פורסם 2006 במאי 819 שנים המחשב שלי נהיה איטי אנשים אני חייב שתמליצו לי כל תוכנות כדי שהוא יזוז קצתעכשיו הורדתי kaspersky במקום הAVGAVG- מוצא וירוסים ולא מוחקאיזה אנטיוירוס מעפןיאאלה אנשים אני מחכה להמלצות אני חייב את המחשב בימים האלה של תקופת הבגרויות והמתכונותאזז יאאאלה מחכה
פורסם 2006 במאי 819 שנים ברור שAVG מוחק... צריך להעביר ת'וירוס ל-VIRUS VALUT ואז לרוקן אותו...אתה מעמיס על המחשב האיטי שלך עם קספרסקי....
פורסם 2006 במאי 819 שנים תשנה את הכותרת וסגנון הכתיבה שלה. כותרת כזו לא מקובלת בפורום ומציקה להרבה קוראים "שבמקרה" רואים אותה.
פורסם 2006 במאי 819 שנים לא מקובלת בפורום ?http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=180428.msg1555573#msg1555573הוא גם ככה מצפצף על הפורום...
פורסם 2006 במאי 819 שנים תקנה מחשב חדש... סתם אם יש לך XP את תוריד Free Ram XP Pro 1.51היא תשחרר לך את הזיכרון... אצלי זה עובד נפלא!
פורסם 2006 במאי 819 שנים מחבר נו יש לי בעיהעכשיו אחרי שהתקנתי את הקספרסקי אז הוא אל נותן לי להתחבר לאינטרנט מה אפשר לעשות?אפשר המלצה לאנטיוירוס אחר שלא גוזל זיכרוןאבל שלא יעשה לי תבעייה הזאתHELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP=עזרהההההההההההההההההההה
פורסם 2006 במאי 819 שנים ברור שAVG מוחק... צריך להעביר ת'וירוס ל-VIRUS VALUT ואז לרוקן אותו...אתה מעמיס על המחשב האיטי שלך עם קספרסקי....תשתמש בו...או ביטדפנדר... למה לפרוץ ת'תוכנות, אם פשוט אפשר בחינם.
פורסם 2006 במאי 819 שנים חחח, כמה צפוי שהוא לא ישנה את הכותרת... טוב, אולי פה יטפלו בו כבר.למה מישהו עונה לפוסט עם כותרת "בן כלב" ?
פורסם 2006 במאי 819 שנים מחבר תשתמש בו...או ביטדפנדר... למה לפרוץ ת'תוכנות, אם פשוט אפשר בחינם.אני לא פורץ אני קונה אל תדאגרק תגיד לי איזה אנטיוירוס יש שלא גוזל זיכרוןיאאלה מחכה
פורסם 2006 במאי 819 שנים נו מה אמרתי פעמיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ד"א: מחשב עגלה,בן כלב =ROFL
פורסם 2006 במאי 819 שנים מחבר נו מה אמרתי פעמיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי את ה-AVG ואני לא סובל אותו
פורסם 2006 במאי 819 שנים מחבר חחח, כמה צפוי שהוא לא ישנה את הכותרת... טוב, אולי פה יטפלו בו כבר.למה מישהו עונה לפוסט עם כותרת "בן כלב" ?שמתי לב שזה באמת מפריע לך אז אני משנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.