפול 10 בגודל ממש קטן של מצלמה והיא מאוד שקטה...

אם אתה רוצה לדעת כמה מצלמה מרעישה הכי טוב שתבקש שיפעילו לך אותה לפני שאתה קונה זה הכי טוב

פורסם

מה עם פנסוניק 20\30?

פורסם

אם הוא אומר שה ד9500 של פוג'י גדול לו מידי אז הFZ30/20 לא ממש מומלצות בשבילו כי הם גדולות כמו הפוג'י

אפ אתה שואל אותי אני דווקא מעדיף מצלמה שאפשר "לתפוס" אותה ולא שתישבר לך ביידים, אני אוהב להרגיש מה שאני מחזיק (נשמע קצת קינקי)

פורסם

חחחח כן אני איתך הדעה הזו.

זה נותן תחושה של מוצר טוב, יציב ומאסיבי.

פורסם

אם אתה מחפש מצלמה קומפקטית כמה שיותר, עם איכות טובה מאוד ו-28mm, אז הבחירה די קלה, כי אין כמעט מצלמות כאלה - הפנסוניק LX1 היא בעצם היחידה שממש עונה לדרישות. ולפני שאתה נותן לאנשים להלחיץ אותך עם זה שהיא "רועשת" תסתכל קצת על צילומים שצולמו איתה ותדפיס אותם בגדלים שאתה מתכוון להדפיס :cool2:

אופציה טובה נוספת היא ה-S80 של קאנון. האיכות שלה ב-JPEG קצת יותר טובה משל ה-LX1, אבל אין לה RAW והיא לא קומפקטית כמו הפנסוניק. ה-S70 שקדמה לה (ועדיין נמכרת) כוללת אמנם RAW שחסר ב-S80, אבל היא מעט איטית לטעמי.

מבין המצלמות שנמכרות בארץ ועומדות בדרישות, הייתי הולך על ה-LX1, או על הפנסוניק FX01 שמציעה גודל קומפקטי יותר, אבל ללא ה-RAW והשליטות הידניות.

פורסם

רגע, עכשיו אני נזכר, אורן מה בדבר ריקו R3\R4 הגרמנית?

פורסם

קודם כל ריקו היא חברה יפנית, ומעבר לזה לא ניתן לקנות את המצלמות שלה בארץ. האופציות היחידות הן eBay או חנות בגרמניה או אנגליה, ולא לכל אחד מתאים לקנות מחו"ל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי חשבתי לעצמי קצת והחלטתי שלא להתקע על קומפקטיות... במילא ההבדל בין דמוי SLR לקומפקטית הוא לא סוף העולם.

(המצלצות שהבאתי מקודם היו פשוט המומלצות מהאתר Dpreview ולא שמתי לב לתאריך ייצור ממש)

אם יש מצלמות מסוג דמוי SLR או משהו בסגנון שיהיו טובות בהרבה ממה שהומלצו כאן אני אשמח לשמוע עליהן.

מצטער שאני לא החלטי כל כך.. :-\

ושוב תודה :smile1:

(בינתים רשמתי לי את הCanon S80,Panasonic LX1,Panasonic FZ30+20 כאפשרויות).

נ.ב: עדכנתי את הכל בפוסט הראשון כדי שאנשים לא יתבלבלו.

פורסם

לך על FZ30, מצלמה מעולה מכל הבחינות.

פורסם
  • מחבר

הPanasonic FZ-30 בעייתית נראה לי.

ראיתי בביקורת שכתוב ש:

*Noise is even an issue at ISO 80, a real problem at ISO 400 or in very low light

*Pointless RAW converter produces worse results than JPEGs

ו-

*Focus at extreme telephoto sometimes hunts, occasionally misses

זה משמעותי?

פורסם

לדעתי כן, לא שווה לקנות אותה.

פורסם

אם זו בעיה כזו משמעותית למה היא מאוד מומלצת במחירים האלה?

כלומר היא עומדת בתחרות של S9500 והמון פעמים עוקפת אותה, למה זה?

אם זה באמת כל כך בעייתי הייתי הולך על S9500 מצלמה מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים