עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

האם לקנות מחשב מבוסס INTEL D805 עכשיו או להמתין למחליף?

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברצוני לרכוש מחשב שישמש אותי לעריכת ויידאו חובבנית ומשחקים לא הכי כבדים וחדישים. מקריאת הפורומים החלטתי שמחשב מבוסס D805 הינו האופציה המתאימה.

אך הבנתי שבעוד מספר חודשים INTEL יוצאת עם סדרות המעבדים החדשות. האם ל-805 יהיה מחליף באותו טווח המחירים או אם ברצוני לשמור לשמור על מסגרת התקציב אין למה לצפות?

תודה.

פורסם

יהיה מחליף באותו סדר גודל של מחיר. מצד שני - אם תחכה חודשיים (עד שהם יצאו) המחיר של המעבד שלך יירד, אז בכל מקרה כדאי לחכות (תלוי כמה זה דחוף לך).

פורסם

שלום,

ברצוני לרכוש מחשב שישמש אותי לעריכת ויידאו חובבנית ומשחקים לא הכי כבדים וחדישים. מקריאת הפורומים החלטתי שמחשב מבוסס D805 הינו האופציה המתאימה.

אך הבנתי שבעוד מספר חודשים INTEL יוצאת עם סדרות המעבדים החדשות. האם ל-805 יהיה מחליף באותו טווח המחירים או אם ברצוני לשמור לשמור על מסגרת התקציב אין למה לצפות?

תודה.

אין סיכוי לקבל מעבד כפול ליבה טוב בעוד כמה חודשים בעלות דומה לזו של הפנטיום 4 2.66 גיגה הרץ כפול ליבה ב 90 ננו מטר, הפנטיום 4 805 D הוא מוצר חרום לצורך מיוחד, אף אחד לא ימכור מעבד איכותי במחיר דומה, לא בעוד כמה חודשים וגם לא בעוד חצי שנה ומעלה.

אם אתה מתעקש על פנטיום 4 לך על ה 920 D הוא פועל ב 2.8 גיגה הרץ, זכרון מטמון גדול פי שתיים, 65 ננו מטר.

אם אתה מראש מתכנן על שדרוג קרוב אתה צריך להתעניין בסמפרון בשקע AM2 שייצא בעוד שבועיים.

יהיה מחליף באותו סדר גודל של מחיר. מצד שני - אם תחכה חודשיים (עד שהם יצאו) המחיר של המעבד שלך יירד, אז בכל מקרה כדאי לחכות (תלוי כמה זה דחוף לך).

באמת. מי יהיה המחליף הזה? ספר לי עליו משהו?

בעוד חודשיים המעבדים היקרים ביותר מהסדרה החדשה יהיו זמינים, אולי, לא יותר מזה.

פורסם

אה, נכון... אז מתי תצא הגירסה הזולה?

ואגב, זה לא יגרום לירידת מחירים של הדגמים הישנים? כלומר, בכל מקרה שווה לחכות, לא?

פורסם

אני מניח שסדרת ה 900 (פנטיום 4 כפול ליבה ב 65 ננו מטר) תוזל, אבל מי ירצה לקנות את הפנטיום 4 הישן והרע כאשר יש מעבדים טובים באמת בשוק?

אינטל צריכה להיפטר ממלאי הפנטיום 4 אבל לא לפגוע במיצוב של המעבדים החדשים שלה, לכן הפנטיום 4 ייתרסק מבחינת מחיר, ומחירי והמעבדים החדשים יקבעו עלפי התחרות מול AMD.

פורסם

אם אתה מראש מתכנן על שדרוג קרוב אתה צריך להתעניין בסמפרון בשקע AM2 שייצא בעוד שבועיים.

אם הוא מתכנן שדרוג כדאי לו לחכות מעט ולקחת 805 (או 915/925) עם לוח שיתמוך גם בקונרו.

ובכלל, אתה מניח יותר מדי הנחות בקשר לזמינות של הקונרו ביום ההשקה ולאחריה.

פורסם

באמת. מי יהיה המחליף הזה? ספר לי עליו משהו?

בעוד חודשיים המעבדים היקרים ביותר מהסדרה החדשה יהיו זמינים, אולי, לא יותר מזה.

Pentium D 915/925 אומר לך משהו?

מדובר כמובן על Pentium D 920/930 ללא יכולות VT. פרט לכך הם זהים ל-920/930

טווח המחירים הוא כמובן משבצת ה-Mid-End, וספציפית של ה-D805 כאשר כ-10 דולר מפרידים בין ה-D915 ל-D925

פורסם
  • מחבר

זמן הופעת 915/925 על המדפים הינו בטווח של מספר חודשים? האם הבנתי נכון?

פורסם

לא. מספר שבועות.

הקונרו זה מספר חודשים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תסלחו לי, אבל משהו מבלבל אותי. מהת'רד הזה נשמע שלא כדאי לקנות עכשיו 805 אלא להמתין עוד זמן קצר ובאותו סדר גודל מחיר לקנות מעבד מסדרה D9xx.

אך אנשים שואלים בפורום זה לגבי 805, משווים אותו למעבדי AMD וכו' אבל אף אחד לא ממליץ להם להמתין קצת ולקחת 9xx. אזי או שלא הבנתי משהו או...

אני אחדד את שאלתי מהתחלה: אני מתכנן לרכוש מחשב מבוסס כפול-ליבה של INTEL. מחיר של 805 מתאים לתקציב שלי. לקנות עכשיו או באותו מחיר, פחות או יותר, אוכל לקחת משהו מתקדם יותר אם אחכה חודש-חדשיים?

לא לזרוק אבנים, בבקשה, כי משהו כאן לא ברור לי.

:s05:

פורסם

בעוד כחודשיים תוכל לקנות באותו המחיר D915/D925

שהם זהים ל-D920/D930 למעט התמיכה ב-VT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.