עבור לתוכן

אחרי קלי קלארקסון, גם ריקי מרטין מבטל את ההופעה שלו בארץ, לאאאאאאאאאאא

Featured Replies

פורסם

ושהם יגיעו אתה תירה בהם בזמן שהם מתנשקים? או שיירו בך בזמן שתתנשק איתם? :nixweiss:

עשיתי את זה בלי קשר...

• תגובות 44
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ואו lordgod, לא ראיתי הרבה זמן בן אדם ששומע כ"כ הרבה זבל.

גם קלי קלארקסון וגם גרין דיי, ואתה עוד מקווה שהם יגיעו לארץ?!

יום הדין יגיע ברגע שאחד מהם ינחת בארץ, כנ"ל לגבי ריקי מרטין.

לול למי איכפת מריקי מרטין? הוא נשמע גם מבחינת שם וגם מבחינת קול כמו בחורה, מי בכלל שומע מוסיקה לטינית?!

פורסם

רק חסר שרוג'ר ווטרס יבטל... :-[

פורסם

ואו lordgod, לא ראיתי הרבה זמן בן אדם ששומע כ"כ הרבה זבל.

גם קלי קלארקסון וגם גרין דיי, ואתה עוד מקווה שהם יגיעו לארץ?!

יום הדין יגיע ברגע שאחד מהם ינחת בארץ, כנ"ל לגבי ריקי מרטין.

לול למי איכפת מריקי מרטין? הוא נשמע גם מבחינת שם וגם מבחינת קול כמו בחורה, מי בכלל שומע מוסיקה לטינית?!

חח מה אתה אוהב לשמוע ? כמובן שאני לא שומע את ריקי מרטין

פורסם

ג'אנרים או להקות?

פורסם

גם וגם

פורסם
  • מחבר

רוזר ווטרס לא יבטל, הוא צריך להפגין סולידוריות עם חבריו הפלסטינים בדרך לירושלים.

פורסם

רוזר ווטרס לא יבטל, הוא צריך להפגין סולידוריות עם חבריו הפלסטינים בדרך לירושלים.

אני רואה שאתה קצת גאון... אתה מבין בהכל פה בפורומים... 8) ולפעמים אומר דברים מעצבנים..

פורסם

מטאל בעיקר, פרוגרסיבי, דת'(גם מלודי וגם לא), פאוור, טיפה בלאק וגם פה ושם קצת טראש.

pain of salvation, opeth, arch enemy, blind guardian, mettalica. (הבאתי דוגמאות לכל תת ג'נאר...אני לא יביא לכאן את כל הפליליסט שלי כי זה יתפוס חצי עמוד)

חוץ מזה אני שומע רוק פרוגרסיבי ואלטרנטיבי.

porcupine tree וכו'

פורסם

:DJsmile: :DJsmile:

bullet for my valentine

godsmack

HIM

פורסם

מטאל בעיקר, פרוגרסיבי, דת'(גם מלודי וגם לא), פאוור, טיפה בלאק וגם פה ושם קצת טראש.

pain of salvation, opeth, arch enemy, blind guardian, mettalica. (הבאתי דוגמאות לכל תת ג'נאר...אני לא יביא לכאן את כל הפליליסט שלי כי זה יתפוס חצי עמוד)

חוץ מזה אני שומע רוק פרוגרסיבי ואלטרנטיבי.

porcupine tree וכו'

לפי דעתי מה שאתה שומע זה זבל..

ולפי דעתך מה שהוא שומע זה זבל...

מה זה משנה לעזאזל? כל אחד שומע מה שכיף לו לשמוע וזהו. אין דבר כזה זבל, רק הנאה ממוזיקה טובה. לא נעים לך לאוזן? מצטער מאוד, באמת, אבל אתה לא חייב לשמוע.

פורסם

יש מוסיקה איכותית ברוק (אם אפשר לקרוא לקלי קלארקסון רוק), אבל זו לא מוסיקה איכותית, רק זבל ממחוזר וממוסחר.

פורסם

:DJsmile: :DJsmile:

bullet for my valentine

godsmack

HIM

מה אתה חושב על זה?

פורסם

את הראשונה לא מכיר, godsmack טובים, הים הם להקה של בחורות שעברו ניתוח לשינוי מין ולדעתי הם פשוט בעעעעעעעעע. (בציניות, אבל ככה הם נראים ושרים :/)

פורסם

אם BEP מבטלים גם אני הורג בן ערובה כל שעה(פלסטינאי כמובן...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים