עבור לתוכן

קונה מצלמת וידאו דיגיטלית, תקציב- 2600 בערך.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מלצמת וידאו, בתקציב של 2000-3000 ש"ח בערך, ואני צריך עצות איזו מצלמה כדאי, או לפחות כיוון כללי כמו איזו חברה או מה חשוב שיהיה במצלמה. השימוש הוא ממש לא מקצועי, אני לא הולך לצלם סרטי הוליווד, אלא סתם פה ושם.

תודה לעוזרים.

פורסם

אנלוגית או דיגיטלית?

פורסם

ברור שדיגיטלית, אין לו שום צורך להתעסק עם אנלוגית.

כמו שתשאל מישהו אם הוא רוצה מצלמת פילם או דיגיטלית ::)

-----

תעשה חיפוש דובר על כך כבר.

פורסם

יש כאלה שלא מחליפים את הפילים עדיין.. נו אז? :bash:

ול-slimshady21

אם eXploZion כל כך בטוח שזה דיגיטלית אז אני ישאל אותך.. אתה מוכן להשים 3000 שקל על מצלמה איכותית + כרטיס ענק + בטריה טובה.. או שזה רק למצלמה??

פורסם
  • מחבר

נראה לי שמלצמה דיגטלית אני אקח, אבל את האמת עכשיו אני לא מבין כל כך מה ההבדל, כי אחי אמר לי שהוא ראה מצלמה לא דיגטלית שאפשר לחבר אותה למחשב, אז מה ההבדל?

ואני צריך הכל כולל הכל, אל תביאו לי רק מצלמה ב3000 ואז עוד פה ושם ואני מגיע ל4000....

עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי משהו שממש נוגע אליי.

מה אתם אומרים למשל על המצלמה HC14 של סוני? (http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=28954) היא עולה 2700, אבל אני יכול להשיג אותה ב-2300. השאלה היא אם היא יחסית טובה.

אם לא אז תציעו מה שנראה לכם.

פורסם

עדיף כי תרשום את התקציב הדרוש כבר בכותרת, יעזור מאד.

פורסם

הייתי אומר לך על זה... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הייתי אומר לך על זה... :xyxthumbs:

אתה בטוח? כי הדירוג שלה לא משהו....

וחוץ מזה ראיתי למשל את המצלמה HC32 י(http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40661) והיו עליה ביקורות יותר טובות, וגם נתונים יותר טובים (כמו זום אופטי ודיגיטלי). ואגב בכל מצלמות הוידאו הדיגיטליות אפשר גם לצלם תמונות נכון? ומה זה סטילס?

ושניהן עובדות על כרטיס זיכרון? אם כן אז למה בקטגוריה כ.זכרון ב-HC32 רשום "לא רלוונטי" ?

פורסם

בתור אחד שמדבר כמעט בקשר עם זאפ עצמם כל יום כמעט אני יכול להגיד לך שחלק גדול מאוד מהמפרטים שזאפ עצמם רושמים למוצרים הוא לא תמיד צודק, אז מה שהכי נכון לעשות הוא להיכנס לאתר היצרן של המוצר שאתה עומד לרכוש לעצמך (במקרה שלך זה לסוני העולמי) ולבדוק באתר עצמו את הפרטים אודות המוצר שאתה רוכש...

ולגבי המצלמת וידאו ה HC14 דגם דיי ישן... אם כבר לך על הHC32 שלהם דגם מעולה, יש לך שם כניסות להמרה של סרטים אנלוגים לאות דיגיטלי שזה דבר מאוד שימושי, יש לה זום אופי X24 לעומת X10 שיש ב14, האיכות תמונה ב32 היא יותר טובה (לפחות ממה שאני ראיתי) החיישן שלה יותר רגיש לאור וסוני הכניסו בו טכנולוגיה שכמו שהם טווענים לפחות שאמורה להפחית את הרעש בצילום ויש בו אפשרות לכרטיס זיכרון לתמונות סטילס, לצלם תמונות ע"ג כרטיס או לעשות וידאו ע"ג הכרטיס

אתה בטוח? כי הדירוג שלה לא משהו....

וחוץ מזה ראיתי למשל את המצלמה HC32 י(http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40661) והיו עליה ביקורות יותר טובות, וגם נתונים יותר טובים (כמו זום אופטי ודיגיטלי). ואגב בכל מצלמות הוידאו הדיגיטליות אפשר גם לצלם תמונות נכון? ומה זה סטילס?

ושניהן עובדות על כרטיס זיכרון? אם כן אז למה בקטגוריה כ.זכרון ב-HC32 רשום "לא רלוונטי" ?

*ה14 מצלמה מעפנה שלא שווה את הכסף בכלל! שלא תיגע בה! והמחיר שנקוב שם הוא מחיר יקר למה שהיא אמורה לעלות, פשוט המחיר הוא יקר כזה כי מי שמוכר אותו הוא יקרן וזה הכל...

*ה32 באמת הרבה יותר מומלצת ועד 2600-2700 או קצת יותר אתה מוציא אותה עם כל האביזרים הנלווים (סוללה חזקה יותר, כרטיס זיכרון תיק...)

דרך אגב זום דיגיטלי זה הדב האחרון שאמור לעניין אותך במצלמה

*לא בכל מצלמות הוידאו הדיגיטליות אפשר לצלם תמונות, ב HC26 של סוני לדוגמא אין אפשרות כזאת בכלל

*שניהן לא עובדות על כרטיס זיכרון, הן עובדות על קלטת וידאו שניקראת MINI-DV, בוא נגיד שחלק מהצלמים של החדשות עובדים עם קלטת כזאת וחלק עובדים עם קלטת שניקראת DV שהיא עולה בערך 200 שקל לקלטת כזאת, אז למשתמש הביתי המציאו את המיני די וי במקום ה DV המאוד יקר

עוד שאלות? ;D

עריכה: תיקנתי את הטעות שלי

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי על העזרה. ויש לי כמה שאלות:

- את הקלטת MINI DV לא צריך להחליף נכון? כאילו אפשר להקליט עליה, להעביר את זה למחשב, ואז להקליט שוב על הקלטת נכון?

- מה הגודל של הקלטת? (אני מתכוון לגודל מידע, לא פיזי)

- אמרת שיש אפשרות ב-HC32 להכניס כ.זכרון, מה ההבדל אם אני מצלם עליו או על הקלטת?

-אינ מבין שפה:

"*לא בכל מצלמות הוידאו הדיגיטליות אפשר לצלם וידאו, ב HC26 של סוני לדוגמא אין אפשרות כזאת בכלל"

התכוונת לתמונות, כן?

- ובקיצור המלצמה שאתה הכי ממליץ עליה בתווך המחירים הזה זו ה-HC32??

- ועוד משהו נכנסתי לאתר של סוני אבל אני לא מוצא את דגמי המצלמות וידאו שלהם, אתר קצת מסובך יש להם.... אתה יכול להביא לי קישור לעמוד הזה?

פורסם

אנא ציין בכותרת כי מדובר במצלמת וידאו דיגיטלית, זה סתם מבלבל.

פורסם

אפשר להקליט על קלטת איזה 5-6 פעמים בלי פגיעה ניכרת באיכות.

אורך הקלטת הוא 60-80 דקות אם אני זוכר נכון. משהו באזור של 10 ג"ב, לא שזה חשוב.

הזיכרון נועד בעיקר לצילום סטילס. אם אתה מצלם עליו וידאו האיכות לא טובה כמו על קלטת, ואין הרבה מקום.

פורסם

- אמרת שיש אפשרות ב-HC32 להכניס כ.זכרון, מה ההבדל אם אני מצלם עליו או על הקלטת?

-אינ מבין שפה:

"*לא בכל מצלמות הוידאו הדיגיטליות אפשר לצלם וידאו, ב HC26 של סוני לדוגמא אין אפשרות כזאת בכלל"

התכוונת לתמונות, כן?

- ובקיצור המלצמה שאתה הכי ממליץ עליה בתווך המחירים הזה זו ה-HC32??

- ועוד משהו נכנסתי לאתר של סוני אבל אני לא מוצא את דגמי המצלמות וידאו שלהם, אתר קצת מסובך יש להם.... אתה יכול להביא לי קישור לעמוד הזה?

יש הבדל אם אתה מצלם תמונות על כ.זיכרון או על וידאו, ההבדל הוא שכשתצלם תמונות על הקלטת אז יהיה לך משהו כמו 3 שניות תמונה שתיראה אותה ב PAUSE כאילו ובד"כ כשמנסים להוציא תמונה מקלטת האיכות פחות טובה מאשר שהיא נשמרת על הכרטיס זיכרון כי לוידאו יש רזולוציה מסוימת שהוא נשמר ע"ג הקלטת וכך גם לתמונות שאתה עושה ע"ג הכרטיס, ועל הכרטיס זה יותר איכותי... לא שהאיכות של הסטילס טובה אבל בכל אופן עדיף בהרבה לצלם על הכ.זיכרון מאשר על הקלטת כמו שעדיף לצלם וידאו על הקלטת מאשר על הכרטיס זיכרון

כן התכוונתי לתמונות זאת טעות שלי, תיקנתי את זה

כן אני ממליץ על ה32, יש את ה36 שהיא אמורה להיות דגם חדש יותר אבל במקום לעשות אותה יותר טובה הם סתם הורידו משם כמה דברים כניראה בשביל להוזיל את המחיר שלה ויוצא בעצם שה32 יותר טוב מה36

אני גם לא ממש מצאתי על ה HC32 סאתר שלהם אבל תריץ חיפוש בגוגל אני מאמין שכתוב שם הכל עליה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים