פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים המסך החדש שלי :veryangry: מתחיל לרועד יעני הצדדיים רועדים :errr: :errr: :errr: יש דרך לסדר את זה?! ואין שופ פלאפון לייד .....
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים מחבר 85ולא רעידות כאלה יעני כל הצדדים זזים קדימה ואחורה !!הצלחתי ל"סדר" את זה ע"י כיבוי והדלקהשל המסך אבל זה לא פעם ראשונה שזה קורה!
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים אם אתה טוען שאין הפרעות מגנטיות בסביבת מקום, כל מה שנותר זה לבדוק את החיבורים ואם עדיין ממשיכות הבעיות, כנראה שתידרש החלפה... :-\
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים יכול להיות שהספק של המסך בסרט , במיוחד אחרי שאתה אומר שהמסך עובד איכשהו בסדר אחרי כיבוי והדלקה להחליף לאלתר !
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים מחבר עד חיפה ??KSP בעעעעעע :'(טוב, הצעות איך לשלוח להם אותו ?עריכה:אם המקרה יחזור שנית אני אשלח אותו בנתיים אני אראה אם הוא לא עושה את זה עוד פעם :-\יש פה מישהו עם 454 שגם לו היו את הרעידות האלה ?
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים לא, אבל אני מכיר לא מעט אנשים שהיו להם בעיות שונות ומשונות עם המסכים של IIyama שנרכשו מ KSP...תיסע אליהם ותדרוש החלפה!!!תפתח מסך חדש מהאריזה, ותבדוק אותו במקום. תראה שהכל איכותי, ותחזור שמח הביתה.
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים מחבר לא, אבל אני מכיר לא מעט אנשים שהיו להם בעיות שונות ומשונות עם המסכים של IIyama שנרכשו מ KSP... תיסע אליהם ותדרוש החלפה!!! תפתח מסך חדש מהאריזה, ותבדוק אותו במקום. תראה שהכל איכותי, ותחזור שמח הביתה. קל להגיד האא? אני גר בקיבוץ לייד רחובות בערך 3 וחצי שעות נסיעה שאני לא מתכוון לסוע ! אין דרך אחרת ? הוא הגיעה עם קרטון והכול אבל למרות זה נראה שהוא היה פתוח לפניי בגלל שהיה בפנים את ההזמנה .... הכול הגיע בתוך הקרטון עם הקלקר ושקיות כמו חדש
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים אין מה לעשות, בחרת לחסוך את ה900 שקל האלה... היית צריך לחשוב על זה לפני כן אחי :-\זה שאנשים מקבלים את המסכים בתוך קרטון עטוף עם הכל זה ידוע, אני טוען שהסחורה ברוב המקרים היא סוג ב'.הפתרון הרציני ביותר הוא ליסוע אליהם להראות להם "מכרתם לי מסך דפוק, טפויובליאד!!! ריפלייסמנט NOW!!!!"הוא הולך למחסן מביא לך אחד "חדש", אתה אומר לו "רגע אדוני... שקט... Let me", הוא מזעיף פנים אבל אין מה לעשות... אתה נסעת הרבה ומן הסתם, אתה רוצה לחזור עם מסך איכותי הביתה.תשב כמה שצריך, אפילו שעה, תבדוק את המסך... תראה שהכל בסדר ותסע לשלום.
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים מחבר אני בטוח שהמסך יראה אותו דבר כמו זה מן הסתם מה אני אמור לבדוק בדיוק ? לחבר למחשב ולראות ?(הם יתנו לי ?) ואני ממש לא הולך לסוע עד לחיפה ! אני אגיד את זה לאחד ההורים שלי הם :AR15: הםם אולי חבר שלי שנוסע מידי פעם לחיפה יסכים לקחת .... ואז אני אגיד להם לשלוח לי אחד חדש ....
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים בלי קשר גם לי יש את אותו מסך מKSPואצלי המסך לא שומר את ההגדרותכלומר אני עובד על 1200X1024ומשחק נגיד על 1024X864 ושאני יוצא המשחק המסך לא חוזר לקדמותו כלומר יש לכוון שוב את ההגדרות של המסךזה די מעצבןוזה גם קורה אחרי ששומר המסך עובדמשהו יודע איך לסדר את זה?
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים חרא של מסך.... חרא של חברה ואני אמרתי את זה כל הזמן... פשוט לא שווה את הכסףLG RULEZ U ALL
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים מחבר חרא של מסך.... חרא של חברה ואני אמרתי את זה כל הזמן... פשוט לא שווה את הכסף LG RULEZ U ALL אני מניח שאף פעם לא ראיתה את המסך האא? חוץ מהבעיה הזאת הוא פשוט מושלם (טו נו העיבוי טקסט טיפה מפריע ב100MHZ ) אם היה לי כרטיס יותר נורמלי מהזבל הזה של INNOVISION אני ממניח שהייתי יותר נהנה ממנו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.