פורסם 2006 במאי 1019 שנים מחבר האדם הקטן (או החצי אדם קטן) אל מול הנוף העצום ומהפנט הזהזה מה שהבתמונה באה להראות פחות או יותר
פורסם 2006 במאי 1019 שנים אהבתי את הקימפוז, קומפוזיציה פתחוה בכך שהאדם ממוקד ומסתכל על דבר מסוים שאין אנו רואים, תמונה יפה. הרשיתי לעצמי לשחק עם התמונה קצת בפוטושופ - שם זה דווקא נראה שונה (אני חייב לתקן ת'בעיה הזו רק בפוטו :pissed: ) אם כי זה לא תיקון זוועתי כמו פעם שעברה
פורסם 2006 במאי 1119 שנים אני עם אלוהים תלת מימדי עריכה טובה חחח , אני מעפן אבל לא נורא לאט לאט לומדים :-* 3D איך קוראים לך? קשה לכתוב תמיד את השם המלא
פורסם 2006 במאי 1119 שנים eXploZion...WTF? מה חשבת ? תמונה נחמדה, העריכה של אלוהי התלת מימד (לא "אלוהים תלת מימדי"...נראה לי) יפה, אבל טיפה (ממש טיפה) כהה לדעתי.
פורסם 2006 במאי 1119 שנים eXploZion...WTF? מה חשבת ? תמונה נחמדה, העריכה של אלוהי התלת מימד (לא "אלוהים תלת מימדי"...נראה לי) יפה, אבל טיפה (ממש טיפה) כהה לדעתי. חחח בפוטושופ זה לא היה green eyekiller זה היה די דומה ל3DGOD יש לי בעיות צבעים בפוטום אתה יודע וכל אחד אחר גם אולי איך לסדר? אם כן בפרטי, תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.