פורסם 2006 במאי 919 שנים כבר ב 23 למאי סדרת המעבדים לסוקט החדש של AMD, סוקט AM2 תוכרזו...המעבדים האלה יתמכו בלוחות המבוססים ערכות שבבים nForce 5xx של NVIDIA.האתר האמריקאי DailyTech מודיע כי חברת NVIDIA מתכננת להכריז על ערכת השבבים החדשה שלה ביחד עם הכזרת מעבדי סוקט AM2, כלומר ב 23 למאי.חלק מהשבבים החדשים יתמכו במעבדיי Conroe של Intel.
פורסם 2006 במאי 919 שנים תודה על המידע3DGOD :xyxthumbs: לפי דתי אם AMD הייתה צליחה להשיג בלעדיות(רק לוחות המבוססות AMD יהיה את ערכת השבבים החדשה ) אז הם היו מחזירים את עצמן ובגדול לשוק!
פורסם 2006 במאי 919 שנים כתוב שיהיה כמה מודלים550 570 590 ומודלים תומכי SLI (יענו אותם מספרים עם SLI)יהיה מיועד גם לAMD וגם לאינטלהציפסטים יכללו טכנולוגיה שנקראת "Link Boost."שהמערכת תקבל תוספת ל bandwidth (ברחה לי המילה) בין ב CPU ל MCP רק אם כל הרכיבים יהיו NVIDIAכל כרטיסי ה 90NM יתמכו ב Link Boost אבל העתידיים גם יגיעו עם תמיכה בזהאת הפסקה האחרונה לא ממש הבנתיאז שמישהו אחר יתרגם את זה
פורסם 2006 במאי 919 שנים את הפסקה האחרונה לא ממש הבנתיאז שמישהו אחר יתרגם את זהThe nForce 590 is a two chip package. The SPP uses 90nm TSMC packaging while the MCP is a 130nm TSMC package. Other MCP55 will use similar setups, but will not "relaunch" until later this year. NVIDIA MCP61 showed up on company roadmaps earlier this year and will be the company's first single core motherboard chipset in many years. And yes, NVIDIA's slides also confirm high definition audio will appear with nForce 590. SoundStorm2 proponents may or may not see this as a sign of the apocalypse. ה nForce 590 מבוסס על שני מעבדי מערכת. ה SPP (מעבד המערכת, גשר צפוני) מיוצר ב 90 ננו מטר במפעלי TSMC וה MCP (מעבד המדייה, גשר דרומי) מיוצר ב 130 ננו מטר במפעלי TSMC. גרסאות MCP55 נוספות ייוצרו באופן דומה אך יושקו מאוחר יותר השנה. MCP61 הופיע במפת הדרכים של nVidia מוקדם יותר השנה ויהיה מעבד המערכת הבודד המוכלל לחלוטין הראשון מזה זמן רב (כלומר מעבד מערכת בודד שכולל גם מעבד גראפי).וכן, השקפים של nVidia מאשרים שקול בהגדרה גבוהה מוכלל בערכת המעבדים של ה nForce 590. תומכי ה SoundStorm 2 (מעבד הקול המוכלל של ה nForce 2 ה' יקום דמו) יכולים לראות בכך סימן לבוא האפוקליפסה.
פורסם 2006 במאי 1019 שנים אז בעצם SLIX16 עדיין ידרוש שני צ'יפים כמו הnF4? קראתי על הnF5 עוד מזמן ואני חושב שהיה רשום שלSLIX16 אין צורך ב2 צ'יפים.תהיה גרסאת nF5 550 SLI?
פורסם 2006 במאי 1019 שנים כן, SLI של 2 * 16 עדיין מיושם על ידי שני מעבדי מערכת. כן, יש SLI של 2 * 8 עם מעבד מערכת בודד. אין שינוי מהותי מבחינה זו בין ה NF4 ל NF5 אם בכלל יש הבדל מהותי ביניהם.סקירה מקדימה על ה 590 וה 570 של גיגה בייטhttp://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=6&id=1894למה אתה מתעניין ב SLI? למה זה טוב?
פורסם 2006 במאי 1019 שנים 550SLI אני לא חושב שיהיה כי זה דגם יותר תקציבי אבל אני לא בטוח 100% למה אתה מתעניין ב SLI? למה זה טוב? לא הבנתי את השאלה בדיוק אתה שואל בכלליות למה SLI זה טוב?? למה זה טוב מעבד כפול ליבה? ככה טובים השניים מן האחד ;D http://en.wikipedia.org/wiki/Scalable_Link_Interface שווה קריאה מעניין
פורסם 2006 במאי 1019 שנים 550SLI אני לא חושב שיהיה כי זה דגם יותר תקציביאבל אני לא בטוח 100%לא הבנתי את השאלה בדיוקאתה שואל בכלליות למה SLI זה טוב??למה זה טוב מעבד כפול ליבה?ככהטובים השניים מן האחד ;Dטובים השניים, אך לא פי שתיים,לכן משתלם האחד מן השניים.
פורסם 2006 במאי 1019 שנים טובים השניים, אך לא פי שתיים,לכן משתלם האחד מן השניים.אתה מוזמן למצוא לי משהו בחומרה, כל דברשבו שניים נותנים פי שתיים ביצועיםDualCore? לאSLI? לאCrossFire? לאDualChannel? לא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.