פורסם 2006 במאי 1119 שנים הוא כרגע בטעינה.אני יעלה תמונות אח"כ אם תרצו.כמה זמן ההטענה הראשונה צריכה לקחת? יש זמן מוגדר להטענה הראשונית או שלוקחים את זמן ההטענה הרגיל ומוסיפים שעה שעתיים?
פורסם 2006 במאי 1119 שנים מחבר לא1400באג עובד על זה..אין לי מצלמה דיגיטלית אז אני צריך לצלם עם המצלמה בפלאפון אבל היא טובה. אני מנסה להעלות את התמונות למחשב נקווה שיצא טוב.
פורסם 2006 במאי 1119 שנים איזה פלאפון?אם לא רק בשלך אז באיזה עוד נגן יש אופציה לשלוט על מהירות טעינה???
פורסם 2006 במאי 1119 שנים מחבר סמסונג 944 (יש לי בעיה, חיברתי את הפלאפון למחשב אבל הוא לא מזהה אותו אני לא מצליח להעלות את התמונות :-\ איזה באסה)בקשר למהירות הטעינה - אני משער שיש את האופציה הזו בשאר הנגנים של Cowon, בU3 גם ראיתי את זה.
פורסם 2006 במאי 1119 שנים מה ראית בנגנים שקשור בסמסונג 944?תשלח תמונהל אימייל זה גם אופציהאו שתנסה להשיג מצלמה זה יותר טוב...
פורסם 2006 במאי 1119 שנים מחבר דברתי על מהירות הטעינה. אממ הנגן כבר בטעינה 5 שעות, אין מישהו שיודע כמה זמן הטעינה הראשונה צריכה להימשך?
פורסם 2006 במאי 1119 שנים מחבר אל תגיד לי לקרוא את המדריך המ*וין למה במדריך לא כתוב כלום על זמן הטעינה.ואיפה שלא חיפשתי לאף אחד אין מושג.אם אתה לא יודע אז אל תאמר כלום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.