פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים מכיוון שחיפשתי ב"חיפוש" ולא מצאתי את מה שאני צריך, אני אשאל,בקשר לגריל, אם מורידים אותו, הוא מפחית את הרעש של המאוורר (לפי ההיגיון, זה אמור להיות ככה) ?האם הגריל נועד רק ליופי ולהגן ששום חוט לא יסתבך עם המאוורר?מה לעזעזל התפקיד של הגריל לא הבנתי?תודה מראש
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים מחבר תפקידי הגריל : יופי, שמירה על הלהבים, וזהו הממ...ואם אני אוריד אותו, המאוורר יהיה פחות רועש, אני צודק?
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים הכי טוב זה גריל-פילטר ככה לא נכנס אבק דרך המאווררים וזה גם מפחית קצת את הרעש. 60m"m 80m"m 92M"m ו120m"m זה מה שאני מכיר. עוד מידע באתר
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים הכי טוב זה גריל-פילטר ככה לא נכנס אבק דרך המאווררים וזה גם מפחית קצת את הרעש.אבל הCFM יורד דרסטיתפילטרים טובים רק במאווררים שמכניסים אוויר
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים אם זה מעניין מישהו הפילטרים שפורסמו קודם, יש לי פילטר בול כמו שהוא הראה למאוורר 80מ"מ, הוא ממש על הפנים. בקושי עובר דרך זה אוויר... חתיכת נייר עם הרבה חורים של קייסמים עדיף. זה לא אפילו הבדל של חצי מהכמות אוויר שהוא דוחף, זה כמו 95% מכל האוויר שהוא דוחף, ולא לכולם יש דלטא או טורנדו שלא ירגישו כ"כ הבדל, הרוב שקונים את זה ישימו את זה על איזה מאוורר ג'נרי של מארז שדוחף אולי 30-40CFM BUTTOM LINE - לא שווה, חבל על הכסף, ועדיף כל שבוע לבוא ולנקות כמה רגעים את המאוורר או\ו את המארז לאלה שממש מפריע להם שיש גללי אבק בתוך המארז. נ.ב - מישהו רוצה לקנות פילטר+ גריל? אני מוכן למכור את שלי בתערוכה הבאה ;D
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים יש הרבה סוגים של פילטרים יש שחוסמים הרבה יש שחוסמים פחות זה עדייף על לנקות אבק כל הזמןןןןןןן
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים תפקידי הגריל : יופי, שמירה על הלהבים, וזהו לפעמים גם שמירה על היד. :smoke:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.