עבור לתוכן

מחפש שילוש עד ל 3500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני צריך המלצה לשילוש עד 3500 ש"ח שיהיה למשחקים ואוברקלוק

וכמובן משהו שיחזיק תקופת זמן יחסית ארוכה

תודה מראש!

פורסם

אל תקנה עכשיו.

לא משתלם לך.

חכה עוד חודש וחצי חודשיים.

יצאו הקונרו והAM2 ואז יהיה לך שווה להשקיע במערכת חדשה.

פורסם

שקע AM2 יוצא בעוד שבוע שבועיים בחו"ל לכן באמת כדאי לחכות לפחות שבועיים.

לאחר שייצאו מעבדי ולוחות שקע AM2 כדאי ללכת על:

סמפרון 3400+ (2 גיגה הרץ, 256 קילו בייט זכרון מטמון, זה בעצם כמעט אתלון 64 3200+ ) - יעלה בערך 600-700 שקל,

לוח אם של ABIT מסדרת KN9 - יעלה בערך 600-800 שקל,

זכרון של יצרן מוכר בכמות של לפחות 1 גיגה בייט - יעלה בערך 800 שקל

סך הכל 2350 שקל בערך

מאוחר יותר כאשר כפולי ליבה יהיו נפוצים יותר ומחירם יהיה זול יותר ועלפי הצורך אפשר יהיה להחליף את המעבד.

פורסם

תעשה לי טובה, עדיף מעבדי קונרו.

פורסם

כרטיס 7600GT שעולה כעת 1150 שקל

ברוך הבא לפורום אחי :) אבל:

מה הקשר כרטיס מסך אחי? שילוש זה מעבד+לוח+זכרונות לא ( אם אני טועה תקנו אותי )?

אגב אם כבר כרטיס מסך אז x1800GTO כרטיס פשוט חיה למחיר שלו...

פורסם

תעשה לי טובה, עדיף מעבדי קונרו.

א. נחיה ונראה.

ב. conroe אמור להיות מושק בחודש 7, כלומר לכל המוקדם אפשר יהיה לקנות בעוד חודשיים שלושה, ה AM2 כאן ועכשיו (עד שבועיים שלושה).

ג. מה שאני הצעתי, זול ועונה על הצרכים (כך אני מניח) של פותח האשכול, אז מה רע?

מה הקשר כרטיס מסך אחי? שילוש זה מעבד+לוח+זכרונות לא ( אם אני טועה תקנו אותי )?

מחקתי את כרטיס המסך מההודעה, לא הייתי בטוח למה היתכוון פותח האשכול.

פורסם

אז? מה שאתה אומר בעצם זה תקנה מחשב כמו של היום אבל עם DDR2 שלא תורם לו כלום חוץ מתזמונים גבוההים אבל עכשיו, במקום לחכות חודשיים בערך ולקבל מחשב הרבה יותר טוב וגם כפול ליבה.

פורסם

תאמין לי באנג אתה לא יודע מה זה חודשיים אחי זה כמו נצח אני גם מחכה לקניית מחשב חדש :'(

לפעמים קשה להבין פשוט...

ותזמונים גבוהים לא תורמים כלום לדעתי :silly:

פורסם

אז? מה שאתה אומר בעצם זה תקנה מחשב כמו של היום אבל עם DDR2 שלא תורם לו כלום חוץ מתזמונים גבוההים אבל עכשיו, במקום לחכות חודשיים בערך ולקבל מחשב הרבה יותר טוב וגם כפול ליבה.

אני לא אמרתי לו לקנות מחשב חדש, תמיד כדאי למשוך את המחשב הנוכחי כמה שיותר זמן, לפעמים אי אפשר יותר ומרגישים שאם לא קונים מחשב מחר בבוקר העולם יתפוצץ, אין לי מושג באיזה מצב נמצא פותח האשכול. אם הוא נורא לחוץ מה שהצעתי לו נראה לי טוב ועונה על צרכיו כיום ובעתיד. אם הוא יכול למשוך עוד קצת ולראות מה יביא ה conroe בכנפיו עוד יותר טוב, תמיד טוב לחכות, השאלה אם אפשר/רוצים/יכולים.

מאמר של אנאד-טק בענין

http://www.anandtech.com/guides/showdoc.aspx?i=2753

פורסם

אמילו, נכון שחודשיים נראה המון זמן.

אבל! וזה אבל ענק, תחשוב על זה ככה, זה 3.5K שבטוח לא באים בקלות, לא עדיף להשקיע אותם בחוכמה?

מבחינץי שיקנה את הAM2 לא איכפת לי באמת שלא, אבל בתור חבר בפורום אני חייב לנסות ולהמליץ על הדבר הכי משתלם בסכום כסף של פותח הדיון, לא ככה?

אני לא אמרתי לו לקנות מחשב חדש, תמיד כדאי למשוך את המחשב הנוכחי כמה שיותר זמן, לפעמים אי אפשר יותר ומרגישים שאם לא קונים מחשב מחר בבוקר העולם יתפוצץ, אין לי מושג באיזה מצב נמצא פותח האשכול. אם הוא נורא לחוץ מה שהצעתי לו נראה לי טוב ועונה על צרכיו כיום ובעתיד. אם הוא יכול למשוך עוד קצת ולראות מה יביא ה conroe בכנפיו עוד יותר טוב, תמיד טוב לחכות, השאלה אם אפשר/רוצים/יכולים.

אז השאלה שיוצאת כאן היא האם פותח הדיון יכול לחכות עוד זמן מה?

פורסם

אמילו, נכון שחודשיים נראה המון זמן.

אבל! וזה אבל ענק, תחשוב על זה ככה, זה 3.5K שבטוח לא באים בקלות, לא עדיף להשקיע אותם בחוכמה?

מבחינץי שיקנה את הAM2 לא איכפת לי באמת שלא, אבל בתור חבר בפורום אני חייב לנסות ולהמליץ על הדבר הכי משתלם בסכום כסף של פותח הדיון, לא ככה?

אז השאלה שיוצאת כאן היא האם פותח הדיון יכול לחכות עוד זמן מה?

אתה לא יודע מתי ה conroe יהיה זמין בשוק, על המדף בחנות, אתה מניח/רוצה שזה יהיה בקרוב אבל אתה לא יודע מתי זה יקרה. מדובר על חודש 7 אבל לא ידוע אם זאת תהיה השקת נייר או השקה אמיתית עם זמינות מיידית של כל דגמי המעבד המתוכננים (ולא רק דגמי הקצה העליון למשל) בכל העולם.

יחד עם זאת, אני מסכים שתמיד רצוי לחכות במיוחד אם אמור לצאת מוצר חדש. אם הבחור רוצה לקנות מחר בבוקר אז הוא יקנה מערכת מבוססת על שקע 939 אבל זה באמת מוגזם, אני מציע לו לחכות לפחות עד שקע AM2, אם הוא יכול לחכות עוד, עוד יותר טוב.

פורסם

אחי, כבר הוצהר שהוא יצא ביולי. עכשיו תעשה לי טובה, בשביל ההפרש ביצועים שהוא יתן זה שווה את זה.

פורסם

שווה שווה מאוד! בשביל זה אני מחכה , רק אמרתי שהציפייה הורגת אותי :-\

פורסם

אחי, כבר הוצהר שהוא יצא ביולי. עכשיו תעשה לי טובה, בשביל ההפרש ביצועים שהוא יתן זה שווה את זה.

יש הבדל בין הצהרות למעשים, כאשר מדובר במעבדים עד שהמוצר לא נמצא בחנויות ההצהרות של היצרנים

שוות לקליפת השום. אני מניח שעד אמצע/סוף חודש 8 אולי אפילו 9 לא יהיו core duo 2 בישראל לקניה.

אתה אומר חודש 7? נחיה ונראה, אולי אתה צודק.

אני יכול להגיד לך בדרגת וודאות גבוהה שמעבדי שקע AM2 יופיעו בשוק בכמויות גדולות סביב יום 23 של חודש

5, כבר עכשיו המעבד מופיע באתרי חיפוש המחירים:

http://froogle.google.com/froogle?hl=en&btnG=Search+Froogle&q=amd+am2&lmode=online&scoring=p

פורסם

יש סיבה מסוימת שאינטל, עם כוח ייצור גדול עשרות מונים מאשר זה של AMD, לא תוכל להשיק מעבד מיידית ו-AMD לעומת זאת כן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים