פורסם 2006 במאי 919 שנים שלום לכולם התקנתי אתמול את המסנגר החדש 8.689לאן לעזאזל נעלמו לי כל האנשי קשר שלישפוט אין שם אף אחד מה עושים?
פורסם 2006 במאי 919 שנים נסה להסיר ולנקות עם הכלי הזה לפני שאתה מתקין מחדש את 689. נסה גם לנקות שאריות (אם יש) של Messenger Plus כלשהו.לי זה עזר עם בעייה דומה
פורסם 2006 במאי 919 שנים מחבר אז ביצעתי ניקוי וגיבוי של הלוג על הדסקאבל עכשיו הוא בכלל לא מוצא לי אנשי קשר ורושםשהוא לא יכול למצוא אנשי קשר שמתאימים לפילטרהיכן עלי למקם את הלוג שוב או שעלי לעשות סיסטם ריסטור?
פורסם 2006 במאי 919 שנים לא הבנתי על איזה לוג אתה מדבר. אנשי הקשר יושבים בסרבר של מיקרוסופט. אם אתה מנקה הכל כמו שצריך ומתקין מחדש זה כמו שהלכת למחשב בתולי שלפני חמש דקות שמת עליו Windows XP והתחלת להתקין שם את WLM. זה צריך לעבוד.הכי טוב לנקות היטב, לאתחל, ולהתקין שוב. לא עוזר, אולי הסרבר צריך איזה פוש קטן - כנס לחשבון שלך דרך ממשק הווב שזו פעולה שעזרה לי "לנענע" אותו בעבר כשסירב לתת לי להיכנס לחשבון שלי בתוכנה הרגילה.לא עוזר? נקה היטב, תאתחל, חזור ל-7.5 זמנית לראות שהכל כשורה ואז נסה שוב את הככככככל מהתחלה...
פורסם 2006 במאי 1019 שנים מחבר קטע מטורף שום דבר לא עוזר כולל ניקוי התקנה מחדש התקנה של 7.5 שעובד מצויןכולל התחברות דרך MSN WEBמה עושים?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 1019 שנים לא מבין מה אתה אומר. עובד ב-7.5 כרגע ועובד ב-WEB כרגע? אם כן, נסה את WLM על מחשב בתולי. עובד שם? אם כן, הבעייה במחשב שלך (וצריך לנקות יותר טוב שיירים של כל המסנג'רים כולל המובנה של XP). אם לא, הבעייה בסרבר של מיקרוסופט.
פורסם 2006 במאי 1119 שנים מחבר התקנתי 7.5 ועובד לי מצויןגם דרך הוובאבל עם הגרסא החדשה הוא לא מוצא אנשי קשר
פורסם 2006 במאי 1119 שנים אני מכיר מישהו שנתקל גם בבעייה הזאת. הוא חזר ל7.5 מייד בלי לנסות לחקור יותר לעומק. ולכן, שוב, תתקין על מחשב בתולי כדי לדעת אם הבעייה בחשבון שלך (בסרבר של מיקרוסופט) או אצלך במחשב.
פורסם 2006 במאי 1119 שנים מחבר טוב יאללה נמאס לי מהמיקורוסופט החארות האלהכל דבר אצלם תיק!אני אשאר עם ה 7.5 המאפן הזהבכלל כל דבר אצלם זה אוניברסיטה!אולי צריך גיגה וחצי כדי שזה יעלה לא?
פורסם 2006 במאי 1119 שנים רציתי לשאול בנוסף,למה לעאזאזל בגרסה החדשה של המסנג'ר,הכי עדכנית אני לא מוצא אפשרות להוסיף אנשים?
פורסם 2006 במאי 1119 שנים יש אייקון של רץ-ירוק עם פלוס עליו, לפחות אצלי ב-689.לגבי 7.5 - מאוד קל להאשים את מיקרוסופט אולם מי יודע מה עשית לעצמך במחשב. במקום לבכות תבדוק מה שאמרתי ;Dאני מכיר עשרות אנשים על המסנג'ר החדש וכולם מרוצים מעל הגג.......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.