פורסם 2006 במאי 819 שנים מחבר http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=4003תודה אחי אבל אני כבר יוריד את הגירסא של טורנטליץ'נ.בזה לא יעשה לי בעיות עם ההתחברות לאינטרנט?
פורסם 2006 במאי 819 שנים מחבר חח זה בחינם...אז מה זה שווה?אתה רציני?לא בא לך לעזור , אז אל תעזור לא צריך טובות!אני מבקש ממך א' אתה מביא לי ג'
פורסם 2006 במאי 819 שנים אח שלי, גב גבר, ממש כיף שאתה אומר פה שאתה מוריד מ TORRENTLEACH, מה אתה ממש רוצה להראות כמה מגניב אתה ?תקרא את חוקי הפורום, בפעם המאה, יא ערס-אינטרנט אחד.איך אומרים, ערס-אינטרנט או אינטרנט-ערס ?
פורסם 2006 במאי 819 שנים אז מה זה שווה?אתה רציני?לא בא לך לעזור , אז אל תעזור לא צריך טובות!אני מבקש ממך א' אתה מביא לי ג'מה שחינם לא שווה ? אני לא עוזר לך ???????????חחחחחחחחחחחחחחחחחחרוצה בכסף...אח שלי, גב גבר, ממש כיף שאתה אומר פה שאתה מוריד מ TORRENTLEACH, מה אתה ממש רוצה להראות כמה מגניב אתה ?תקרא את חוקי הפורום, בפעם המאה, יא ערס-אינטרנט אחד.איך אומרים, ערס-אינטרנט או אינטרנט-ערס ?עם דמות אישית של פאוור פאף ....
פורסם 2006 במאי 819 שנים מחבר אח שלי, גב גבר, ממש כיף שאתה אומר פה שאתה מוריד מ TORRENTLEACH, מה אתה ממש רוצה להראות כמה מגניב אתה ?תקרא את חוקי הפורום, בפעם המאה, יא ערס-אינטרנט אחד.איך אומרים, ערס-אינטרנט או אינטרנט-ערס ?עבריין מקלדת*ודי לשחק אותה ........אין לי כסף לקנות אנטיוירוס?רוצה לקנות לי ?די כבר זיינת לי תמוח! (איזה חופר...)ציטוט:מה שחינם לא שווה ? אני לא עוזר לך ??חחחחחחחחחחחחחחחחחחרוצה בכסף...------------------------------אני פשוט חושב שמה שבכסף יותר טוב
פורסם 2006 במאי 819 שנים מחבר חינמית ומעולה (במיוחד הגרסא הקרובה שתצא).אבל במה היא יותר טוב מה-XP?כדאי לעבור בכלל?
פורסם 2006 במאי 819 שנים היא שונה, אבל לפחות היא אלטרנטיבה חינמית וטובה.. אתה יכול להוריד UBUNTU LIVE-CD ולראות במה מדובר.
פורסם 2006 במאי 819 שנים מחבר היא שונה, אבל לפחות היא אלטרנטיבה חינמית וטובה.. אתה יכול להוריד UBUNTU LIVE-CD ולראות במה מדובר. תודה אבל לא משנה
פורסם 2006 במאי 819 שנים אחלה, בכל מקרה, מדובר ב LIVE CD , ככה שאתה לא מתקין כלום. אתה מכניס את הדיסק (שמורידים חינם חוקית), מפעילים את המחשב, והכל עולה ומזוהה לבד (וזה לא נוגע ב HARD DISK)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.