פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים הם קצת מוזריםיש להם מוצרים עם המחירים הכי זולים בשוקויש מוצרים שאלוהים יודע מאיפה הם הביאו את המחיראבל השרות נראה לי (כאילו לא ניסיתי ולא שמעתי) כמו כזה של וואלה, חרא ;D
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים במילה אחת חארות!!!!! בשתי מילם חארות גנבים!!!!!!! בשלוש מילים חארות גנבים ורמאים!!!!!!!מסקנה:לא לקנות ב- אקסלנט!
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים אני לא רואה קשר...ועל פלונטר כן מותר לדבר שטויות ...למה שטויות?תעשה חיפוש בפורום על אקסלנט... בינתיים אני רואה לקוח אחד לא מרוצה!
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים את כל זה אתה לא יכול להגיד במלים קצת יותר הולמות את הפורום ?? תכנס לפרום, על האתר והפורומים תראה משהו אולי תשנה קצת גישה
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים את כל זה אתה לא יכול להגיד במלים קצת יותר הולמות את הפורום ?? תכנס לפרום, על האתר והפורומים תראה משהו אולי תשנה קצת גישה דיברת אלי? לא הבנתי עדיין מה הבעיה!
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים תתרחק מהחברה הסדיסטית הזו - הם יעבירו אותך שבעה מדורי גיהינום לפני שתקבל שירות.במשך 9 שבועות(!) הם שיגעו אותי כשחיכיתי למעבד סלרון שמסרתי להחלפה. כל שבוע שהתקשרתי אמרו לי אחד מהתירוצים הבאים - יש שביתה במכס/לא שחררנו השבוע מוצרים/אין את המעבד אצל איסטרוניקס/יהיה שבוע הבא.אם תגיע איכשהו למנהלים הם יגידו לך שהם יטפלו בבעיה אבל לא יעשו כלום. זה הנוהל שלהם - להתיש אותך עד שתוותר.אם לא הייתי מערב את "המועצה לצרכנות" אני בטוח שהייתי מחכה הרבה יותר מ9 שבועות.
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים במילה אחת חארות!!!!! בשתי מילם חארות גנבים!!!!!!! בשלוש מילים חארות גנבים ורמאים!!!!!!!מסקנה:לא לקנות ב- אקסלנט!דברתי אליו
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים אני לא יודעת על הדעות הקדומות שלכם אבל חבר שלי קנה סט רמקולים CREATIVE 4.1 וקיבל אחרי שבוע וחצי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.