פורסם 2006 במאי 819 שנים שלום יש לי במחשב אחד מותקן קספרסקי פרו שהוא לא מעודכן, הכוונה שאי אפשר לעשות בו update מכיוון שאין בו אינטרנטהאם יש אפשרות שאני אעדכן במחשב אחד את אותו גרסאת קספרסקי וכל פעןם אני אעביר את תכני העדכון למחשב שאין אינטרנט והאנטי וירוס יהיה מעודכן?תודה
פורסם 2006 במאי 819 שנים אתה מוריד את העדכונים מהאתר "ידנית" ואז מתקין אותם במחשב השני...לא צריך אנטי וירוס במחשב שאין בו אינטרנט.... :givemebeer:
פורסם 2006 במאי 819 שנים באותה מידה אפשר להגיד שגם במחשב עם לא צריך, הכל שאלה של מי עושה מה..וירוס יכול להכנס סתם ככה ...הכל שאלה של מי עושה מה..לא משנה מה עושים...
פורסם 2006 במאי 819 שנים אם אתה גולש במחשב בלבד, ולא עושה כלום חוץ מזה, לא מוריד דברים להרצה ומשתמש ב FIREFOX הכי עדכני (ואני מניח שאתה לא גולש לאיזה אתרים צדדים ואפלים), אז איך יכול להיכנס בדיוק ?
פורסם 2006 במאי 819 שנים אם אתה גולש במחשב בלבד, ולא עושה כלום חוץ מזה, לא מוריד דברים להרצה ומשתמש ב FIREFOX הכי עדכני (ואני מניח שאתה לא גולש לאיזה אתרים צדדים ואפלים), אז איך יכול להיכנס בדיוק ?איך FF אם אין אינטרנט?? ;Dבכל מקרה תמיד כדאי לעדכן את האנטי וירוס פעם ב...
פורסם 2006 במאי 819 שנים אם תחפש :kasperskyבאתר שנתתי:http://majorgeeks.com/search.phpתמצא: kasperky updateותוריד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.