פורסם 2006 במאי 1019 שנים עזרתם לי והחלטתי להזמין את הזיכרון הזה:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_227_858&products_id=4376עכשיו לפנדה אין אותו במלאי ועשיתי הזמנה והיא עדיין לא הגיעה הם אמרו לי שיש באפשרותם להחליף לי את הזיכרון לTWINMOS שבעל אותו זיכרון ואותם תיזמוניםהשאלה שלי האם כדאי לי להחליף? כי את הTWINMOS יש להם עכשיו בחנות
פורסם 2006 במאי 1019 שנים או לוותר על חלק מה-OC, כלומר ה-TwinMOS יגיע פחות רחוק.או לחכותזאת כבר החלטה שלך
פורסם 2006 במאי 1119 שנים מחבר או לוותר על חלק מה-OC, כלומר ה-TwinMOS יגיע פחות רחוק.או לחכותזאת כבר החלטה שלךיואוו איזה עילג אני!!איך כתבתי לחכות עם ק אני לא יודע!!!אבל עכשיו לנושאבעיקרון אני לא אוברקולקר אבל תמיד נחמד שיש את האופציה אבל יש הבדל גדול כמה רחוק אני יגיע עם שני הדגמים?
פורסם 2006 במאי 1119 שנים כמו שאמר ליאור כאן, הtwinmos לא יגיעו רחוק באוברקלוק כמו סמסונג, אבל אם אתה רוצה גם גיבוי לאוברקלוק אז תיקח את סמסונג
פורסם 2006 במאי 1119 שנים תשמע, אלא אם אתה רוצה אשכרה להגיע לדברים מרשימים, ולא נראה לי שאת רוצה, כי לפי התגובה שלך אתה לא הכי מתמצא בזה.אז תוכל לעשות OC עם מחלקים ואז כל זיכרון יהיה בסדר...
פורסם 2006 במאי 1119 שנים מחבר אז תוכל לעשות OC עם מחלקים ואז כל זיכרון יהיה בסדר...לא הבנתי את החלק הזה
פורסם 2006 במאי 1119 שנים שהיחס בין התדר הבסיסי של המעבד (הבאס) ובין התדר הבסיסי של הזכרון לא סינכרוניכלומר הבאס והזכרון לא יהיו שווים אלא יהיו שונים (בהתאם למחלקים השונים שיש תמיכה בהם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.