עבור לתוכן

מסנגר!נעלמו לי כל אנשי הקשר!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם התקנתי אתמול את המסנגר החדש 8.689

לאן לעזאזל נעלמו לי כל האנשי קשר שלי

שפוט אין שם אף אחד מה עושים?

פורסם
  • מחבר

אז ביצעתי ניקוי וגיבוי של הלוג על הדסק

אבל עכשיו הוא בכלל לא מוצא לי אנשי קשר ורושם

שהוא לא יכול למצוא אנשי קשר שמתאימים לפילטר

היכן עלי למקם את הלוג שוב

או שעלי לעשות סיסטם ריסטור?

פורסם

לא הבנתי על איזה לוג אתה מדבר. אנשי הקשר יושבים בסרבר של מיקרוסופט. אם אתה מנקה הכל כמו שצריך ומתקין מחדש זה כמו שהלכת למחשב בתולי שלפני חמש דקות שמת עליו Windows XP והתחלת להתקין שם את WLM. זה צריך לעבוד.

הכי טוב לנקות היטב, לאתחל, ולהתקין שוב. לא עוזר, אולי הסרבר צריך איזה פוש קטן - כנס לחשבון שלך דרך ממשק הווב שזו פעולה שעזרה לי "לנענע" אותו בעבר כשסירב לתת לי להיכנס לחשבון שלי בתוכנה הרגילה.

לא עוזר? נקה היטב, תאתחל, חזור ל-7.5 זמנית לראות שהכל כשורה ואז נסה שוב את הככככככל מהתחלה...

פורסם
  • מחבר

קטע מטורף שום דבר לא עוזר כולל ניקוי התקנה מחדש

התקנה של 7.5 שעובד מצוין

כולל התחברות דרך MSN WEB

מה עושים?

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא מבין מה אתה אומר. עובד ב-7.5 כרגע ועובד ב-WEB כרגע? אם כן, נסה את WLM על מחשב בתולי. עובד שם? אם כן, הבעייה במחשב שלך (וצריך לנקות יותר טוב שיירים של כל המסנג'רים כולל המובנה של XP). אם לא, הבעייה בסרבר של מיקרוסופט.

פורסם
  • מחבר

התקנתי 7.5 ועובד לי מצוין

גם דרך הווב

אבל עם הגרסא החדשה הוא לא מוצא אנשי קשר

פורסם

אני מכיר מישהו שנתקל גם בבעייה הזאת. הוא חזר ל7.5 מייד בלי לנסות לחקור יותר לעומק. ולכן, שוב, תתקין על מחשב בתולי כדי לדעת אם הבעייה בחשבון שלך (בסרבר של מיקרוסופט) או אצלך במחשב.

פורסם
  • מחבר

טוב יאללה נמאס לי מהמיקורוסופט החארות האלה

כל דבר אצלם תיק!

אני אשאר עם ה 7.5 המאפן הזה

בכלל כל דבר אצלם זה אוניברסיטה!

אולי צריך גיגה וחצי כדי שזה יעלה לא?

פורסם

רציתי לשאול בנוסף,למה לעאזאזל בגרסה החדשה של המסנג'ר,הכי עדכנית אני לא מוצא אפשרות להוסיף אנשים?

פורסם

יש אייקון של רץ-ירוק עם פלוס עליו, לפחות אצלי ב-689.

לגבי 7.5 - מאוד קל להאשים את מיקרוסופט אולם מי יודע מה עשית לעצמך במחשב. במקום לבכות תבדוק מה שאמרתי ;D

אני מכיר עשרות אנשים על המסנג'ר החדש וכולם מרוצים מעל הגג.......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים