פורסם 2006 במאי 1219 שנים מחבר נכון, אבל, עזה זה לא שטח של ישראל נכון? אז למה ישראל לא נותנת להם לצאת נגיד לצרפת?מה יש להם לחפש בצרפת? שילכו לצרפת, מי עוצר בעדם?זה כספי המיסים של הפלסטינים שנגבו עבורם שהופשרו לטובת החזר חוב לחברות ישראליות + סיוע הומניטרי לפלסטינים (שחלקו יבוא מאירופה וחלקו מהמיסים של הפלסטינים).זה נראה לך נורמלי שבזמן מלחמה, מדינה מותקפת תגבה מיסים עבור האוייב, תתיר לחברות לסחור עם האוייב, תשלם לאותן חברות את החובות שהאוייב חייב להן מהמיסים אותם היא גבתה עבור האוייב, ותגיש סיוע הומניטרי לאזרחי האוייב שתומכים בהשמדתה?אפקט הדומינו: כך מתמוטטת הכלכלה הפלסטינית :'(שיפסיקו עם הקסאמים- נסיר את הסגר.אם אנחנו נסיר את הסגר, אז הם יחדירו מחבלים מתאבדים. למה לקחת את הסיכון? מדינה זה לא קזינו.ואם רוצים להעביר סיוע לרעבים- תעבירו מזון, לא כסף שיגיע לחמס וישמש לעוד קסאמים!מזון תמורת נשק!
פורסם 2006 במאי 1219 שנים והצרפתים צריכים להגיד לנו תודהאם הם ממש רוצים להגיע לצרפת, שיעשו את זה דרך egypt airlines
פורסם 2006 במאי 1219 שנים מחבר אנחנו הגבול עם סיני פרוץ! והצרפתים צריכים להגיד לנו תודה למה? לא הבנתי.
פורסם 2006 במאי 1219 שנים מחבר אז מה? אני באופן רשמי לא מרשה לילדים קטנים שלא יודעים לכתוב בלי שגיאות קטיב להיכנס לזון. בכלל, מה הקשר בין כיבוש לא קיים ברצועת עזה להעברת כספים ליישות טרוריסטית? :s05:
פורסם 2006 במאי 1219 שנים כמו שאמרו פה כמה לפני הם רוצים להעביר לאנשים ולא לחמאס אני באופן רשמי לא מרשה לילדים קטנים שלא יודעים לכתוב בלי שגיאות קטיב להיכנס לזון. אז כדי שתפסיק לכתוב
פורסם 2006 במאי 1219 שנים וואי, אתה הכי טיפש בעולם.. אתה בדיכאון עמוק ? כי אני רואה שאף פעם אין לך משהו חיובי להגיד
פורסם 2006 במאי 1219 שנים מהיוצרים של "בגיל 21 תגיע לירח":אם תמשיכו כך תקבלו אזהרות ותשמעו את המילה "ננעל!".
פורסם 2006 במאי 1219 שנים מחבר כל מי שאמר שזה טוב שהחמאס עלה לשלטון ברשות הפלסטינית מוזמן להתפקד ולהודות בטעות, ואם לא להודות בטעות אז לפחות להסביר למה הוא חושב שהוא לא טעה.לגבי הסיוע לפלסטינים המסכנים, קשה להתווכח עם יפי-נפש. :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.