עבור לתוכן

המלצות על שילוש בתקציב 1400$ (הנושא שונה עקב עליה בתקציב)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם קודם כל אחלה אתר שמשום מה רק גילית לפני מספר ימים :-[

אני צריך בבקשה המלצות על שילוש לוח אם,מעבד וזיכרון בתקציב של 4000-4500 (כבר הוזמן כ.מסך X1900XT ובמידה שיומלץ לי פה על משהו אחר בהתאם לשאר ההמלצות יש לי אפשרות להחליף אותו)

דרך אגב אני טס לארה"ב עוד 3 שבועות אז יש לי אפשרות לקנות את הרכיבים שם אז אתם יכולים להמליץ לי על דברים שכדאי לי לרכוש שם (כלומר אולי דברים חדשים שלא הגיעו לארץ) גם שמתי לב שמחיר הזכרונות שם ממש זול אז בכל מקרה אתם יכולים לבסס את ההמלצות שלכם על המוצרים והמחירים בארה"ב :)

תודה רבה

עומרי

פורסם

₪1,225.00 לוח אם P5WD2 Premium Asus

₪1,150.00זכרון DDR2 1024MB 667MHZ CL3 Samsung X2

₪1,349.00מעבד Pentium D 930 Intel

Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tec ₪243.00

סה"כ ₪3,967.00

לוח אם שיתמוך לך בCF, תתחדש - כרטיס חזק מאוד

*תוודא שיש לך ספק שיתמוך במערכת.

פורסם

תחכה לפחות עוד שבועיים ליציאת לוחות ומעבדי שקע AM2 ביום 23 לחודש 5.

שום סיבה לקנות לוח אם במחיר כזה, לוח אם ב 600-700 שקל ייתן ביצועים דומים אם לא זהים (לא מדבר על המהרות), cross fire ו SLI

זה משהו שקונים רק אם קונים מראש 2 כרטיסי מסך חזקים מאוד - זה לה המקרה לפנינו, הוא קנה כרטיס מסך אחד חזק מאוד, הוא לא

צריך שום Cross fire.

עם כרטיס מסך חזק כמו שהבחור הזמין רצוי 2 גיגה בייט זכרון.

הוא יכול לדחוף בתצקיב שלו אתלון 64 X2.

פורסם

הלוח הנ"ל לא תומך בCF

אך בלי שום קשר, יש לוחות זולים יותר שיתנו תמורה דומה

כמו זה למשל

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2527

פורסם

דרך אגב אני טס לארה"ב עוד 3 שבועות אז יש לי אפשרות לקנות את הרכיבים שם אז אתם יכולים להמליץ לי על דברים שכדאי לי לרכוש שם (כלומר אולי דברים חדשים שלא הגיעו לארץ) גם שמתי לב שמחיר הזכרונות שם ממש זול אז בכל מקרה אתם יכולים לבסס את ההמלצות שלכם על המוצרים והמחירים בארה"ב :)

ברור תקנה הכל שם - תוכל להשיג חומרה שבארץ תעלה לך בערך 1.5-2 יותר

(סטיה קטנה: CF באמת שווה את המאמץ? יש הבדל רציני?)

פורסם

הלוח הנ"ל לא תומך בCF

אך בלי שום קשר, יש לוחות זולים יותר שיתנו תמורה דומה

כמו זה למשל

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2527

אכן, לוח הרבה יותר כדאי.

פורסם

לדעתי - שיקנה לוח 945 עם 805, יחסוך את הכסף שנשאר מהשדרוג, ימכור את הלוח והמעבד, אולי גם יוסיף מעט כסף - והרי לכם קונרו עם 2 ג'יגה זכרון וקרור שתוכל להכנס באמא שלו.

פורסם

אני חשבתי שבינתיים רק 975 תומך קונרו?

פורסם

לא האסוס שהציעו לו (צריך שינוי פיזי בלוח), רק האינטל BAD-AXE והMSI975X בREV החדשים שלהם תומכים בו.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה קודם כל תודה רבה על התגובות וההמלצות

ולאחר בירור קצר יתאפשר לי לקנות את כל החומרה בארה"ב (עד להיום בערב זה לא היה בטוח מפני שכבר התחייבתי להביא רכיבי סאונד לרכב שאמורים לתפוס לי את רוב המקום והמשקל ;D אבל מסתבר שבחזרה לארץ הבן דוד שלי מצטרף אלי ואני ילביש עליו את החומרה למחשב ;) )

אז לשאלתי עכשיו . לפי מה שהבנתי הולך לצאת החודש אם מה שקראתי והבנתי הM2 האם כדאי לרכוש את זה (AMD Athlon 64 X2 4400+ Toledo 2000MHz 459$ ) ואם לא אז מה כן ? התקציב עלה ל-1400$ כולל ה X1900XT שכרגע מתומחר ב-NEWEGG במחיר 450$

אז אלו הפרטים החדשים לעומת ההודעה הקודמת שלי ואם בא לכם להקליד לי עוד המלצה(לוח אם,זכרון,מעבד,כרטיס מסך-למרות שלפי מה שהבנתי ה X1900XT הוא בחירה מצויינת) אני יודה לכם.

דרך אגב אני אמור לשהות בארה"ב עד ל 12.07.06 אז כך שאם עוד משהו אמור לצאת עד אז אני אשמח לדעת :)

תודה

עומרי

פורסם

קונרו כנראה יהיה החלטה יותר חכמה לקנות, כמובן בהנחה שיהיה זמין עד אז

פורסם
  • מחבר

יש תאריך השקה לקונרו??? וכמובן לוחות אם מייצרניות חוץ מאינטל

אשמח לדעת כל מידע בנוגע לזה ואם כבר נכתב או נאמר משהו בפורום או באתר אשמח גם לקבל לינק

ושוב תודה על התגובה המהירה

פורסם

ההשקה מתוכננת לחודש יולי, תחילת עד אמצע החודש.

לגבי לוחות יש כבר את ה-Intel Bad Axe 975X וה-MSI 975X מ-Rev A2.

ה-Albatron PX975X שיהיה זה שיתחרה ב-MSI בינתיים על השוק החזק כבר ניתן להזמנה, כנראה הזמנה מראש, ביפן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים