פורסם 2006 במאי 819 שנים כשהאולימפוס לא בבית. כל מה שיש זה 0.3 פיקסל של המוטורולה (רוצה להחליף קובי?... ). קצת הזוי, כן, מקווה שתתחברו.. מציאות מדומה מסגרות pain .
פורסם 2006 במאי 819 שנים אהבתי את הראשונה(ראשונות)! והאחרונה מזכירה לי את הסרט הוסטל ובהחלט מעבירה את ההרגשה של הכאב
פורסם 2006 במאי 819 שנים מחבר והאחרונה מזכירה לי את הסרט הוסטל ובהחלט מעבירה את ההרגשה של הכאב בדיוק חשבתי על זה כשהעלתי אותה ותודה.
פורסם 2006 במאי 919 שנים ^^^ כנ"ל תמונה מאיימת, שחורה, סגורה, והפריט זה המספריים שמאיימות על כולם 8) well done
פורסם 2006 במאי 919 שנים אהבתי את כולן. כולן מאוד יפות, מעניינות, מקוריות. אווירה קצת אפלה (שתורמת). מאוד נהניתי לראות. הראשונה נחמדה, עם השילוב של היד והמשקפיים - מקורי, והתוצאה מעולה. בכלל, סה"כ אהבתי את הרוב המוחלט של העבודות שהצגת כאן בעבר. יש לך את זה. (אין לי מה להוסיף חוץ מתשבוחות, אתך הסליחה )
פורסם 2006 במאי 919 שנים אין מה להוסיף, תמונות מעולות, ואפילו הוספתי את הראשונה ( שפרסמת בגלריה ) לפייבוריטים שלי
פורסם 2006 במאי 1019 שנים יותר בכיוון של C650 = דור שני + "מצלמה". ואוו אז התמונות פשוט מדהימות יחסית למכשיר (מי שהתנסה במצלמה של המכשיר הזה יודע על מה אני מדבר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.