עבור לתוכן

כמה שאלות לח"כ הערבים על החיים בישראל (ליברמן)

Featured Replies

פורסם

מי שמסכים כמוני יודע את התשובות, אבל עלו פה בפורום כמה פוסטים של שמאל סהרהורי

אז הנה במיוחד כמה שאלות פשוטות:

"השאלות ההגיוניות ביותר של בן-אדם מהיישוב הן:

מדוע אף ח"כ ערבי מהפרלמנט הישראלי לא שם דגל ישראל, לא על רכבו ולא על ביתו ביום העצמאות?

מדוע בדיון שהתקיים במליאה בנוכחות נשיא המדינה וראש הממשלה על הרצל, אף ח"כ ערבי לא נכח?

מדוע כאשר נשיא איראן מציע לגרש את כל היהודים מארצם ולהגלות אותם לאירופה, אף ח"כ ערבי לא יוצא לגנות זאת?

מדוע אף אחד מההנהגה הערבית בארץ אינו לוחץ על החמאס לבטל את הסעיף המרכזי במצעו, הקורא להשמדת מדינת ישראל?

המסקנות הן ברורות. השמאל הישראלי לא מצליח להתמודד עם השאלות הללו - ומאשים אותי בגזענות. מה זה שייך? הציבור הערבי צריך להבין שהבעיה היא אצלו, ולא אצל היהודים".(מקור ynet)

פורסם

"הפשיזם עבר מהשוק לכנסת"(מקור ynet)

מדוע כאשר נשיא איראן מציע לגרש את כל היהודים מארצם ולהגלות אותם לאירופה, אף ח"כ ערבי לא יוצא לגנות זאת?

טוב,זה משהו קרוב לזה

חבר הכנסת מרע"מ-תע"ל מותח ביקורת על הכחשת השואה של נשיא איראן אחמדי-נג'אד (מקור ynet)

פורסם

קישור למקור:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3248703,00.html

אגב, לגבי ח"כ שמתח ביקורת על הכחשת השואה...

מדובר בח"כ אחמד טיבי. קראתי את ה"ביקורת" שלו... הוא השתמש בשואה בצורה מגעילה (אבל מאוד מתוחכמת, אני חייב לתת לו קרדיט על זה). מה שהוא אמר שם, באופן כללי הוא, שהעם הפלסטיני הוא הקרבן של קרבן השואה - ולכן זה טיפשי להכחיש אותה. הוא בעצם, בצורה מאוד מתוחכמת (עד להרגיז!!! :pissed:) מסביר איך העם הפלסטיני הוא גם קרבן של השואה, שהרי אם לא השואה, הציונות הכובשת לא היתה מגיעה לישראל. הוא משתמש בכל האלמנטים המכוערים של השואה בצורה בוטה, תוך שהוא מצביע במרומז (מאוד מרומז, החלחלק המנוול הזה!) על מה שקורה עם הפלסטינים (או עם ערביי ישראל).

בקיצור, כמו שהרבה פעמים אנשי השמאל (הקיצוני) משווים בפורום לנאצים, את מי שרק מעזים להזכיר בטעות את הפרשי התרומה למדינה בין היהודים לערבים, או נושאים דומים... רק שהוא עושה את זה בצורה מאוד מאוד אלגנטית ומתוחכמת... כמו שכבר אמרו עליו בעבר - הוא מאוד חכם, הנחש הזה... :-\

פורסם
  • מחבר

טוב,זה משהו קרוב לזה

חבר הכנסת מרע"מ-תע"ל מותח ביקורת על הכחשת השואה של נשיא איראן אחמדי-נג'אד (מקור ynet)

אתה ב"ועדת ויכוח"? זה סתם לשם ויכוח או שזה רציני?

פורסם

זה חצי-רציני - בתגובה שלי הסברתי...

אי אפשר להתווכח עם זה שזה נכון, אבל גם מסריח...

פורסם

"השאלות ההגיוניות ביותר של בן-אדם מהיישוב הן:

מדוע אף ח"כ ערבי מהפרלמנט הישראלי לא שם דגל ישראל, לא על רכבו ולא על ביתו ביום העצמאות?

זה בדוק?... בכל מקרה, אני בטוח שגם במפלגות החרדיות המצב לא יותר טוב, בכל מקרה, לשאלה הזאת אין קשר לכלום.

מדוע בדיון שהתקיים במליאה בנוכחות נשיא המדינה וראש הממשלה על הרצל, אף ח"כ ערבי לא נכח?

מדוע בדיון על סל התרופות ובדיון על מצב החינוך ובדיון על מחיר הלחם ו....אף אחד כמעט אף פעם לא נמצע בכנסת? כי כולם מסריחים ולאף אחד לא אכפת מכלום.

זה לא לגמרי נכון.

מדוע אף אחד מההנהגה הערבית בארץ אינו לוחץ על החמאס לבטל את הסעיף המרכזי במצעו, הקורא להשמדת מדינת ישראל?

מה בגלל שהוא ערבי אז הם יקשיבו לו :lol: ?

שאלה- מה מטרת הדיון הזה?

פורסם

אכפת.

פורסם

נדמה לי שזה עוד דיון תמיכה בליברמן, אחד מני רבים... :xyxthumbs:

אבל המטרה הרשמית היא העלאת חוסר הנאמנות של חברי הכנסת הערבים למדינה, לכותרת (או לדיון).

IceCold - מה...?!

עריכה - אוקי, הבנתי... לא ראיתי שה-"ת" מודגש, לקח לי זמן ::)

פורסם
  • מחבר

אבל המטרה הרשמית היא העלאת חוסר הנאמנות של חברי הכנסת הערבים למדינה, לכותרת (או לדיון).

פורסם

לדעתי דיון בנושא "העלאת חוסר הנאמנות של חברי הכנסת למדינה, לכותרת (או לדיון)."

יהיה מועיל יותר.

כי זה לא כאילו שחברי הכנסת היהודים בארץ עושים משהו שמראה את תמיכתם במדינה יותר מאחרים...

פורסם

לא זה יותר כדי לסגוד(כותבים ככה?) לאדון פשיסט קטן,ליברמן :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים