פורסם 2006 במאי 919 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/XDR_DRAMזה פשוט נשמע טוב מדי כי להיות אמיתילמה לא מכניסים את יותר לשוק!!יש לזה בעיות?מחיר?
פורסם 2006 במאי 919 שנים למה לא בשוק ? סוני משתמשת בזה...בכל מקרה, RAMBUS, חברה שניסתה בעבר להיכנס עם INTEL ב PENTIUM 4, וראינו מה קרה לזה...בכל מקרה, במה הוא עדיף מה DDR3 שגם ככה אמור להיות הדור הבא?
פורסם 2006 במאי 919 שנים מחבר תאמת אני מאמין שהDDR3 יהיה מושפע מה XDRהXDR כבר פותח לפני כמה שניםהDDR3 עדין לא יצאאז יכול להיות ששילבו בו דברים מהXDRאני רק רוצה לדעת מה יהיה ה תזמונים של הDDR3מקווה שזה לא ילך ויגדל כמו המעבר בין DDR ל DDR2לXDR יש תזמונים נמוכיםLow latency1.25/2.0/2.5/3.33ns request packets ושנה הבאה גם אמור לצאת XDR2 אז בכלל יהיה חגיגהנראה מי יהיה יותר טוב
פורסם 2006 במאי 919 שנים למה? כנראה השוק / המוצר לא בשליםכמו DDR3.אותי מעניין אם RAMBUS למדו מהטעויות שלהם בעבר
פורסם 2006 במאי 919 שנים מחבר ה XDR מתוכנן לצאת ב 2007הDDR3 עדיין לא ידועאצל A>D זה מופיע ב מפה עם מעבדים ב 2008אצל אינטל ב 2007 כנראה לא בטוחליאור ידוע משהו על התזמונים של ה DDR3?
פורסם 2006 במאי 919 שנים אני יודע שבכללי זה אמור להיות נמוךהשאלה היא אם זה נמוך יחסית ל-DDR2, שם CL3 יכול להחשב נמוךאו נמוך במונחים אבסולוטיים ששם כבר מדובר על CL1.5-2או נמוך יחסית ל-DDR3
פורסם 2006 במאי 919 שנים מחבר ל XDR לפי הוויקיפדיה יש תזמונים של אפילו 1.25 (אני לא מכיר את הזכרונות האלה באופן אישי כי בחיים לא ראיתי אותם ובטח לא היה לי כאלה)אז אני מתאר לעצמי שרמבוס ינסו שגם לXDR2 יהיו תזמונים כאלה נמוכיםאז ה DDR3 גם יצטרך להציג תזמונים כאלה כדי להתחרותבגדול זה מה שאני חושב לא בטוח שזה נכון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.