עבור לתוכן

האם Xoro HSD4000 שווה?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין בנגן DVD איכותי מולטיזון שתומך בכל הפורמטים, כולל תמיכה מלאה בכתוביות בעברית בכל סוגי הקבצים הקיימים, ותמיכה בעדכונים דרך האינטרנט.

לפי המפרט שלו, Xoro HSD4000 עונה על הדרישות, והוא כולל גם קורא כרטיסי זיכרון מובנה.

העניין הוא שבביקורות בזאפ כתוב שהתמיכה שלו בכתוביות בעברית גרועה (יש לו delay).

השאלה שלי היא האם מישהו מכיר את הנגן הזה באופן אישי ויכול להמליץ עליו, ובמידה והבעיה שהזכרתי אכן קיימת בנגן, אז האם היא נפתרה באמצעות עדכון קושחה.

xoro-hsd4000.jpg

פורסם

לא היה לי נסיון עם הנגן הזה אבל יש לי קסורו 415 ואין איתו שום בעיה עם עברית והגיוני שאם יש לזה בעיה עם עברית אז כבר יש עדכון הייתי

מציע לך ללכת לחנות עם כמה סרטים ולנסות אותו ואז תיראה כבר מה יהיה

פורסם
  • מחבר

אז זהו, בביקורות בזאפ היה כתוב שאנשים מאוד אהבו את ה-Xoro HSD415. הם כתבו שהוא נגן מצויין, וציפו שה-HSD4000 שהוא דגם חדש ויותר מתקדם ישמור על המוניטין המעולה ש-Xoro בנו לעצמם עם ה-HSD415, אבל מאוד התאכזבו מהתמיכה הגרועה בכתוביות וה-delay בהצגת כתוביות.

השאלה שלי היא במידה והבעיה הזו אכן נכונה, אז האם מדובר בבעיה ישנה שנפתרה כבר באמצעות עדכון חומרה.

אני בכל מקרה מתכוון לקנות את הנגן בחנות ולא דרך האינטרנט. אבל, לפני שאני מטריח את עצמי לחנות, אשמח לקבל תגובות מאנשים שיש להם את הדגם הספיציפי הזה ויכולים להגיד לי האם הם מרוצים ממנו או לא (ולמה).

פורסם

יש מלא צדיקים בזאפ

וצרכים לאמין להם

כי אחרת לא היה זאפ זיפ זיפת איך שאתם רוצים

פורסם

שמע אחי שלא תחשוב שה415 הוא מושלם כלומר מבחינת פורמטים ותרגומים הוא לא עשה לי בעיות אבל כשאתה רואה סרט והווליום לא

כל כך חזק אז אתה שומע את הדיסק מסתובב וזה ממש ממש ממש ממש ממש מפריע אבל תגביר לא נורא.....

מה הסיפור שלך ללכת לחנות בעצמך כי עזוב להטריח או לא זה יהיה שווה את הטרחה אם אתה תיראה בעצמך שהוא טוב/לא טוב...

תיקח דיסקים תנסה ותיראה....

דרך אגב אחרי חיפוש קטן באתר של קסורו....

עדכון תוכנה עבור Xoro HSD 4000 - zip, 708 kB

Version: ST3802-20050927-6DRYP

( .הוספת תמיכה בכתוביות בשפה העברית .Nero Digital Cinema profile - הוספת תמיכה ב .MPEG4 שיפור נגינת קבצים בפורמט )

אז בדרך כלל בחנויות הם מחזיקים דיוידי מעודכן ומעדכנים לך כשאתה קונה ..... אז אני חושב שזה אמור לפתור תבעיה אבל תבדוק מה יש לך להפסיד

פורסם
  • מחבר

העדכון האחרון הוא מה-27/09/2005.

אני מתכוון להגיע לחנות, אבל חבל סתם לנסוע לחנות אם הביקורות שליליות (אולי עדיף נגן אחר שנמצא בחנות אחרת).

אשמח לקבל חוות-דעת מאנשים שיש להם את הנגן הזה, ו/או המלצה על נגן אחר.

המפרט של הנגן הזה די מתאים לי (מגוון רחב של פורמטים וקורא כרטיסי זיכרון). רק חבל שהוא לא כולל כניסת USB, ואפשרות עדכון ישירות דרך המחשב (כבל USB או כבל רשת להורדה ישירות מהאינטרנט).

פורסם

אהלן !

אני גם מעוניין לקנות מכשיר של XORO אבל את הדגם 2100 הביקורות עליו בזאפ מצויינות ופלוס יש לו ממשק USB2.0

וגם הקטע שאפשר לעדכן קושחה רק דרך דיסק לא כזה נורא. כי יצא לך לעשות את הפעולה הזאת פעם ב...

פורסם

למה לא תנסה את מה שהוא הביא 2100 הוא ניראה טוב וגם יש לו USB וגם לעדכן זה סתם שטויות תקנו cd-rw שיהיה לכם

רק לעדכונים ככה אני עשיתי וגם ככה יוצאים רק כמה עדכונים ככה שזה לא כזה בעייתי לעשות את זה

פורסם
  • מחבר

הקטע של העדכונים מה-CD זה פחות נוח, אבל זה לא קריטי.

אני מעדיף קורא כרטיסי זיכרון מובנה על פני חיבור USB עבור DOK ומצלמות דיגיטליות (עדיף את שניהם כמובן).

המפרט של ה-HSD4000 עדיף על זה של ה-HSD2100, מבחינתי. אני רק רוצה לדעת שמבחינת כתוביות בעברית (ואולי בעיות אחרות שאני לא מודע להן) אין יותר בעיה אחרי עדכון קושחה.

פורסם

אז תבדוק אחי שלא תסמוך על מילה שמישהו יכתוב פה כי אולי הוא לא עידכן או משהו בקיצור אין כמו לבדוק את זה לבד

פורסם
  • מחבר

ברור שאני אבדוק בחנות לפני שאני אקנה. אני שואל כאן כדי לדעת אם כדאי בכלל להגיע לחנות.

לאף אחד כאן אין את הנגן הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים