פורסם 2006 במאי 919 שנים אמרו לי שעדיף שניים של 1GB... כדי שיעבוד בDC...אבל לי לא נראה הגיוני שיהיו 4 סלוטים שאם אני אשתמש בכולם אני אבטל את הDC..זה הלוח:http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637מה התשובה..?תודה
פורסם 2006 במאי 1019 שנים מחבר אוקי.. אז אין איזו דרך לתקן את המצב במקום להחליף סטיקטים?כי למה ישימו 4 סלוטים אם השימוש בכולם יתן תןצאןת פחות טובות? אין איזה תיקון בביוס או משהו..?תודה
פורסם 2006 במאי 1019 שנים עדיף 2x 1GBבקר הזכרון שנמצא פיזית בתוך המעבד, לא מסוגל להתמודד עם 4 זכרונות היטבאם יש לך מעבד עם ליבת Winchester אז התוצאה תהיה שתצטרך לרדת למהירות זכרונות של 333MHz במקום 400MHz.אם יש לך מעבד עם ליבת Venice אז אתה תישאר ב-400MHz אבל התזמון הכי חשוב שהוא CPC, יירד ל-2T (עוד מידע יש לך בשאלות הנפוצות)
פורסם 2006 במאי 1019 שנים גם לי יש לוח של msi ויש בו 3 סלוטים לזכרון וכשרציתי להרחיב את הזכרון קראתי את המדריך שמסופק עם הלוח וכתוב במפורש:1. שני הזכרונות צריכים להיות בעלי תזמונים ומהירות זהה.2. הוספה של זכרון כלשהו לסלוט הנוסף תגרום לכך שהמחשב יעבוד ללא הdc
פורסם 2006 במאי 1019 שנים מחבר אבל אצלי יש 4 סלוטים.למה לייצר לוח עם 4 סלוטים אם השימוש בהם מוריד את רמת הביצועים?איפה ההגיון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.