פורסם 2006 במאי 1019 שנים שלום,ברצוני לרכוש מחשב שישמש אותי לעריכת ויידאו חובבנית ומשחקים לא הכי כבדים וחדישים. מקריאת הפורומים החלטתי שמחשב מבוסס D805 הינו האופציה המתאימה.אך הבנתי שבעוד מספר חודשים INTEL יוצאת עם סדרות המעבדים החדשות. האם ל-805 יהיה מחליף באותו טווח המחירים או אם ברצוני לשמור לשמור על מסגרת התקציב אין למה לצפות?תודה.
פורסם 2006 במאי 1019 שנים יהיה מחליף באותו סדר גודל של מחיר. מצד שני - אם תחכה חודשיים (עד שהם יצאו) המחיר של המעבד שלך יירד, אז בכל מקרה כדאי לחכות (תלוי כמה זה דחוף לך).
פורסם 2006 במאי 1019 שנים שלום,ברצוני לרכוש מחשב שישמש אותי לעריכת ויידאו חובבנית ומשחקים לא הכי כבדים וחדישים. מקריאת הפורומים החלטתי שמחשב מבוסס D805 הינו האופציה המתאימה.אך הבנתי שבעוד מספר חודשים INTEL יוצאת עם סדרות המעבדים החדשות. האם ל-805 יהיה מחליף באותו טווח המחירים או אם ברצוני לשמור לשמור על מסגרת התקציב אין למה לצפות?תודה.אין סיכוי לקבל מעבד כפול ליבה טוב בעוד כמה חודשים בעלות דומה לזו של הפנטיום 4 2.66 גיגה הרץ כפול ליבה ב 90 ננו מטר, הפנטיום 4 805 D הוא מוצר חרום לצורך מיוחד, אף אחד לא ימכור מעבד איכותי במחיר דומה, לא בעוד כמה חודשים וגם לא בעוד חצי שנה ומעלה.אם אתה מתעקש על פנטיום 4 לך על ה 920 D הוא פועל ב 2.8 גיגה הרץ, זכרון מטמון גדול פי שתיים, 65 ננו מטר. אם אתה מראש מתכנן על שדרוג קרוב אתה צריך להתעניין בסמפרון בשקע AM2 שייצא בעוד שבועיים.יהיה מחליף באותו סדר גודל של מחיר. מצד שני - אם תחכה חודשיים (עד שהם יצאו) המחיר של המעבד שלך יירד, אז בכל מקרה כדאי לחכות (תלוי כמה זה דחוף לך).באמת. מי יהיה המחליף הזה? ספר לי עליו משהו?בעוד חודשיים המעבדים היקרים ביותר מהסדרה החדשה יהיו זמינים, אולי, לא יותר מזה.
פורסם 2006 במאי 1019 שנים אה, נכון... אז מתי תצא הגירסה הזולה?ואגב, זה לא יגרום לירידת מחירים של הדגמים הישנים? כלומר, בכל מקרה שווה לחכות, לא?
פורסם 2006 במאי 1019 שנים אני מניח שסדרת ה 900 (פנטיום 4 כפול ליבה ב 65 ננו מטר) תוזל, אבל מי ירצה לקנות את הפנטיום 4 הישן והרע כאשר יש מעבדים טובים באמת בשוק?אינטל צריכה להיפטר ממלאי הפנטיום 4 אבל לא לפגוע במיצוב של המעבדים החדשים שלה, לכן הפנטיום 4 ייתרסק מבחינת מחיר, ומחירי והמעבדים החדשים יקבעו עלפי התחרות מול AMD.
פורסם 2006 במאי 1019 שנים אם אתה מראש מתכנן על שדרוג קרוב אתה צריך להתעניין בסמפרון בשקע AM2 שייצא בעוד שבועיים.אם הוא מתכנן שדרוג כדאי לו לחכות מעט ולקחת 805 (או 915/925) עם לוח שיתמוך גם בקונרו.ובכלל, אתה מניח יותר מדי הנחות בקשר לזמינות של הקונרו ביום ההשקה ולאחריה.
פורסם 2006 במאי 1019 שנים באמת. מי יהיה המחליף הזה? ספר לי עליו משהו?בעוד חודשיים המעבדים היקרים ביותר מהסדרה החדשה יהיו זמינים, אולי, לא יותר מזה.Pentium D 915/925 אומר לך משהו?מדובר כמובן על Pentium D 920/930 ללא יכולות VT. פרט לכך הם זהים ל-920/930טווח המחירים הוא כמובן משבצת ה-Mid-End, וספציפית של ה-D805 כאשר כ-10 דולר מפרידים בין ה-D915 ל-D925
פורסם 2006 במאי 1319 שנים מחבר זמן הופעת 915/925 על המדפים הינו בטווח של מספר חודשים? האם הבנתי נכון?
פורסם 2006 במאי 2119 שנים מחבר תסלחו לי, אבל משהו מבלבל אותי. מהת'רד הזה נשמע שלא כדאי לקנות עכשיו 805 אלא להמתין עוד זמן קצר ובאותו סדר גודל מחיר לקנות מעבד מסדרה D9xx.אך אנשים שואלים בפורום זה לגבי 805, משווים אותו למעבדי AMD וכו' אבל אף אחד לא ממליץ להם להמתין קצת ולקחת 9xx. אזי או שלא הבנתי משהו או...אני אחדד את שאלתי מהתחלה: אני מתכנן לרכוש מחשב מבוסס כפול-ליבה של INTEL. מחיר של 805 מתאים לתקציב שלי. לקנות עכשיו או באותו מחיר, פחות או יותר, אוכל לקחת משהו מתקדם יותר אם אחכה חודש-חדשיים?לא לזרוק אבנים, בבקשה, כי משהו כאן לא ברור לי. :s05:
פורסם 2006 במאי 2119 שנים בעוד כחודשיים תוכל לקנות באותו המחיר D915/D925שהם זהים ל-D920/D930 למעט התמיכה ב-VT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.