פורסם 2006 במאי 1019 שנים 1. esi juli@192 2. m-audio audiophile 2496 3. audiotrack prodigy 4. e-mu 04040 או כרטיס קול אחר עד 900 ש"ח ואנטולי אם אתה שומע אותי. לפי מה שהבנתי יש לך נסיון עם הכרטיסים האלה איזה כרטיס הכי טוב למוזיקה ויש לו דרייברים הכי נוחים ? אשמח אם תענו לי תודה.
פורסם 2006 במאי 1019 שנים מחבר ראיתי באתר אחד שהוא עולה 890 ש"חיכול להיות שיכנס. הוא גם נחשב לכרטיס מעולה כמו הרשימה שהבאתי ?
פורסם 2006 במאי 1019 שנים קודם כל הייתי מנסה כמה שיותר מהם בעצמי עם האוזניות/מערכת היעודיות ורק אחרי זה מחליט. עריכה: מצטעת שהתגובות שלי קצת לא שימושיות אבל זה באמת מה שהיית עושה
פורסם 2006 במאי 1119 שנים אני אישית הייתי הולך על ה-Juli@. השתמשתי בכרטיס הזה מספר פעמים והוא כרטיס מעולה. על הנייר הוא וה-0404 באותו הרמה, אך כשמאזינים לטעמי הג'ולייט מאוזן הרבה יותר בצליל שלו. האודיופיל גם כרטיס טוב אך לא באותה הרמה, והפרודיג'י למרות שלא השתמשתי בו מעולם ממה שהבנתי קצת פחות "חצי מקצועי".במידה ויש לך צורך בסראונד קנה את הפרודיג'י. במידה ולא, קנה את הג'ולייט. לג'ולייט יש דרייברים יחסית ברורים למשתמש חדש בשוק החצי מקצועי, ודרייברים יציבים מאוד (לא אומר שלפקודיג'י לא, אך בדרייברים של הפרודיג'י לא התנסתי).Anatoli.
פורסם 2006 במאי 1119 שנים יהודה, איפה ראית בכלל את ה PRODIGY בארץ?בצורה רשמית וסופית החברה לא מיובאת יותר לארץ.אני שאלתי בערך בכל החנויות שמכרו את הכרטיס, וכולם אמרו לי שלא נשאר להם זכר ממנו.
פורסם 2006 במאי 1119 שנים מחבר תודה אנטולי על התשובה. היתה לי התלבטות בין juli@ ל e-mu 04040 וכנראה שאלך על ה juli@ בסך הכל אני לא מקצוען ונראה לי ששניהם כרטיסים ברמה גבוהה ודי לי בהם
פורסם 2006 במאי 1119 שנים אני ממליץ על הג'ולייה כיוון שלמרות ששניהם אמורים להיות ברמה דומה מבחינת איכות הקול, לג'ולייה יש צליל מאוזן יותר בהחלט.מבחינת יציאות, לא לג'ולייה, לא לאימו ולא לאודיופיל אין יציאת אוזניות מוגברת. כל היציאות שלהם הם ברמות ליין (אם מאוזנות ואם לא מאוזנות).Anatoli.
פורסם 2006 במאי 1119 שנים מחבר אנטולי תודה על המידע היקר איפה שומעים יותר טוב בjulia במאוזן או לא מאוזן ?מאוזן אלה היציאות pl 1/4 נכון ?
פורסם 2006 במאי 1119 שנים בכל כרטיס היציאות המאוזנות נשמעות טוב יותר בין אם בגלל העוצמה הכפולה, ובין אם בכלל היעדר רעשי רקע.חובה שיהיה ברשותך ציוד מתאים בכדי להינות מהיתרונות האילו, כך שכנראה שלא תוכל להינות מהם, לפחות לא במלואם.Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.