עבור לתוכן

הפרק המדהים ביותר של פריסון ברייק אייי פע&#150

Featured Replies

פורסם

נו טוב, עוד סדרה לצפות לה בנוסף ל"המגן" ו"אבודים".

המגן הולך להמשיך ?

לעזאזל, זאת חדשה מצוויינת

אחת הסדרות המעולות ביותר ! בפרק האחרון כמעט בכיתי בסוף.... הייתי בטוח שזהו, נגמר...

אני לא מבין מה הקטע בלהמשיך אחרי מה שקרה, אבל מקווה שהם יתעלו על עצמם.

• תגובות 55
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סיימתי את העונה החמישית של זהות בדויה , את החמישית של 24 , את הראשונה של נמלטים , ונשארו לי שני פרקים (פרק סיום העונה הכפול למעשה) בשביל לסיים את העונה השניה של אבודים .

למישהו יש המלצות להתמכרות חדשה ? 8)

פורסם

חשיש!!

תגידו אתם לא דואגים שידפקו לכם העיניים מכל זה?

פורסם

*מגדיל את הפונטים בFF*

לא, לא דואג. :P ::)

סתם סתם, אני יושב מול מחשב רוב היום כבר יותר משנה 13 ואין לי בעיות ראיה כך שאני לא דואג.

פורסם
  • מחבר

תקנאו :P

[attachment deleted by admin]

פורסם

חוץ מהספיישל יש לי גם את הכל. (לפחות היה לי, מחקתי חלק כבר...) :xyxthumbs:

פורסם

תקנאו :P

באותה נימה :P :

http://img158.imageshack.us/img158/3029/ser8xv.jpg

את פריסון נאלצתי למחוק עקב חוסר במקום :(

ולכל מי שתוהה- לא ראיתי שם עוד כלום חוץ מהעונה הראשונה של לוסט

עריכה: אה אופס חשבתי זה הדיון סדרות :P

אממ אני מניח שלא כזה משנה..

פורסם

כל עונה לוקחת משהו כמו 8-9 ג'יגה , ואני מוריד גם סרטים ומוזיקה , מה שמחייב אותי לצרוב את כל הפרקים .. אבל כמו שאמרתי , יש לי את הסדרות הבאות על דיסקים (DVD) -

זהות בדויה , עונה ראשונה עד עונה חמישית (10 דיסקים)

24 , עונה ראשונה עד עונה חמישית (10 דיסקים)

אבודים , עונה ראשונה ושניה (4 דיסקים)

נמלטים , עונה ראשונה וספשייל (5 דיסקים, כולם ב HDTV)

אני מאוד מקווה שתצוץ איזו סידרה חדשה ואיכותית בקרוב , כי את העונה השלישית של אבודים, והשניה של נמלטים, אני כנראה כבר לא אראה .

פורסם

כל עונה לוקחת משהו כמו 8-9 ג'יגה , ואני מוריד גם סרטים ומוזיקה , מה שמחייב אותי לצרוב את כל הפרקים .. אבל כמו שאמרתי , יש לי את הסדרות הבאות על דיסקים (DVD) -

זהות בדויה , עונה ראשונה עד עונה חמישית (10 דיסקים)

24 , עונה ראשונה עד עונה חמישית (10 דיסקים)

אבודים , עונה ראשונה ושניה (4 דיסקים)

נמלטים , עונה ראשונה וספשייל (5 דיסקים, כולם ב HDTV)

אני מאוד מקווה שתצוץ איזו סידרה חדשה ואיכותית בקרוב , כי את העונה השלישית של אבודים, והשניה של נמלטים, אני כנראה כבר לא אראה .

בעקרון אין לי צורב DVD אבל לא ממש מפריע לי...יש לי סה"כ 200 ג'יגה במחשב וזה מספיק לי לדיי הרבה

סדרות אני פשוט רואה ומוחק

ואם יש משו מעניין שאין לי כוח להוריד צורב מחבר :)

פורסם

סיימתי את העונה החמישית של זהות בדויה , את החמישית של 24 , את הראשונה של נמלטים , ונשארו לי שני פרקים (פרק סיום העונה הכפול למעשה) בשביל לסיים את העונה השניה של אבודים .

למישהו יש המלצות להתמכרות חדשה ? 8)

זו תקופת יובש, אני ממליץ לך לחזור אחורה ולראות מהתחלה את :

1) המגן (!!!)

2)MI-5, הסדרה הבריטית המצוינת המשודרת בימים אלו ב HOT EXTRA, ב BBC PRIME ובערוץ הטוררנט הקרוב לביתך.

כמה מילים על הסדרה הזו (שנקראת גם SPOOKS), היא סדרת מתח מהסוג הישן (כל פרק לגופו) שמצליחה באמת לעניין ולמתוח את הצופה ללא צורך ביותר מדי פעלולים ראוותניים (ראה ערך 24 - סדרה טובה כשלעצמה).י ש כבר שלוש עונות אז יש לך מספיק מה לראות.

3) העונה הראשונה של 4400 (אח"כ זה הופך להיות יותר מדי תיקים באפלה).

4) זיווגים, קומדיה בריטית (המקורית ולא הניסיון הלא מוצלח של האמריקאים) - בדגש על השלוש עונות הראשונות.

פורסם

זו תקופת יובש, אני ממליץ לך לחזור אחורה ולראות מהתחלה את :

1) המגן (!!!)

2)MI-5, הסדרה הבריטית המצוינת המשודרת בימים אלו ב HOT EXTRA, ב BBC PRIME ובערוץ הטוררנט הקרוב לביתך.

כמה מילים על הסדרה הזו (שנקראת גם SPOOKS), היא סדרת מתח מהסוג הישן (כל פרק לגופו) שמצליחה באמת לעניין ולמתוח את הצופה ללא צורך ביותר מדי פעלולים ראוותניים (ראה ערך 24 - סדרה טובה כשלעצמה).י ש כבר שלוש עונות אז יש לך מספיק מה לראות.

3) העונה הראשונה של 4400 (אח"כ זה הופך להיות יותר מדי תיקים באפלה).

4) זיווגים, קומדיה בריטית (המקורית ולא הניסיון הלא מוצלח של האמריקאים) - בדגש על השלוש עונות הראשונות.

1. התחלתי , לא התלהבתי יותר מידי והפסקתי .

2. אני רואה מידי פעם פרקים ב Extra Hot , באמת אחלה סדרה .

3. אתה לא הראשון שממליץ לי על הסדרה הזו , נבדוק ונראה =)

4. פעם שידרו פרקים של הסדרה בערוץ 11 , וממש נהנתי . למרות זאת , זה לא מסוג הסדרות שאני אתחיל לראות ..

קצת כיוון : אני מחפש סדרות אקשן , מתח ודרמה , שיש להן עלילה מתמשכת , ולא כאלו שכל פרק אצלן עומד בנפרד (כמו CSI או MI-5) .. אבל תודה על ההמלצות :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים